- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.681
Gecenlerde uzun bir aradan sonra yeniden bir cift solotica almaya karar vermistim arkadaslar bu hafta lenslerim elime gecti. Hidrocor Mel almistim buyuk riske girerek. Ama iyi ki de almisim, eski mellerim gibi oldu resmenben bile bu kadarini beklemiyordum acikcasi. Oldukca koyu bir kahve olan gozlerimi inanilmaz acti. Los isikta bile kendini belli ediyor ayni zamanda da cok dogal dememe gerek var mi, solotica sonucta Neyse LOT numarasi vs bilgiler fotograftaki minik sisenin uzerinde, merak edenler icin.
Eki Görüntüle 865328 Eki Görüntüle 865329
merhaba ykamozcum o açık seri biraz açık kalabilir çünkü o resimdeki arkadaşın gözü senden koyu senin ondan açık oldugu için dahada sarımtrak kalabilir.O yüzden o sarılardan biraz daha koyu ama geçen sene aldıklarındanda açık ara bir ton var onu göndereyim istersen açıkda gönderebilirim farketmez
tabiki acilen satıyorum comdaki ilanlar benimmail adresim soloticacenter@hotmail.com resminizi mail olarak gönderebilirsiniz telefonum 0507 923 59 60 watsupdan ekleyebilirsiniz
vetman merhaba,
arkadaşın eklemiş olduğu seri hidrocor mellerin numaralısını temin edebiliyor muyuz?
sevgili Arzu hanım, solotica hidrocharm mel ya da hc ocre almak istiyorum. göz rengim siyaha yakın çok koyu kahverengi. hangisini daha doğal durur? Çok koyu durmasın, çok da lens olduğu belli olmasın istiyorum. herkesin istediğini istiyorum yani. Mel e heves ediyorum ama aradan göz rengim çok mu belli olur diye çekiniyorum. bu arada daha önce hiç lens kullanmadım, gözlerim çok koyu olduğu için cesaret de edemedim açıkçası fakat solotica çok içime sindi.
Gecenlerde uzun bir aradan sonra yeniden bir cift solotica almaya karar vermistim arkadaslar bu hafta lenslerim elime gecti. Hidrocor Mel almistim buyuk riske girerek. Ama iyi ki de almisim, eski mellerim gibi oldu resmenben bile bu kadarini beklemiyordum acikcasi. Oldukca koyu bir kahve olan gozlerimi inanilmaz acti. Los isikta bile kendini belli ediyor ayni zamanda da cok dogal dememe gerek var mi, solotica sonucta Neyse LOT numarasi vs bilgiler fotograftaki minik sisenin uzerinde, merak edenler icin.
Bende büyük umutlarla nc mel aldım fotolarda çok güzel duran yeni seri mel benim açık kahve gözlerimde koyu durduvetmancığımın tavsiyesi ve benimde kararımla orta tona karar verdik ama niyeyse istediğim kadar belli olmadı bende rengi koyu durdu, alacak arkadaş varsa Arzudan açık tonunu almayı düşünüyorum nc melin lens henüz bir gündür açıldı ve sadece denedim sıfırdan farkı yok...Mel hakkında bişey söylemeye gerek yok zaten tüm lenslerin içinde tek geçerim ama ben biraz daha rengi belli olsun istiyorum satılırsa açığını alırım artık...
Bende büyük umutlarla nc mel aldım fotolarda çok güzel duran yeni seri mel benim açık kahve gözlerimde koyu durduvetmancığımın tavsiyesi ve benimde kararımla orta tona karar verdik ama niyeyse istediğim kadar belli olmadı bende rengi koyu durdu, alacak arkadaş varsa Arzudan açık tonunu almayı düşünüyorum nc melin lens henüz bir gündür açıldı ve sadece denedim sıfırdan farkı yok...Mel hakkında bişey söylemeye gerek yok zaten tüm lenslerin içinde tek geçerim ama ben biraz daha rengi belli olsun istiyorum satılırsa açığını alırım artık...
Fiyatı nedir ??
Yeni almış olsaydın açık melle değiştirebilirdim aslında benimki çok yeni bir günlük...merhabalar
bende mayıs gibi nc mel aldım kullanamıyorum benim orta hatta koyu kahve gözümü çok açtı aslında rengi çok güzel ama ben koyu serisini daha çok beğeniyorum
resim ekleye bilirmisiniz
Sen youtube ta o fxeyes lens vieosu olan hatunsun di mi? Bayılmıştım sana da lenslerine de izlediğimde.Şuan bi kez daha bazyıldım.Cor mellerin kimsede bu kadar güzel durduğunu görmemiştim.Güle güle kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?