Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bak işte haresiz ne güzel, nasıl doğal duruyor. Benimkiler solflex natural color hareli, böyle yukarı baktığım zaman lensim diye bağırıyor ve korkunç oluyormuş. Süresi bitsin kesinlikle hidrocor mel alıcam bende.. Güle güle kullanı gayet güzel...

merhabalar ben de 4 aydır solotica hidrocor mel kullanıyorum.açıkçası gayet memnunum görüntüsü tam istediğim gibi ama tek sıkıntım lenslerim sürekli kayma yapması.sizde de aynı sıkıntı var mı?

Çok teşekkür ederim,telefonumu evde unutmuşum gelir gelmez ulaşacağım size.

vetman merhaba,

arkadaşın eklemiş olduğu seri hidrocor mellerin numaralısını temin edebiliyor muyuz?

arkadaslar fx eyes lens alıcam,ölcum yaptırırken doktora nelerı olculuturcem basecurve ,diameter,os left,od rıght dıyo bunların turkce karsılıgı ne

sevgili Arzu hanım, solotica hidrocharm mel ya da hc ocre almak istiyorum. göz rengim siyaha yakın çok koyu kahverengi. hangisini daha doğal durur? Çok koyu durmasın, çok da lens olduğu belli olmasın istiyorum. herkesin istediğini istiyorum yani. Mel e heves ediyorum ama aradan göz rengim çok mu belli olur diye çekiniyorum. bu arada daha önce hiç lens kullanmadım, gözlerim çok koyu olduğu için cesaret de edemedim açıkçası fakat solotica çok içime sindi.

merhaba evrensela
göz rengin çok açık olmadıgı için her iki renkde sizde zaten çok açık durmayacaktır ayrıca gözün ortadan çıkması olayı her iki renkdede eşit oldugu için sizin için çok farklı bir durum olmayacak o yüzden içinizden mel geçiyorsa mel alın derim nacizane fikrim ocreler daha bal rengi gibi soloticalar hem çok doğal hemde çok rahat konforlu bir marka ve dünyanın en doğal renkli lensi içiniz rahat olsun doğal duracapından şüpheniz olmasın

Bende büyük umutlarla nc mel aldım fotolarda çok güzel duran yeni seri mel benim açık kahve gözlerimde koyu durdu vetmancığımın tavsiyesi ve benimde kararımla orta tona karar verdik ama niyeyse istediğim kadar belli olmadı bende rengi koyu durdu, alacak arkadaş varsa Arzudan açık tonunu almayı düşünüyorum nc melin lens henüz bir gündür açıldı ve sadece denedim sıfırdan farkı yok...Mel hakkında bişey söylemeye gerek yok zaten tüm lenslerin içinde tek geçerim ama ben biraz daha rengi belli olsun istiyorum satılırsa açığını alırım artık...

Fiyatı nedir ??

Az once dusundum de keske hidrocor serisinin opakliginda ama topazio quartzo esmeralda pupil boslugunda lens yapsalar, boylece hem dogal bi renk karisimi hem de pupil etrafi dogalligi elde edilir. Neden boyle degil acaba o kadar da dogal gorunsun istemiyorlar mi?
dipnot: bu halleriyle de cor ocre ve mellerimden cok memnunum, benimkisi sadece bir fikir :).

Son düzenleme:

merhabalar
bende mayıs gibi nc mel aldım kullanamıyorum benim orta hatta koyu kahve gözümü çok açtı aslında rengi çok güzel ama ben koyu serisini daha çok beğeniyorum

resim ekleye bilirmisiniz

Fiyatı nedir ??

Lens çok yeni sıfır sayılır sadece açıldı o yüzden çok bi indirim yapamam kargoyla 180 e geldi nerdeyse bana havale ile 150 ye veririm oda hemen satılsın diye yoksa lens takılmadı bile ...Vetmandan iki gün önce elime ulaştığına dair teyid edebilirsiniz yada kargo makbuzunu da birlikte gönderebilirim tarih vs. Herşey yazıyo orda...

merhabalar
bende mayıs gibi nc mel aldım kullanamıyorum benim orta hatta koyu kahve gözümü çok açtı aslında rengi çok güzel ama ben koyu serisini daha çok beğeniyorum
Yeni almış olsaydın açık melle değiştirebilirdim aslında benimki çok yeni bir günlük...
resim ekleye bilirmisiniz

Canım tekrar tak çıkar yapmak istemiyorum eklenen mel resimleriyle aynı zaten ordan bakabilirsin...

Merhaba arkadaşlar. Bende geçen hafta Arzu hanım dan hidrocor mel satın aldım.Ancak 10 yıldır mavi lens kullanan biri olarak yeşile alışamadım sadece bir kez kullandım, almak isteyen olursa uygun fiyattan vereceğim. Resimler ektedir

Sen youtube ta o fxeyes lens vieosu olan hatunsun di mi? Bayılmıştım sana da lenslerine de izlediğimde.Şuan bi kez daha bazyıldım.Cor mellerin kimsede bu kadar güzel durduğunu görmemiştim.Güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…