Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar ben aldım iki tane. Biri slflex natural color mel ve yine solflex natural color topazio. Gözlerim siyah..

Lensler tamamen kapatsın diye kalın. Takınca böyle bombeli ve bana göre yapay durdu. Telefonumun kamerası çok kötü çektiği ve net göstermediği için fotoğraf eklemedim ama düşüncelerimi yazayım dedim.. Solflex natual color topazio yine iyi gerçi yakından lensim diye bağırıyor ama mel cidden kötü... Melleri takıp mavi makyaj da yapıp çıktım sokağa :)) Uzaktan herkes bana bakıyor ama insanlara yakınlaştığımda çoğu gözünü kaçırdı yani okadar mı kötü durdu, korkunç durdu da bu millet gözlerini kaçırdı.. Mesela ben de yapay duran, bulanık duran lensli insanlara bakamıyorum da :))

Beni gören bir tanıdık uazaktan seni tanıyamadım değişmişsin dedi. Ben de dedim herkes bana baktığında gözlerini kaçırıyor hani okadar mı kötü dediğimde yoo gayet güzelsin, batmıyor okadar dedi ama yok yaa bu solflexler hiç içime sinmedi. Aylık zaten.. Birde hidrocor serisini deneyeceğim...

Son düzenleme:

Aslında bende orta tona daha yakınım doğru söylüyorsun çok açık durursa beklentimi karşılamaz filan kötü durur daha koyusu dediğimiz ton peki 2010daki mellere göre açıkmı canım onlar güzeldi yeni seriler daha yeşil ağırlıklı sanırım zaten bende öyle istiyorum :) şöyle çok açık olmayan orta tonda bi yeşil durursa süper olur Canımcım...Tesekkur ediyorum şimdiden...

yine mi değişmiş bu seri ya ilk çıkan mel serisine bayılmıştım tam sipariş vericem seri değişti. sonraki seride tam bi karara varıcam hoop yine seri değişmiş.

Arzu hanım siz bana yardımcı olursunuz göz rengimin fotografını ekliycem. bi de istediğim rengi. sonra kararı size bırakıyorum.

bu benim göz rengim ama flashlı fotoğraf.

bu da olmasını umut ettiğim rihanna gözü

yani kesinlikle hareli bi görüntü istiyorum. rihanna kimbilir hangi lensi kullanıyodur da o görüntüye en yakın olabilmesi için, ocre mi olur mel mi olur artık hangisiyse siz fikrinizi söyleyin hemen vericem siparişi

Son düzenleyen: Moderatör:
quartzolar durdukça yeşilleniyor sanki, benim için iyi olur gerçi,topaziolar mavi nasılsa, bu farklı dursun

Son düzenleme:
İş çıkışına yakın baya bir bulanık görmeye ve lens batmaya başladı. Değişik bir lens loş ışıkta yada oda ışığında falan daha güzel duruyor, güneş ıığında maviye çalıyor ama florans ışığında veya spot ışığında gerçeketn lensiiiiim diye bağırıyor. Çekebildim sonunda k, telefonumun kamerası berbat çekiyor. kendi gözüm siyah bu da solflex natural colors topazio

Merhaba yakamozcum evt cok acik olursada srvmezsin sen ben biliyorum:)

Canim goz tabaniniz ela bu yuzden hidtocharm melin acik serilerinden olmasi lazim sizin tabaninizla o goruntu olur

Canim goz tabaniniz ela bu yuzden hidrocharm melin acik serilerinden olmasi lazim sizin tabaninizla o goruntu olur

Merhaba arkadaslar. :) bana yardım edin, kafam cok karışık.. Mavi tonlu bi lens istiyorum. Quartzo ile cyrstal arasındakim. Daha once cor mel kullandm. Bu kez değişik tonlu bir lens istiyorum. Cogu zaman makyajimda rimel-allik surup cıkan biriyim. Kafama takılan quartzo cok makyaj ister mı? Açıkcası gözümde lens olduğu belli olmasın ama renkli gözlü oldugum belli olsun istiyorum. Sizin öneriniz nedir? Şuan ki quartzolar guzel mı ? Suanki seri hakkında hic bir bilgim yok..

Evet bu da solflex natural colors mel. Fotoğrafta haresi belli olmuyor ama baya kalın haresi var, koyu yeşil ela arası dönüyor rengi. Kullanım süresi bitince kesinlikle haresiz charme mel alıcam..Kendi göz rengim siyah...

Canim goz tabaniniz ela bu yuzden hidrocharm melin acik serilerinden olmasi lazim sizin tabaninizla o goruntu olur

Peki canım o zaman mailden bana hesap numaranı atarsın yarın yatırırım bende şimdi mailden yazıyorum sana inş. güzel durur nc mellerim :) :)

quartzo yeşile çalan bi renk değil mi? mavi gri tonunda bi renk bence bu .)

kadının göz makyajından sana öyle geliyor canım, yeşile çalıyor gibi kadının gözü de. aslında quartzo da öyle bazısında maviye çalıyo bazısında yeşile,makyaja göre de değişiyor o yüzden bu renk quartzoya çok benziyor bence

bahsettiğimiz kişi avril lavigne gözleri mavi diye geçiyo ama bildiğin gri çok hoş duruyo bu renk ama quartzo alsam bende böyle buna yakın durur mu ki bilemedim denemk lazım sanırım .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…