- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.641
merhaba ykamozcum o açık seri biraz açık kalabilir çünkü o resimdeki arkadaşın gözü senden koyu senin ondan açık oldugu için dahada sarımtrak kalabilir.O yüzden o sarılardan biraz daha koyu ama geçen sene aldıklarındanda açık ara bir ton var onu göndereyim istersen açıkda gönderebilirim farketmez
tabiki acilen satıyorum comdaki ilanlar benimmail adresim soloticacenter@hotmail.com resminizi mail olarak gönderebilirsiniz telefonum 0507 923 59 60 watsupdan ekleyebilirsiniz
Kızlar cristal mi ice mı karar veremiyorum yardım edin
Merhaba yakamozcum evt cok acik olursada srvmezsin sen ben biliyorum:)Aslında bende orta tona daha yakınım doğru söylüyorsun çok açık durursa beklentimi karşılamaz filan kötü durur daha koyusu dediğimiz ton peki 2010daki mellere göre açıkmı canım onlar güzeldi yeni seriler daha yeşil ağırlıklı sanırım zaten bende öyle istiyorum :) şöyle çok açık olmayan orta tonda bi yeşil durursa süper olur Canımcım...Tesekkur ediyorum şimdiden...
yine mi değişmiş bu seri yailk çıkan mel serisine bayılmıştım tam sipariş vericem seri değişti. sonraki seride tam bi karara varıcam hoop yine seri değişmiş.
Arzu hanım siz bana yardımcı olursunuz göz rengimin fotografını ekliycem. bi de istediğim rengi. sonra kararı size bırakıyorum.
Eki Görüntüle 858060 bu benim göz rengim ama flashlı fotoğraf.
Eki Görüntüle 858065 bu da olmasını umut ettiğim rihanna gözü
yani kesinlikle hareli bi görüntü istiyorum. rihanna kimbilir hangi lensi kullanıyodur da o görüntüye en yakın olabilmesi için, ocre mi olur mel mi olur artık hangisiyse siz fikrinizi söyleyin hemen vericem siparişi
Merhaba yakamozcum evt cok acik olursada srvmezsin sen ben biliyorum:)Aslında bende orta tona daha yakınım doğru söylüyorsun çok açık durursa beklentimi karşılamaz filan kötü durur daha koyusu dediğimiz ton peki 2010daki mellere göre açıkmı canım onlar güzeldi yeni seriler daha yeşil ağırlıklı sanırım zaten bende öyle istiyorum :) şöyle çok açık olmayan orta tonda bi yeşil durursa süper olur Canımcım...Tesekkur ediyorum şimdiden...
yine mi değişmiş bu seri yailk çıkan mel serisine bayılmıştım tam sipariş vericem seri değişti. sonraki seride tam bi karara varıcam hoop yine seri değişmiş.
Arzu hanım siz bana yardımcı olursunuz göz rengimin fotografını ekliycem. bi de istediğim rengi. sonra kararı size bırakıyorum.
Eki Görüntüle 858060 bu benim göz rengim ama flashlı fotoğraf.
Eki Görüntüle 858065 bu da olmasını umut ettiğim rihanna gözü
yani kesinlikle hareli bi görüntü istiyorum. rihanna kimbilir hangi lensi kullanıyodur da o görüntüye en yakın olabilmesi için, ocre mi olur mel mi olur artık hangisiyse siz fikrinizi söyleyin hemen vericem siparişi
evt canım zaten elimde var aynı seriden üstte resmini çektim aynı lensin şişesinden eklemiştim
Bende bu hafta charm ocre aldım benim gözlerim siyah olmasına rağmen önceki kullandığım ocrelerden daha açık bal rengi olmuyor bende tabii ama yeşillik ve elalık bende de var.yani ocrelerde açılmış. bu arada arzu'cum sana tşk ediyorum tekrar canım benim
rica ederim nilcim senin resimlerin nerde bekliyoruz
ben de almak istiyoruuuum... Neden beni cevaplamıyorsunız
Merhaba yakamozcum evt cok acik olursada srvmezsin sen ben biliyorum:)
Canim goz tabaniniz ela bu yuzden hidrocharm melin acik serilerinden olmasi lazim sizin tabaninizla o goruntu olur
bu rengi hangi lensle elde ederim aceba yaa:44:
bu rengi quartzoyla elde edebilirsiniz , hatta cristal de olabilir
quartzo yeşile çalan bi renk değil mi? mavi gri tonunda bi renk bence bu .)
kadının göz makyajından sana öyle geliyor canım, yeşile çalıyor gibi kadının gözü de. aslında quartzo da öyle bazısında maviye çalıyo bazısında yeşile,makyaja göre de değişiyor o yüzden bu renk quartzoya çok benziyor bence
bahsettiğimiz kişi avril lavigne gözleri mavi diye geçiyo ama bildiğin griçok hoş duruyo bu renk ama quartzo alsam bende böyle buna yakın durur mu ki bilemedim denemk lazım sanırım .)
al canım quartzo cidden çok güzel bir renk.özellikle koyu renk makyajla çok güzel duruyor
biri foto paylaşsa da görsek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?