Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok hoş ve en önemlisi çok doğal ocreyi ve özellikle charm serisinini bu yüzden çok seviyorum gözleri büyütüyor ifadeye masumiyet katıyor. bende sizdeki gibi durmuyor tabii,ne kadar istesemde siyah gözü de böyle açabilse keşke.bende var ile yok arası ama dışarıda gün ışığında aldığım tepkiler ela ya kaçıyor yeşilimsilik var oldu yani benimki daha çok genel olarak siyah gözümü orta kahve yapmaktan öteye geçmesede doğallığından ve charm serisinden vazgeçemiyorum .tekrar güle güle kullanın
güneşli bir günde bende resimleri eklerim bir ara hatta fark açıkça anlaşılır.

Son düzenleme:

yok mu kullanan fikir verecek kimse

Cor mel aldım. gerçekten doğal duruyor ama pek alışamadım. Gözümü çok soluk gösterdi.daha önce amazon gri kullanmıştım. o pek doğal durmamasına rağmen çok beğeni almıştım. Cor melleri pek beğendiremedim

o zaman o renge yakın quartzo tavsiye ederim quartzo yüzünüzü açacaktır:13:

çok güzel bir renk arzu hanım bu seriden temin edebiliyormusunuz?

evt canım zaten elimde var aynı seriden üstte resmini çektim aynı lensin şişesinden eklemiştim

Arzucum cuma günü nc mel sipariş edeceğim senden, çok belirgin açık olmayan ancak koyuda olmayan bir yeşil lens istiyorum yeni seri mellerin hangi tonundan alsam doğru karar vermiş olurum yardımcı olurmusun canım? Burdan renge karar vereyim cumadan öncede mailinden hesap numaranı alır cuma yatırırım sende gönderirsin olurmu

Elinde hangi tonda nc mel var canım eklenen resimdeki gibi açık tonlarda alsam yadırgarmıyım o kadar açık dururmu ki bende benim gözlerim açık kahve ya hani...

Arzu Hanım günaydın.Doğallıklarını görünce lenslerin almak için heveslendim fakat renk konusunda kararsızım.Acilensatıyorum sitesindeki ilanlarınıza baktım,natural colors mel,hidrocharm mel ya da ouartzo arasında kararsız kaldım.Yardımcı olur musunuz?Size fotoğrafımı göndersem yakışacak lens konusunda fikriniz olur mu?Göz rengim koyu kahverengi ve esmerim,saçlarım siyah.Bir de daha önce Freshlook lenslerini kullanmıştım ve çapı gözüme küçük geliyordu.Çaplar standart mıdır Solotica'da?

Elinde hangi tonda nc mel var canım eklenen resimdeki gibi açık tonlarda alsam yadırgarmıyım o kadar açık dururmu ki bende benim gözlerim açık kahve ya hani...

merhaba ykamozcum o açık seri biraz açık kalabilir çünkü o resimdeki arkadaşın gözü senden koyu senin ondan açık oldugu için dahada sarımtrak kalabilir.O yüzden o sarılardan biraz daha koyu ama geçen sene aldıklarındanda açık ara bir ton var onu göndereyim istersen açıkda gönderebilirim farketmez

tabiki acilen satıyorum comdaki ilanlar benimmail adresim soloticacenter@hotmail.com resminizi mail olarak gönderebilirsiniz telefonum 0507 923 59 60 watsupdan ekleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…