- 27 Mart 2011
- 635
- 516
- 358
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.621
charme ocrenin camin önündeki durusunu
bide yakindan isigin altinda flashli
Eki Görüntüle 852162 Eki Görüntüle 852163
çok hoş güle güle kullanın.
tesekürler :)
ben daha önce ocrenin cor serisini aldim bur tuaf durdu gözümde.
Bunun durusunu cok beğendim, ama sanki yüzümün yarisi göz oldu
su japonlarin kullandigi lens varya onun gibi durdu bende..
Benim göz rengim normal kahverengi cok koyu değil
ne yapsam bilemedim quartzonun rengini çok seviyorum ama herkese yakışmıyor herkeste çok farklı duruyor bilemiyorum bende nasıl durur. cristal kullanıyorum ama yeterince açmıyor tam güneşte güzel mavimsi ama normal ışıkta mel gibi bir hali var. esmeralda da aklım yok değil o daha doğal ama belirgin gibi ikisinin arasında kararsız kaldım. bu doğal gözümün gündüz oda içerisinde ki hali. fikirlere açığım
selam arkadaşlar
bugün charme ocrelerim geldi
cok hos durdu gözümde
fotoraf karanlik cikti
ama günesde acik havada cok güzel bir renk oluyor ela hafifde yesilikde var..
Eki Görüntüle 851901
charme ocrenin camin önündeki durusunu
bide yakindan isigin altinda flashli
Eki Görüntüle 852162 Eki Görüntüle 852163
Eki Görüntüle 852859 flaşhlı bc quatzo
Bu renge lacivert göz kalemi çok yakışır bilginize :)
Cor mel aldım. gerçekten doğal duruyor ama pek alışamadım. Gözümü çok soluk gösterdi.daha önce amazon gri kullanmıştım. o pek doğal durmamasına rağmen çok beğeni almıştım. Cor melleri pek beğendiremedim
çok güzel bir renk arzu hanım bu seriden temin edebiliyormusunuz?
Bende bu hafta charm ocre aldım benim gözlerim siyah olmasına rağmen önceki kullandığım ocrelerden daha açık bal rengi olmuyor bende tabii ama yeşillik ve elalık bende de var.yani ocrelerde açılmış. bu arada arzu'cum sana tşk ediyorum tekrar canım benim
rica ederim nilcim senin resimlerin nerde bekliyoruz
evt canım zaten elimde var aynı seriden üstte resmini çektim aynı lensin şişesinden eklemiştim
Merhaba! Bu lensten bende edinmek istiyorum. Uzun araştırmalar sonucu bu sitede sizden temin edebileceğimi öğrenmiş bulunmaktayım:) bu siteyi çok sık kullanmıyorum hatta bu ilk yorumum. o yüzden özel mesaj gönderemedim sizeBende bu hafta charm ocre aldım benim gözlerim siyah olmasına rağmen önceki kullandığım ocrelerden daha açık bal rengi olmuyor bende tabii ama yeşillik ve elalık bende de var.yani ocrelerde açılmış. bu arada arzu'cum sana tşk ediyorum tekrar canım benim
rica ederim nilcim senin resimlerin nerde bekliyoruzyardımcı olursanız çok sevinirim
Elinde hangi tonda nc mel var canım eklenen resimdeki gibi açık tonlarda alsam yadırgarmıyım o kadar açık dururmu ki bende benim gözlerim açık kahve ya hani...
Arzu Hanım günaydın.Doğallıklarını görünce lenslerin almak için heveslendim fakat renk konusunda kararsızım.Acilensatıyorum sitesindeki ilanlarınıza baktım,natural colors mel,hidrocharm mel ya da ouartzo arasında kararsız kaldım.Yardımcı olur musunuz?Size fotoğrafımı göndersem yakışacak lens konusunda fikriniz olur mu?Göz rengim koyu kahverengi ve esmerim,saçlarım siyah.Bir de daha önce Freshlook lenslerini kullanmıştım ve çapı gözüme küçük geliyordu.Çaplar standart mıdır Solotica'da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?