Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba evet haresi kalin. Goz capin buyukse bu seriyi tavsiye etmem. Kuzenimde de ayni sorun oldu cunki.. Bi onceki seri cok guzeldi, simdide subat basi gibi yeni seri gelcegni soledi arzu hanm, onu bekliorum. kabindaki fotoyu atarim sana ilerleyen gunlerde

çok sağol reimler için
ben çok beğendim
harika durmuş

Geçen sene çok araştırarak solotica nın crystal rengini aldım. Önceleri çok koyu gibi gelmişti amazaman geçtikçe açıldı harika oldu ve herkes çok beğendi kesinlikle lens olduğunu anlamadılar. Şimdi zamanı geçtiği için bir çift daha sipariş vermek istiyorum ama daha önce nasıl sipariş verdiğimi hatırlayamıyorum. Burdan özel mesajda atamıyorum vetman10 profiline. İletişime geçip sipariş verebileceğim bir yol sunarsanız sevinirim.

merhaba inss soloticacenter@hotmail.com adresine mail gönderebilirsiniz yada telefon numaralarımız 0507 923 59 60 wats up mevcut..

merhaba hanımlar
ben de hidrocor mel almak istiyorum sanırm en doğal duranı hidrocor serisi
hareli olanlar da oyuncak bebek gözü gibi duran resimler gördüm o yüzden böyle bir karar verdim
ama fikirlerinizi bekliyorummm

Merhaba arkadaslar
Daha once hidrocharme ice kullanmistim. Tam istedigim bir renk, buz mavisiydi. Ancak ringi cok belirgindi. Nc ice almayi dusunuyorum bu kez. Sormak istedigim su. Charme ice ile Nc ice arasinda ring disinda fark var mi ? Resimlerden ve videolardan bana sanki charme in boyamasi daha fazla yani mavi tonu daha agirlikli gibi geldi.

Son düzenleme:
Bana tecrübeli arkadaslar yardimci olabilir miii
Gozum ela, nc mel solotica siparis verdim tabi hemen gelmiyor bekliyorum.. ama internette nc serisinin cor ve charm a gore daha yapay olduguna dair bir yorum okudum
Henuz siparisim gelmedigi icin belki degisiklik yapabilirim.. lutfen fikir verinnnnnnn

Nerden sipariş verdiniz nc mel en doğal duran seridir emin olabilirsin .ama seriler arası renk farklılıkları olabiliyor bazıları koyu bazıları çok açlık durabiliyor

Nerden sipariş verdiniz nc mel en doğal duran seridir emin olabilirsin .ama seriler arası renk farklılıkları olabiliyor bazıları koyu bazıları çok açlık durabiliyor

Sevindim o zaman, Lensoptik.com dan siparis verdim ve kargodan mesaj geldi yarin elimde.. umarım sonuc guzel olur

katılıyorum özellikle natural colours serisinde her çiftte ayrı ton farkı var yaşanıyor

Arzu Hanim sizi tekrar rahatsiz ediyorum ama acik tonlu cristal ya da icemint mevcut mu bu aralar acaba? Bende ki cristallerin suresi dolmadi ama benim cok koyu bir seri daha acigini istiyorum eger mumkunse :)) Eger cok acik varsa natural colors mel de olabilir. Kafam karisik da biraz kusura bakmayin..

[
Videodaki solotica mel in hangi serisi acaba bide nerden aldınız ben en son optik dünyası.com dan aldım Cook açık ve kullanmıyorum

QUOTE=makyozduygu;33645649][video=youtube;Jr4qUNE11OY]http://www.youtube.com/watch?v=Jr4qUNE11OY[/video]Merhaba ben de solotica lens kullanmis biriyim bununla ilgili kolay seçim yapmanızı sağlayacak bir video hazırladım umarım yardımcı olabilmişimdir bildiğiniz gibi lensleri denemeden almak zorundayız freshlook lensler'le ilgilide bilgi bulabilirsiniz.:):http://www.youtube.com/watch?v=Jr4qUNE11OY[/EMAIL][/QUOTE]

Geçen gün daha net bi çekim yapmaya çalıştım[video=youtube;2qVLaKBdxG4]https://www.youtube.com/watch?v=2qVLaKBdxG4&list=UUv2C9W-M5loUEwUfMFXjd8Q&feature=c4-overview[/video]

herhangi bi soru sormak isterseniz mesaj atabilirsiniz...
sevgilerr

[/QUOTE]
natural colors mel di sanırım :)

[video=youtube;2qVLaKBdxG4]http://www.youtube.com/watch?v=2qVLaKBdxG4[/video]
göz at derim canım

Vıdeolarınız spot ısıda renkleri çok bellı edememıs gün ışığında çektim yapsaydınızdaha ıyı olurdu quartzo orijinal rengıyle alakası yok mesela

[ sizce yeni mel ve ocreler nasıl almayı düşünüyorum ama seri yine kötü mü bilemiyorum
Çok belli oluyor yapay duruyorlar sizin bu konu hakkında bi fikriniz varmı

QUOTE=vetman10;33879380]aylık solflex serisi topaziolarda duydugum kadarıyla hata varmış arkadaşlar hatalı üretim çok çıkıyor aylıklarda[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…