- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.921
Bana tecrübeli arkadaslar yardimci olabilir miii
Gozum ela, nc mel solotica siparis verdim tabi hemen gelmiyor bekliyorum.. ama internette nc serisinin cor ve charm a gore daha yapay olduguna dair bir yorum okudum
Henuz siparisim gelmedigi icin belki degisiklik yapabilirim.. lutfen fikir verinnnnnnn
[/QUOTE][ sizce yeni mel ve ocreler nasıl almayı düşünüyorum ama seri yine kötü mü bilemiyorum
Çok belli oluyor yapay duruyorlar sizin bu konu hakkında bi fikriniz varmı
QUOTE=vetman10;33879380]aylık solflex serisi topaziolarda duydugum kadarıyla hata varmış arkadaşlar hatalı üretim çok çıkıyor aylıklarda
[/QUOTE][ sizce yeni mel ve ocreler nasıl almayı düşünüyorum ama seri yine kötü mü bilemiyorum
Çok belli oluyor yapay duruyorlar sizin bu konu hakkında bi fikriniz varmı
QUOTE=vetman10;33879380]aylık solflex serisi topaziolarda duydugum kadarıyla hata varmış arkadaşlar hatalı üretim çok çıkıyor aylıklarda
[/QUOTE]Çok doğal güzel teşekkürler resimler için :) acaba suan nasıl mel ve ocreler aynımı son alanlar yorum yapsınlar plase
eklemek istedim tam yuz fotograf eklemek istemedigimden dolayi resimleri cok yakin cektim o yuzden biraz lens olduklari belli oluyor, ama emin olun cok dogal duruyorlar.
Arzu abla basta olmak üzere soruyorum sizce bu lens değil mı beyaz kısmındaki hareden belli bence lens.
Eki Görüntüle 967959
eklemek istedim tam yuz fotograf eklemek istemedigimden dolayi resimleri cok yakin cektim o yuzden biraz lens olduklari belli oluyor, ama emin olun cok dogal duruyorlar.
Internet'ten giallo sipariş ettim, Dün akşam elime geçti ama giallolarımın çapı (dia) gözüme göre küçük kaldı. Çünkü sitede tek bir seçenek vardı ve bu yüzden uymadı, bende doğal durmadı. Kızlar satın almadan önce mutlaka göz diasını doktora/optikçiye ölçtürün ve ona uymuyorsa sakın almayınve isteyene orta çaptaki gialloları uygun fiyata satabilirim..
Arzu abla basta olmak üzere soruyorum sizce bu lens değil mı beyaz kısmındaki hareden belli bence lens.
Eki Görüntüle 967959
Eki Görüntüle 967959
Çapları standart. Sanırım onların değiştiremiyosun yani üretimde hepsi öyle çıkıyor giallo elit eline mı fantasy mi bende bir ara almayı düşündüm ama cesaret edemedim açıkçası pupil boşluğu çok geniş diye mementomori.33649@hotmail.com bana burdan resim yollarsan bi bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?