Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhabaa :) Ben de bugün Solotica Esmeralda lens siparişi verdim. İnşallah bi an önce elime geçer.. Çok merak ediyorum nasıl olacak.. Daha önce amazon blue kullandım gayet memnun kalmıştım aslında ama hep içimde bi solotica aşkı vardı, Türkiye'de yoktu önceki senelerde diye hiç alamamıştım. Gelse de bende fotoğraf paylaşsam :))

İnanılmaz doğal nc mel tavsiye ederim ünlüm kullanıma uygun yalnız ilk bir ay solusyonda bekletin rengi daha guzel yakalarsınız :)

[/QUOTE]

Merhaba bilmiyorum arzu hanimin elinde bu seriden kalmismidir ama bir fikir vermesi acisindan 07/2018 serili hidrocor mel ve hidrocor ocre lenslerimin resimlerini paylasmak istedim umarim yardimci olur size.

Hidrocor Mel

Farkli acilardan farkli sekillerde cektim hatta ikisinde gunes direk gozume giriyor 1 kac sayfa once mellerin los isik ve flasli halini de paylasmistim.

Hidrocor Ocre

Bunlari simdi cektim bir tanesi ters cikti sanirim :)

Kendi goz rengim

[/QUOTE]

eklemek istedim tam yuz fotograf eklemek istemedigimden dolayi resimleri cok yakin cektim o yuzden biraz lens olduklari belli oluyor, ama emin olun cok dogal duruyorlar.

Çok doğal güzel teşekkürler resimler için :) acaba suan nasıl mel ve ocreler aynımı son alanlar yorum yapsınlar plase

eklemek istedim tam yuz fotograf eklemek istemedigimden dolayi resimleri cok yakin cektim o yuzden biraz lens olduklari belli oluyor, ama emin olun cok dogal duruyorlar.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Arzu Hanim'a sorarsaniz bu seriden elinde kalmis mi, kalmamissa yeni gelenler de boyle mi size yardimci olacaktir.

Internet'ten giallo sipariş ettim, Dün akşam elime geçti ama giallolarımın çapı (dia) gözüme göre küçük kaldı. Çünkü sitede tek bir seçenek vardı ve bu yüzden uymadı, bende doğal durmadı. Kızlar satın almadan önce mutlaka göz diasını doktora/optikçiye ölçtürün ve ona uymuyorsa sakın almayın ve isteyene orta çaptaki gialloları uygun fiyata satabilirim..

Kizlar bende natural colors mel aldim, beklediğim kadar dogal degil ama yine de ben lensim diye bağırmiyor
Yakından belli tabi, fotolarda cok dogal çıkıyor
Fotoda gördükleriniz gibi beklemeyin benim gibi hayal kırıklığı yaşarsınız. .
Gozumun fotosunu cekiyorum sonra aynaya bakıyorum ikisi arasinda fark var :)

Çapları standart. Sanırım onların değiştiremiyosun yani üretimde hepsi öyle çıkıyor giallo elit eline mı fantasy mi bende bir ara almayı düşündüm ama cesaret edemedim açıkçası pupil boşluğu çok geniş diye mementomori.33649@hotmail.com bana burdan resim yollarsan bi bakalım .

Evet o kadar heves etmiştim ki.. Hayal kırıklığı oldu bu.
tekrar başka bi lensi denemeye çekiniyorum. Bi de firmalar lensin yapısını çok sık değiştiriyor anlaşılan :44:
Fotografları da bugün öğlen gibi yollamaya çalışayım tatlım

Bir onceki hidrocor melden almistim ancak koyu gelmisti ve beyazima sarilik vermisti lens simdiki tam istedgim yesil tonu fakat bu kez yine sarisi beyazima karisir diye korkuyorum nc mi alsam Arzu Hanim???

Bayanlar ben azeriyim Bakude kaliyorum. Sizden chok rica ederim bana yardimci olurmusunuz. Solotica lenslerini almayi dushunuyorum fakat bizde satishta yok.nasil ala bilirim bilmiyorum zaten internetden anlayacagim yok.hangi siteden ala bilirim? Lutfen biri bana bu konuda yardim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…