- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.941
sakın. hiçbir lens için bunu yapmyın. göze müthiş zararlı. oksijen almıyor uyurken göz. birinin bu yüzden gözleri mahvoldu. hemde şeffaf lenste.Kızlar ben senelerdir solotika kullanıyorum..geceleri çıkarıyorum ama..bazı lensleri 1 sene gözden çıkarmayıp kullanabiliyor mussun..solotikayi böyle kullanan var mı?
Bayanlar ben azeriyim Bakude kaliyorum. Sizden chok rica ederim bana yardimci olurmusunuz. Solotica lenslerini almayi dushunuyorum fakat bizde satishta yok.nasil ala bilirim bilmiyorum zaten internetden anlayacagim yok.hangi siteden ala bilirim? Lutfen biri bana bu konuda yardim etsin.
selam,Men hich bu lenzi kullanmadim bilmiyorum nasil duruyor.ve de kullanan birini gormedim. Gozlerim siyah.resimlerde Quartzoyu chok beyendim.acaba hayatda da oyle mi gozukuyor?
selam,
ben lenslerimi vetmandan alıyorum.. brezilyadan getirtiyor. kendisi burayada yazar. yorumlarda bulunur.
bu profili.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=159443
quartzo yeni seriler grimsi yeşil olmuş. füme rengi hakim..
ben ilk serileri kullandımdı çok doğaldı. son serilerin rengi bayağı farklı. kullanan varsa size yazar sanırım.
ilk topaziom çok doğaldı. sonrası turkuaza yakın bir tondu. ben sevdim ama çok dikkat çekiciydi. bu son topaziolar koyulmuş.Teshekkur ederim. Peki hangisi dogal? Bi de topazioyu beyendim.o nasil ?
ilk topaziom çok doğaldı. sonrası turkuaza yakın bir tondu. ben sevdim ama çok dikkat çekiciydi. bu son topaziolar koyulmuş.
vetmancığım son seri topaziolardan eklersen resim,çok seviniriz. ben çok beğendim.
rica ederim. olurmu öyle şey. yorulmadım hiç.Ben Bakude kaliyorum. Malesef bizde solotica satishta yok.yalniz siteden alabilirim.kach aydir youtube-da izledim yeni seriden gelen lensleri. Quartzoyu takmishim kafama. Bana birisi onu Turkiyeden bana Bakuye 118 evroya getireceyini soyledi. Resimlerdeki gibi chikmazsa chok uzulurum. Arzu hanim hakkinda malesef shimdi bildim.ben be yazik ki turkceyi de chok iyi bilmediyimden bazen anlamadigim sozler oluyor. Bilmem size anlata bilcem fikrimi sormak istediyim shu ki quartzolar siyah gozleri kapiyormu? Yani yeshil olsun mavi olsun fark etmez siyahi kapaya bilsin. 8 senedir freshlook kullaniyorum bizde zaten bashkasi yok. Son yillardaki freshlooklar siyahi kapamaz oldu. Solotica ile yeni tanishdim. Ozur dilerim sizi yordum ama bashka yardim ede bilecek birilerini bulamiyorum.
rica ederim. olurmu öyle şey. yorulmadım hiç.
benim gözlerim açık kahve,o yüzden yeni serilerin siyah gözde nasıl durduğu hakkında pek bilgim yok. hele yeni serileri hiç bilemiyorum. sadece gördüğüm rengin fümeye dönmesi. yani gri ağırlıklı olması.
arzu okuduğunda size gereken bilgiyi verecektir.çünkü o son serrileri çok iyi biliyor.
kızlar fx eyes lime greenlerim geldi,kucuk bir koye atandım subatta,ben cok koyu yesil istemiştim acık geldi bana ilgilene olursa sadece denedim ,faturası mevcut uyguna vericem
elinize gectimi lensleriniz nasılMerhabaa :) Ben de bugün Solotica Esmeralda lens siparişi verdim. İnşallah bi an önce elime geçer.. Çok merak ediyorum nasıl olacak.. Daha önce amazon blue kullandım gayet memnun kalmıştım aslında ama hep içimde bi solotica aşkı vardı, Türkiye'de yoktu önceki senelerde diye hiç alamamıştım. Gelse de bende fotoğraf paylaşsam :))
elinize gectimi lensleriniz nasıl
kızlar fx eyes lime greenlerim geldi,kucuk bir koye atandım subatta,ben cok koyu yesil istemiştim acık geldi bana ilgilene olursa sadece denedim ,faturası mevcut uyguna vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?