Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar ben senelerdir solotika kullanıyorum..geceleri çıkarıyorum ama..bazı lensleri 1 sene gözden çıkarmayıp kullanabiliyor mussun..solotikayi böyle kullanan var mı?

charm icelar bulunmadığı için 2 seçeneğim vardı. topazio ve quartzo. gözlerim bal rengi olduğu için topazionun eski serileri bende iyice açılıyordu. ama arzudan duyduğum artık koyulmuş. umarım istediğim tonda bir topazio olur gelen. 4 gözle bekliyorum arzudan.

Kızlar ben senelerdir solotika kullanıyorum..geceleri çıkarıyorum ama..bazı lensleri 1 sene gözden çıkarmayıp kullanabiliyor mussun..solotikayi böyle kullanan var mı?
sakın. hiçbir lens için bunu yapmyın. göze müthiş zararlı. oksijen almıyor uyurken göz. birinin bu yüzden gözleri mahvoldu. hemde şeffaf lenste.

Men hich bu lenzi kullanmadim bilmiyorum nasil duruyor.ve de kullanan birini gormedim. Gozlerim siyah.resimlerde Quartzoyu chok beyendim.acaba hayatda da oyle mi gozukuyor?

Men hich bu lenzi kullanmadim bilmiyorum nasil duruyor.ve de kullanan birini gormedim. Gozlerim siyah.resimlerde Quartzoyu chok beyendim.acaba hayatda da oyle mi gozukuyor?
selam,
ben lenslerimi vetmandan alıyorum.. brezilyadan getirtiyor. kendisi burayada yazar. yorumlarda bulunur.
bu profili.

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=159443
quartzo yeni seriler grimsi yeşil olmuş. füme rengi hakim..
ben ilk serileri kullandımdı çok doğaldı. son serilerin rengi bayağı farklı. kullanan varsa size yazar sanırım.

Son düzenleme:

Teshekkur ederim. Peki hangisi dogal? Bi de topazioyu beyendim.o nasil ?

Teshekkur ederim. Peki hangisi dogal? Bi de topazioyu beyendim.o nasil ?
ilk topaziom çok doğaldı. sonrası turkuaza yakın bir tondu. ben sevdim ama çok dikkat çekiciydi. bu son topaziolar koyulmuş.
vetmancığım son seri topaziolardan eklersen resim,çok seviniriz. ben çok beğendim.

Ben Bakude kaliyorum. Malesef bizde solotica satishta yok.yalniz siteden alabilirim.kach aydir youtube-da izledim yeni seriden gelen lensleri. Quartzoyu takmishim kafama. Bana birisi onu Turkiyeden bana Bakuye 118 evroya getireceyini soyledi. Resimlerdeki gibi chikmazsa chok uzulurum. Arzu hanim hakkinda malesef shimdi bildim.ben be yazik ki turkceyi de chok iyi bilmediyimden bazen anlamadigim sozler oluyor. Bilmem size anlata bilcem fikrimi sormak istediyim shu ki quartzolar siyah gozleri kapiyormu? Yani yeshil olsun mavi olsun fark etmez siyahi kapaya bilsin. 8 senedir freshlook kullaniyorum bizde zaten bashkasi yok. Son yillardaki freshlooklar siyahi kapamaz oldu. Solotica ile yeni tanishdim. Ozur dilerim sizi yordum ama bashka yardim ede bilecek birilerini bulamiyorum.

rica ederim. olurmu öyle şey. yorulmadım hiç.

benim gözlerim açık kahve,o yüzden yeni serilerin siyah gözde nasıl durduğu hakkında pek bilgim yok. hele yeni serileri hiç bilemiyorum. sadece gördüğüm rengin fümeye dönmesi. yani gri ağırlıklı olması.
arzu okuduğunda size gereken bilgiyi verecektir.çünkü o son serrileri çok iyi biliyor.

Son düzenleme:

Inshallah Arzu hanim bu gun gelir de bana gereken bilgiyi verir.chunku ben siparishimi vermishim malesef ((( gelen ay kardeshimin duyunu. Bu ayin 15e kadar siparishleri aliyordu o adam.Sizden de Allah razi olsun hanim efendi

kızlar fx eyes lime greenlerim geldi,kucuk bir koye atandım subatta,ben cok koyu yesil istemiştim acık geldi bana ilgilene olursa sadece denedim ,faturası mevcut uyguna vericem

Kızlar bugün mellerin rengi bozuldu yapay duruyor diye alternatif rainbow elit line giolla aldım fakat açık yeşil duruyor Buda çok pişman oldum aldığıma aslında çok doğal ama işte ben koyu dursun istiyorum yeni mellerde çok acıkmış çok üzgünüm anlıycanız

elinize gectimi lensleriniz nasıl

arzu hanım ela gözlü biri olarak ve bir col mel tutkunu olarak size sormak istiyorum.. 2018 serisi ile 2019 serisi arasında ne fark var? teşekkürler

Bugün aldığım rainbow elit line giallo lenslerimi almak isteyen varsa faturasıyla beraber yolluyabılırım,çok doğal ama rengi açık ben koyu yeşil arıyorum sadece bir şişesinin Blair'i açıldı ürün yeni şişesinde durur ve hiç kullanılmadı uygun fiyata vericem kızlar ist da olanlar benımle iletişime geçebilir [......

Son düzenleyen: Moderatör:
bende solotica quartzo sipariş verdim iki gün önce aslında cok kararsızdım ilk defa solotica lens alıyorum lensler geldi fakat ben sarısın ve ela gözlü oldugum için lensler bende cok kotu durdu mat bi yesil sanırım quartzo rengi koyu gözlülerde ve esmerlerde daha iyi durur..malesef çöpe attım parayı..tekini actıgım icin iade edemedim digerinide geri verip yerine b&l green ocean aldım enazından masmavi görünüyor..şimdi elimde tek bi quartzo var fazladan napıcaksam : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…