- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.961
ben ilgilenorum ama özelden msj atamiorum, bana yazarmisiniz veya mail adresim deniz.kuna@hotmail.com
bende solotica quartzo sipariş verdim iki gün önce aslında cok kararsızdım ilk defa solotica lens alıyorum lensler geldi fakat ben sarısın ve ela gözlü oldugum için lensler bende cok kotu durdu mat bi yesil sanırım quartzo rengi koyu gözlülerde ve esmerlerde daha iyi durur..malesef çöpe attım parayı..tekini actıgım icin iade edemedim digerinide geri verip yerine b&l green ocean aldım enazından masmavi görünüyor..şimdi elimde tek bi quartzo var fazladan napıcaksam : )
size mail attım deniz hanm
resım eklermısınız rıca etsem
limegreenlerim ,köye atandıgım için kullanamıcam ilgileneler mesaj atabilirler uyguna vericem
limegreenlerim ,köye atandıgım için kullanamıcam ilgileneler mesaj atabilirler uyguna vericem
Bayanlar ben azeriyim Bakude kaliyorum. Sizden chok rica ederim bana yardimci olurmusunuz. Solotica lenslerini almayi dushunuyorum fakat bizde satishta yok.nasil ala bilirim bilmiyorum zaten internetden anlayacagim yok.hangi siteden ala bilirim? Lutfen biri bana bu konuda yardim etsin.
canım biz geçen ay bakuye lens gönderdik düşünüyorsanız yardımcı olurum soloticacenter@hotmail.com
Merhaba
Ben lenslerinizle ilgileniyorum.Özelden bilgileri yazarsanız sevinirim :) Ben hakkım olmadığı için yazamıyorum.
Hoşçakalın.
muhtemelen çok açık duruyordur gün ışıgında koyultulması lazım lenslerin bence ham haliyse oldukça açıktır tonda kesinlikle takılmaz bence geri gönderip 3 veya 4 ton koyultmanızı tavsiye ederim deneyimlerime dayanarak ozaman kullanabilirsiniz
Quartzo rengi topaziodan cok daha fazla acar gozlerinizi topaxiolardan aciktir quartzo birde soloticalarin serileri var koyu seriler daha koyu bazi topaziolar ve quartzo lar biraz daha acik veya biraz daha koyu olabiliyorlar yani seriler arasi ton farkliliklari olabiliyor
Ice kaldırıldı mı?
Chok teshekkur ederim cvpiniz ichin Allah razi olsun. Indhallah benin quartzolarim siyah gozlerimi achir.
Selam hanim, ben esmerim.tenum beyaz ama gozlerim sachlarim siyah. Ilk defa solotica quartzo kullanicam.artik siparishimi vermishim ayin sonuna gelecek.chok kararsizdim ben de. Yeni serisi nasil quartzolarin? Siyahi kapayabilcek mi?rengi falan nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?