Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Selam hanim, ben esmerim.tenum beyaz ama gozlerim sachlarim siyah. Ilk defa solotica quartzo kullanicam.artik siparishimi vermishim ayin sonuna gelecek.chok kararsizdim ben de. Yeni serisi nasil quartzolarin? Siyahi kapayabilcek mi?rengi falan nasil?

limegreenlerim ,köye atandıgım için kullanamıcam ilgileneler mesaj atabilirler uyguna vericem

muhtemelen çok açık duruyordur gün ışıgında koyultulması lazım lenslerin bence ham haliyse oldukça açıktır tonda kesinlikle takılmaz bence geri gönderip 3 veya 4 ton koyultmanızı tavsiye ederim deneyimlerime dayanarak ozaman kullanabilirsiniz

Son düzenleme:

canım biz geçen ay bakuye lens gönderdik düşünüyorsanız yardımcı olurum soloticacenter@hotmail.com

canım biz geçen ay bakuye lens gönderdik düşünüyorsanız yardımcı olurum soloticacenter@hotmail.com

Selam Arzu hanim ben malesef bu siteyi siparishimden sonra buldum ama quartzoyu beyenirsek yine siparish vercez. O zaman sizden aliriz inshallah. Size bi zahmet bana soylermisiniz shimdiki quartzolar ne durumda? Siyah gozu kapiyormu? Kimse cvp vermiyor bu soruma (((

Quartzo rengi topaziodan cok daha fazla acar gozlerinizi topaxiolardan aciktir quartzo birde soloticalarin serileri var koyu seriler daha koyu bazi topaziolar ve quartzo lar biraz daha acik veya biraz daha koyu olabiliyorlar yani seriler arasi ton farkliliklari olabiliyor

Son düzenleme:

sizin gun ısıgında dogal buldugunuz ve sattıgınız fxeyes jasminelerden cok daha dogal duruyolar:)köy yerinde takamam malesef,isteyene olursada daha koyu isteyen koyultmaya gönderebilirim sıkıntı degil sagolun vetman hanım

O lenslerin hepsini defalarca koyulttukda oradan biliyorum kimse takamadi cunku defalarca koyultmaya gitti lensler o yuzden oldukca tecrubeliyim :)ayrica fx ciler 2.el fx leri koyultmuyorlar sadece alan kisi koyultabilir

Chok teshekkur ederim cvpiniz ichin Allah razi olsun. Indhallah benin quartzolarim siyah gozlerimi achir.

Selam hanim, ben esmerim.tenum beyaz ama gozlerim sachlarim siyah. Ilk defa solotica quartzo kullanicam.artik siparishimi vermishim ayin sonuna gelecek.chok kararsizdim ben de. Yeni serisi nasil quartzolarin? Siyahi kapayabilcek mi?rengi falan nasil?

vala bilemiyorum eskimi yenimi seri ama yeşil durdu ben daha mavi istiyordum..rengi yeşil sarı gibi bi renk ben acıkcası sevmedim sarı saclılarda üzel durmuyor..sizde iyi durabilir cunku koyu gözlülerde cok daha ıyı sonuc veriyo quartzo

Arkadaşlar bugün 2018 seri cor mel aldım .. Rengi biraz daha yeşil geldi bana ( benim eskiler daha koyu duruyordu gözümde) belki de taba rengim açık olduğu içindir bilmiyorum ama duruşu çok doğal :) eklice

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…