- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.981
Eki Görüntüle 982838 Arkadaşlar bugün 2018 seri cor mel aldım .. Rengi biraz daha yeşil geldi bana ( benim eskiler daha koyu duruyordu gözümde) belki de taba rengim açık olduğu içindir bilmiyorum ama duruşu çok doğal :) ekliceEki Görüntüle 982818
harika olmus bayildim sizdeki durusunagule gule kullanin
evt ice rengi su an uretimde degil yaklaşık 1 yildir uretmiyorlar
daha yeni yazdım. 2ci el lens satmak ve almak yasak diye. mail adresi vermekte yasak. lütfen dikkat edelim buna.Merhaba arkadaşlar kısa süre önce Arzu hanımdan çok beğenerek ve hevesle hidrocor ocre sipariş ettim renk güzel doğallıkta gayet iyi ancak göz çapım büyük olduğu için lensler bana küçük geldi bu yüzden kullanamıcam satın almak isteyen olursa kullanmadığım için herhangi bir alerjik durum söz konusu değil. Ulaşmak isteyenler mail adresime yazarsa sevinirim Eki Görüntüle 984133
Ya merakımı mazur gör ama lensin neresi büyük gelmiş bence tam oturmuş. Benim de gözbebeklerim büyük acaba bende bir sorun var mı diye düşündüm şu anÇünkü aynen böyle duruyor bende de
Arzu hanım merhaba. Ben dun 2018 cor mel aldım. Bişey sormak istiyorum size. Onceki aldığım seri hangisi bilmiyorum ama gozumde bi tık daha koyu duruyordu. Elinizde o seri var mı acaba ? Yanı yan yana koyunca sankı ton farkı yok gıbı ama gozumd gecen yıl aldıgım cor meller bı veya 2 ton daha koyu duruorlar. Tesekkurler
Ama sonuçta eski serilerden vardır di mi? Açılmamış olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum?
solotica üreticileri quartzoları ne zaman yeşertecek acaba..?ne zamandır mavi gri serisi dolanıyor...yeşil istiyoruz artık yaa..
O lenslerin hepsini defalarca koyulttukda oradan biliyorum kimse takamadi cunku defalarca koyultmaya gitti lensler o yuzden oldukca tecrubeliyim :)ayrica fx ciler 2.el fx leri koyultmuyorlar sadece alan kisi koyultabilir
quartzolar değilde yeni gelen topaziolar açılmış arkadaşlar 2014 seri topaziolar açılmış 2 ton fark var aralık ayındaki serisiyle
bende kendim koyultucagımı ve faturasınında olup sadece denedigimi belirtmiştim,aynı sizin jasmineler gibi:))
vetman ben topazio düşünüyorum.Renkleri koyu olduğu için almıyordum.Hatta sizden eski seri topazio almıştım.İstanbuldan pendikten öğretmen olan kişiyim.Eğer 2 ton açılmışsa en açık tonundan bir tane düşünüyorum.Çünkü bayadır bekliyorum.Elimdeki topazioların zamanı yaklaştı.Sizinle irtibata geçip almak istiyorum)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?