Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar kısa süre önce Arzu hanımdan çok beğenerek ve hevesle hidrocor ocre sipariş ettim renk güzel doğallıkta gayet iyi ancak göz çapım büyük olduğu için lensler bana küçük geldi bu yüzden kullanamıcam satın almak isteyen olursa kullanmadığım için herhangi bir alerjik durum söz konusu değil. Ulaşmak isteyenler mail adresime yazarsa sevinirim mail][ATTACH=CONFIG]984133[/ATTACH]

Eklentiler

• $image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya merakımı mazur gör ama lensin neresi büyük gelmiş bence tam oturmuş. Benim de gözbebeklerim büyük acaba bende bir sorun var mı diye düşündüm şu an Çünkü aynen böyle duruyor bende de

daha yeni yazdım. 2ci el lens satmak ve almak yasak diye. mail adresi vermekte yasak. lütfen dikkat edelim buna.

Son düzenleme:
Ya merakımı mazur gör ama lensin neresi büyük gelmiş bence tam oturmuş. Benim de gözbebeklerim büyük acaba bende bir sorun var mı diye düşündüm şu an Çünkü aynen böyle duruyor bende de

Sabit dururken sorun yok ama hareket halinde yada gözlerimi kırpınca gözbebeklerim görünüyo.Takamadım bu yüzden hiç

Arzu hanım merhaba. Ben dun 2018 cor mel aldım. Bişey sormak istiyorum size. Onceki aldığım seri hangisi bilmiyorum ama gozumde bi tık daha koyu duruyordu. Elinizde o seri var mı acaba ? Yanı yan yana koyunca sankı ton farkı yok gıbı ama gozumd gecen yıl aldıgım cor meller bı veya 2 ton daha koyu duruorlar. Tesekkurler

merhabalar
evt geçen seneki hıdrocor meller bu senekilerden koyu ne demek istediğinizi anladım hatta almadan önce bana sormuştunuz wats updan konuşmuştuk ben size açık oldugunu söylemiştim o serinin hatta geçen seneki değil geçen sene yılbaşı öncesi üretilen lensler iyice koyuydu geçenlerde 4 çift kadar o seriden gelmişti ve hemen bekleyen arkadaşlara söyledim ve satıldı tekrar gelirse eğer sizede haber veririm ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum o koyu seriden şu anda Brezilyada yok açık seri üretim var..

evet çok istiyorum yeni seriler koyulmuş.... maalesef elimde var ama kullanmıyorum bu yüzden eğer ki elinizde varsa yada solotica QARTZONUN rengini tekrar açmışsa (umarım açık seriye dönmüşlerdir ) haberdar ederseniz sevinrim...

solotica üreticileri quartzoları ne zaman yeşertecek acaba..? ne zamandır mavi gri serisi dolanıyor...yeşil istiyoruz artık yaa..

O lenslerin hepsini defalarca koyulttukda oradan biliyorum kimse takamadi cunku defalarca koyultmaya gitti lensler o yuzden oldukca tecrubeliyim :)ayrica fx ciler 2.el fx leri koyultmuyorlar sadece alan kisi koyultabilir

bende kendim koyultucagımı ve faturasınında olup sadece denedigimi belirtmiştim,aynı sizin jasmineler gibi:))

quartzolar değilde yeni gelen topaziolar açılmış arkadaşlar 2014 seri topaziolar açılmış 2 ton fark var aralık ayındaki serisiyle

vetman ben topazio düşünüyorum.Renkleri koyu olduğu için almıyordum.Hatta sizden eski seri topazio almıştım.İstanbuldan pendikten öğretmen olan kişiyim.Eğer 2 ton açılmışsa en açık tonundan bir tane düşünüyorum.Çünkü bayadır bekliyorum.Elimdeki topazioların zamanı yaklaştı.Sizinle irtibata geçip almak istiyorum)))

Sevgili lamia Merhaba tanıyorum tabiki:) topaxiolar guzel duruyor opaklasmis 2 ton kadar acik benden aldiginiz kadar acik olmayabilir ama yaklasmis hemen hemen o tonlara girmis gibi duruyor goruselim:)

Arkadaslar merhaba nc mel kullanıyorum fakat göz bebeğim hareketlenmede ufak kayma yapıyor falan peki diğer seriler de böyle mı yoksa nc serisi mı yapıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…