Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba bende uzun süredir mel ve ocreler koyulaşsın diye bekliyorum uzun süredir aldıklarım hep çok açık ve daha yapay duruyor sanırım ben sizin bahsettiğiniz o koyu seriden arıyorum fakat maalesef hep yeni seriler hep açık böyle Çimen rengi gibi benim aradığım seri bende yılbaşı gibi almıştım o seriyi lütfen bana yardım edin bana o seriden varsa haber verin
Vetmann hanım

Evet bende istiyorum.

kesinlikle topazio tavsiye etmiyorum mavi lens isteyenlere. çünkü çok kötü bir seri üretmişler. İlk serilerdeki gibi güzel bir mavi tonu yok.
haresiz mel aldım en son ve herkes çok beğendi, ben yeşil göz pek sevmediğim için içime sinmedi.
16 yıldır lens kullanıyorum ve en memnun kaldığım marka soloticaydı ama son üretmde renkler baya bir değişmiş.

selam,ben topazio ısmarladım. şimdi kafam karıştı. renk çokmu kötü. ne tona dönmüş. eyvahki eyvah.

sizin göz renginiz koyumu peki?
seçeneğim kalmadı ya

Son düzenleme:
selam,ben topazio ısmarladım. şimdi kafam karıştı. renk çokmu kötü. ne tona dönmüş. eyvahki eyvah.

sizin göz renginiz koyumu peki?
seçeneğim kalmadı ya

Göz rengim açık kahve ve kenarları sarı. Baya koyu bir mavi geldi bana, 2-3 ay anca oldu sipariş ettiğim ama hiç beğenmedim. Zaten 3-4 kere taktım ve daha fazla dayanamadım. Numaralı olduğu için satamadım da başkasına...
Belki sen beğenirsin rengini ama ben hiç beğenmedim, doğal durmadı.

benimde gözüm bal rengi. böyle lacivertemi dönmüş renk. acaba bir resim koyman mümkün mü.
eğer nazar boncuğu tonuysa banada gitmez. doğal değilse feci.
ice çok seviyorum ben. ama adamlar güzelim tonu çıkarmaktan vazgeçtiler. en çok tutulan renklerden biriydi ve tonu hep aynıydı..

anladım. lacivert banada gitmez.
çok teşekkürler. bir düşüneyim ben.. vetmanla konuşacağım zaten tekrar.
olmazsa quartzoya dönerim.

Son düzenleme:
Kızlar 2014 serisinden lens alanlar yorumlarınızı bekliyorum mel ve ocre kullandım ben ama son seriler facia diğer renkleri bilmiyorum koyu yeşil doğal yeşil tonu lens arıyorum esmeralda ve verde nasıl alan varmı acaba .......

Easem sen o koyu melleri begenmezdin cnm onlar oldukça koyuydu ama onlarında begeneni varmış koyuldugunda herkez açık mel soruyordu şimdide herkez koyu mel soruyor

:) arzu ablacim acik meller gözümde renkli göz imajı veriyor kndan rahatsız oluyorum hafif renk vermesi icin kötü mel istiyorum tabi cok koyu olmadın yinede. :)

limegreenlerim ,köye atandıgım için kullanamıcam ilgileneler mesaj atabilirler uyguna vericem

Üzüldüm böyle güzel durup da takamamanıza 2.el lens satışı yasak ama normal şartlarda da kolay kolay satamazsınız ki diğer sitelerde falan...Kendinize göre yaptırdınız sonuçta.:44:

Ay çok doğal durmuşlar... Göz yapın da çok hoş bence... maaşallah.

doğal durmuyorlar maalesef. fotoğraf yanıltıcı çünkü sahne makyajı var ve ışık az. evet gözlerim güzeldir ama yine de topazio rengini tavsiye etmiyorum.
belki gözü yeşil ya da mavi olanlarda güzel durabilir ama ona da ihtimal vermiyorum

Aylık versiyonunu düşünüyodum ben :26: mavi çok güzel ama yaaa sophistic mi düşünsem ki bilemedim.:26:

Merhaba arzu hanım , solotica lens almayı düşünüyorum. Göz rengim koyu kahve. hidrocor graphite ve ıcemınt arasında kaldım yardımcı olurmuşsunuz lütfen.

Son düzenleme:

vetman arkadaşımız topazio nun renginin açıldığını yazmıştı.Aralık serisine göre açık demişti.Sanırım aralık ayında almışsınız.Şu anki seriler açık diye duydum vetmandan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…