Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba arzu hanım , solotica lens almayı düşünüyorum. Göz rengim koyu kahve. hidrocor graphite ve ıcemınt arasında kaldım yardımcı olurmuşsunuz lütfen.

merhaba onurdan ten renginiz beyaz ise hıdrocor grafite rengini öneririm çünkü icemintte grilik oldugu için biraz daha bugday tene öneriyorumgri agırlıkda olan renkler beyaz tene çok gitmiyor bu cristal içinde geçerli çok acık seri hıdrocor mel içinde gecerli beyaz teni soluk gösterebilir acık seriler hıdrcor grafite risksizdir..

Son düzenleme:
Ne zamandır araştırıyorum ikisi arasında kaldım freshlook hareyi grisini kullandım bir ara ama soloticalar çok farklı ve güzel duruyor.. Saçlarım röfleli tenim çok beyaz değilim ama tam buğday da değilim :)) peki fiyatı ne kadar lensin ve sipariş versek ne kadar sürede gelir. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ayrıca...

Ben yeni seri NC Mel'lerimle çok mutluyum ... neden çoğu kişiye yeni seri açık renk geldi bilmiyorum ama bunun bi koyusu zaten kendini hiç göstermez diye düşünüyorum doğrusu...

Ben yeni seri NC Mel'lerimle çok mutluyum ... neden çoğu kişiye yeni seri açık renk geldi bilmiyorum ama bunun bi koyusu zaten kendini hiç göstermez diye düşünüyorum doğrusu...Eki Görüntüle 997988

yani bende katılıyorum canım size mellerden daha koyu renk istiyorsanız o zaman ocre oda olmassa şeffaf lens yani

rica ederim onurdan mail gönderebilirsiniz ayrıntılar için soloticacenter@hotmail.com ..

merhabalar nereyi aradıysam türkiyede soloticanın "hidrosummer gloss" serisinin satılmadığını duyuyorum ancak o serinin azul rengini çok istiyorum nasıl ulaşabilirim bilginiz var mı? almanya da satılıyor mu veya polonya macaristan bulgaristan gibi ülkelerde?? bilgi verirseniz çooooooooooooooook sevinirim

bayilik vermedikleri icin bulamamissinizdir bu forumda satis yapan Arzu hanimdan hidrosummer gloss serisine ulasabilirsiniz (vetman nickli)

Kizlar bir sirum olacakti:
Aylar oncesinden ben de bi solotica mel almistim ve Turkiyeye gelirken getirmedim zannediyordm, bugun tesaduf eseri valizimin bir kosesine dusup orada kaldigini farkettim. Ustelik kaptaki tum su dokulmus kupkuru duruyor lenslerim - 8 aydir bu sekilde beklemis.
En fazla 4-5 kez kullanmistim solusyon doksem eski haline gelir mi acaba yoksa kaldirip atayim mi cope?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…