- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.021
eklemek istedim tam yuz fotograf eklemek istemedigimden dolayi resimleri cok yakin cektim o yuzden biraz lens olduklari belli oluyor, ama emin olun cok dogal duruyorlar.
Merhaba arkadaşlar;
elimde renkleri bana hiç uymadığı için kullanamadığım soloticalar var. Charme verde ve charme verde marine nc mel ve nc cristal..Düşünenler varsa uygun fiyata veya takas..
Evet bende istiyorum.
Merhaba arzu hanım , solotica lens almayı düşünüyorum. Göz rengim koyu kahve. hidrocor graphite ve ıcemınt arasında kaldım yardımcı olurmuşsunuz lütfen.
vetman arkadaşımız topazio nun renginin açıldığını yazmıştı.Aralık serisine göre açık demişti.Sanırım aralık ayında almışsınız.Şu anki seriler açık diye duydum vetmandan ama
son zamanlarda quartzo alan varmı acabaamavimsi quartzoları merak ediyorum renkleri doğal ve açık mı kii
Ben aldim. Daha dun geldi quartzolarim.mavilik cok az. Ama sarilik da yok. Baya dogal duruyor.Sonucta guzel bir renk bana gore.
sizin gözünüzmü. resimde valla güzel.
gözde makyajda güzel ayrıca.
çok teşekkürler fikirim oldu. sevdim ben bu tonu..
Ben yeni seri NC Mel'lerimle çok mutluyum ... neden çoğu kişiye yeni seri açık renk geldi bilmiyorum ama bunun bi koyusu zaten kendini hiç göstermez diye düşünüyorum doğrusu...Eki Görüntüle 997988
Ne zamandır araştırıyorum ikisi arasında kaldım freshlook hareyi grisini kullandım bir ara ama soloticalar çok farklı ve güzel duruyor.. Saçlarım röfleli tenim çok beyaz değilim ama tam buğday da değilim :)) peki fiyatı ne kadar lensin ve sipariş versek ne kadar sürede gelir. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ayrıca...
anladım canım peki kendi göz rengin ne renk ? iyice acıyor mu ? resim varsa gün ışığında koyabilir misin tatlım
Ben ozel mesaj yazamiyorum malesef. Benin de gozlerim koyu kahve. Hatta siyah kadar. Resim var. Ama buraya nasil koyulur bilmiyorum.
canım sen dediğim uygulamayı kullanıyorsan ben yazayım numaramı ordan yollayabilir misin acaba
merhabalar nereyi aradıysam türkiyede soloticanın "hidrosummer gloss" serisinin satılmadığını duyuyorum ancak o serinin azul rengini çok istiyorum nasıl ulaşabilirim bilginiz var mı? almanya da satılıyor mu veya polonya macaristan bulgaristan gibi ülkelerde?? bilgi verirseniz çooooooooooooooook sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?