- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.041
Lenslere dokumadan üzerine bol solüsyon döküp bir gün bekle akibeti iyi olur umarım bende bir kaç kez yasadım ama en fazla 1 gün susuz kalmışlardır umarım çöp olmazKizlar bir sirum olacakti:
Aylar oncesinden ben de bi solotica mel almistim ve Turkiyeye gelirken getirmedim zannediyordm, bugun tesaduf eseri valizimin bir kosesine dusup orada kaldigini farkettim. Ustelik kaptaki tum su dokulmus kupkuru duruyor lenslerim- 8 aydir bu sekilde beklemis.
En fazla 4-5 kez kullanmistim solusyon doksem eski haline gelir mi acaba yoksa kaldirip atayim mi cope?
Kizlar bir sirum olacakti:
Aylar oncesinden ben de bi solotica mel almistim ve Turkiyeye gelirken getirmedim zannediyordm, bugun tesaduf eseri valizimin bir kosesine dusup orada kaldigini farkettim. Ustelik kaptaki tum su dokulmus kupkuru duruyor lenslerim- 8 aydir bu sekilde beklemis.
En fazla 4-5 kez kullanmistim solusyon doksem eski haline gelir mi acaba yoksa kaldirip atayim mi cope?
merhabalar nereyi aradıysam türkiyede soloticanın "hidrosummer gloss" serisinin satılmadığını duyuyorum ancak o serinin azul rengini çok istiyorum nasıl ulaşabilirim bilginiz var mı? almanya da satılıyor mu veya polonya macaristan bulgaristan gibi ülkelerde?? bilgi verirseniz çooooooooooooooook sevinirim
Arkadaslar merhaba nc mel kullanıyorum fakat göz bebeğim hareketlenmede ufak kayma yapıyor falan peki diğer seriler de böyle mı yoksa nc serisi mı yapıyor ?
Benimde istedigim ayni bu ton ve aciklik ama suanki seri malesef koyu ve yesile donuk
arkadaslar quartzo rengi kullananlardan bilgi almak isitiyorum lensler cok yapay mı?
topazio ısmarlamıştım. bademella nın mesajlarından sonra vazgeçtim. quartzoya döndüm. umarım istediğim gibi olur.
Solotica hıdrosummer serisi verde resmi geldi arkadaşlar paylaşabilirsiniz dediler bende sizinle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1020994
Eki Görüntüle 1020996
Eki Görüntüle 1022246 Eki Görüntüle 1022245 kullandıça rengi açılan qartzolarım ..... ( ilk aldığımda epey koyulmuşlardı ...birkaç ay içinde istediğim tonlara geldiler ...fakat artık solisyondan mı bilemiyorum ama çok iyi oldu...qartzom yerini hiç bir lens tutmuyor bir ara topazio ve mellerimide ekleyecğim ....ve yakın zamanda gelirse cristallerimi de ....
Eki Görüntüle 1022815 Eki Görüntüle 1022815
kendi göz rengim resimdeki değişik bir ela tonu
kızlar merhaba lens almayı düşünüyorum nerdeyse tüm sayfaları okudum. Tabikide ilk tercihim doğal olması quartzo çok önerilmiş ama ben daha mavi istiyorum topazio ise çok ben lensim diye bağırırmı açıkçası karar veremedim
Eki Görüntüle 1022246 Eki Görüntüle 1022245 kullandıça rengi açılan qartzolarım ..... ( ilk aldığımda epey koyulmuşlardı ...birkaç ay içinde istediğim tonlara geldiler ...fakat artık solisyondan mı bilemiyorum ama çok iyi oldu...qartzom yerini hiç bir lens tutmuyor bir ara topazio ve mellerimide ekleyecğim ....ve yakın zamanda gelirse cristallerimi de ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?