Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Lenslere dokumadan üzerine bol solüsyon döküp bir gün bekle akibeti iyi olur umarım bende bir kaç kez yasadım ama en fazla 1 gün susuz kalmışlardır umarım çöp olmaz

eger birkaç gün geçseydi yumusardı ancak 8 ay sonra düzelmeyebilir yinede biraz solusyon dokup yumusamasını bekleyin umarım düzelir

merhaba hıdrosummer azul rengi stokda mevcut bana ulaşabilirsiniz

Arkadaslar merhaba nc mel kullanıyorum fakat göz bebeğim hareketlenmede ufak kayma yapıyor falan peki diğer seriler de böyle mı yoksa nc serisi mı yapıyor ?

easem benim quartzolarımda hiç kayma olmuyor fakat topaziolarımda oluyor, şans işi galiba:44:
bildiğim kadarıyla bu sorun nc lerde olabiliyormuş, diğerlerinde duymadım hiç.

Herkese selamlar!

Ben de yaklaşık 7 ay kadar önce Arzu hnm vasıtasıyla numaralı NC mel aldım ve çok memnunum. Şimdi de ek olarak başka bir renk daha denemek istiyorum. Quartzo'larda gözüm kaldı aslında ama esmer ve kahverengi gözlü biri için çok mu iddialı olur acaba?
ilaveten, kahverengi gözlerde ocre renginin duruşu nasıl?

Şimdiden teşekkürler ^^

Son düzenleme:
topazio ısmarlamıştım. bademella nın mesajlarından sonra vazgeçtim. quartzoya döndüm. umarım istediğim gibi olur.

Arkadaşlar solotica lens kullanmayı düşünüyorum. Gözüm koyu kahverengi, hidrocor serisinin mel rengi nasıl olur sizce, kullananlar yardımcı olursa sevinirim? İstediğim göz rengi Tuba Büyüküstün'ünki gibi, böyle ela gibi durmasını istiyorum yeşil-sarı karışımı gibi.

Kızlarrrrr ben quartzo kullanıyorum çok memnunum ama bendekilerin serisi 09/2018 yeşilli ağırlıkta tabi ben daha mavimsi açık bir ton istiyorum son serilerden alan yok mu acaba rengi nasıl foto istiyoruuzzzzzz
Ya da Arzucum sana gelen varsa sende ekleyebilir misin hayatım

kullandıça rengi açılan qartzolarım .... . ( ilk aldığımda epey koyulmuşlardı ...birkaç ay içinde istediğim tonlara geldiler ...fakat artık solisyondan mı bilemiyorum ama çok iyi oldu...qartzom yerini hiç bir lens tutmuyor bir ara topazio ve mellerimide ekleyecğim ....ve yakın zamanda gelirse cristallerimi de ....

canım çok yakışmış güle güle kullan.. benim 02/2016 serisine çok benziyor rengi..ama bir sonraki aldıklarım mavimsi tonda onlar da çok hoş ama bana yeşil daha uygun oluyor..rica etsem hangi seri olduğunu yazabilir misin? teşekkürler..

kendi göz rengim resimdeki değişik bir ela tonu

kızlar merhaba lens almayı düşünüyorum nerdeyse tüm sayfaları okudum. Tabikide ilk tercihim doğal olması quartzo çok önerilmiş ama ben daha mavi istiyorum topazio ise çok ben lensim diye bağırırmı açıkçası karar veremedim

Ben topazio aldim ama hic kullanamadim, rengi cok guzel ama dogal durmuyor. Yaninda hidrocor mel de almistim o cok dogal. Gerci benim goz rengim yesile calan ela ama mel koyu gozlerde de cok dogal duruyor. Mavi icin ice veya grafite dusunuyorum biara.

Cok hos duruyor iyi gunlerde kullan. Kullandigin solusyonu ogrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…