- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.061
Eki Görüntüle 1022246 Eki Görüntüle 1022245 kullandıça rengi açılan qartzolarım ..... ( ilk aldığımda epey koyulmuşlardı ...birkaç ay içinde istediğim tonlara geldiler ...fakat artık solisyondan mı bilemiyorum ama çok iyi oldu...qartzom yerini hiç bir lens tutmuyor bir ara topazio ve mellerimide ekleyecğim ....ve yakın zamanda gelirse cristallerimi de ....
Eki Görüntüle 1022246 Eki Görüntüle 1022245 kullandıça rengi açılan qartzolarım ..... ( ilk aldığımda epey koyulmuşlardı ...birkaç ay içinde istediğim tonlara geldiler ...fakat artık solisyondan mı bilemiyorum ama çok iyi oldu...qartzom yerini hiç bir lens tutmuyor bir ara topazio ve mellerimide ekleyecğim ....ve yakın zamanda gelirse cristallerimi de ....
Kızlar biri banada cvp verebilir mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar dün Arzu Abla'da sipariş verdiğim Solotica Quartzo'larım sabah erkenden elimdeydi. Bayılarak taktım fakat çapı gözüme küçük geldi. Hemen çıkardım. Gözümde herhangi bir alerjik durum söz konusu değildir. Almak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?