Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bende quartzo alicam buyuk ihtimal en kotu ihtimalle solflex topazio alir denemis olurum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde goz rengim ela hidrocor mel göz rengimi iki ton bile olsa acar mi yoksa esmeralda mi aliyim ama elanin iki ton açığını istiyorum ? Ne dusunuyosunuz

evt solotica lenslerin özelliği el boyaması gibi kullandıkça bazı solusyonlarla açılıyor lenslerçok yakışmış adriana limanın göz rengi gibi güle güle kullanılsın

Son düzenleme:

nasıl bu kadar açıldılar yaaa tam da istediğim gibi bir çağla yeşili olmuş hangi solüsyonu kullanıyorsunuz acaba?

bir de kendi göz renginiz nedir?

canım kendi göz rengin nasıl senin çok beğendim :)

Kızlar biri banada cvp verebilir mi

bence natural colors yada hıdrocor mel alamlısınız. esmeralda yemyesıl cımen yesılı.ama bıraz fazla renk degıssın dersenız quartzo derım...srydtal de acık yesıl gıbı yapar ama yapısal olarak 3 renk daha opak bunlar : quartzo ,topazio ve esmeralda.yanı gozde kı renk degısımı daha net oluyor.az degısıklık ıstersenız mel yada crystal :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Böyle nasıl desem göz rengimi iki ton açsın istiyorum esmeralda çok yeşil gibi ben daha çok sarı yeşil bi renk olsa daha iyi ondan mel istiyorum ama hidrocor en açığı sanırım onu düşünüyorum ve hidrocor melleri bir çift kaç liraya aldiniz

bayanlar yakın zamanda ice mint ve cristal alan var mı aranızda? benim gözlerim çok çok çok koyudur. yani lens ne renkse o renk duracak mecburen, içine benim rengim karışamayacak oyüzden muhakkak daha yeşilimsi duranı almam lazım
yakın zamanda ice mint veya cristal alanlar varsa resim paylaşırmısını rica etsem ????

teşekkürler şimdiden :)

Kızlar solotica nc yıllık topazio rengi lens sipariş ettim yarına gelir umarım..Kullanan var mi bu rengi markayı kayma yapıyor mu vs..bilgi verirseniz çok memnun olurum

Son düzenleme:
topazio bende var, biraz kayma sorunu yaşıyorum evet, ama aynı serideki quartzolarda yok bu sorun mesela, şans işi galiba.
bir de bence quartzo topaziodan çok daha iyi duruyor

arzu hn günaydın
mel lerin son durumu ne
ben koyu seri istiyorum

koyuldumu acaba
koyulduysa yine sip. vermek istiyorum
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…