Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba architector wats updan resim gönderebilrim 0507 923 59 60

kayma herkezde olmuyor göz çapı solotica lenslere uyumsuz olan kişilerde kayıyor herkezin göz ölçüleri soloticalara uyumlu olmayabiliyor

yeni seri quartzo resim yüklermisiniz

son seri resim yüklüyorum tabiki ama elime son gelen quartzolar inanın aynı seri olmalarına rağmen resmen bir kısmı yeşil agırlıklı boyanmış diğer kısmı mavi ağırlıkda seri seriyi tutmuyor ben bile bu kadarda olmaz dedim yani sanmayınki bu aynı üretim birebir aynısı çıkacak yok öyle birşey seçiyorum bu yüzden elimde mavi agırlıkda olanlarda var yeşile bakan quartzolarda var firma henüz sabit bir renk tutturabilmiş değil....

Merhaba arzu hanim daha once whats up dan gorusmustuk malesef farkli bir siteden aldigim nc meller yilan gozu gibi oldu cok acik sari diyelim yesillikle bir ilgisi yoktu cunku simdi bana acil yardim etmenizi rica edicem ben resimde gordugunuz rihanna goz rengini nasil elde edebilirim? Elinizde eger bu rengi yakalayacagimiz bir solotica var ise hemen satin almak isterim
Sevgiler:26:

Arkadaşlar sitemizde 2ci el lens satışı ve mail vermek yasaktır. lütfen dikkate alalım.

Son düzenleme:
merhaba London bu rengi yeşile bakan bir hıdrosharm mel serisiyle yakalayabilirsiniz doğal göz renginiz ela bal arası sanırım buda sizin için avantajlı tabiki

Arzu hanim eger elinizde mevcut ise yesile bakan hidrosharm mel almak istiyorum. Sizce hidrocor serisinde de bu rengi yakalayabilirmiyiz ?

cok teşekkür ederim canım biraz gec cvp yazdım kusura bakma quartzo dan yana karar aldım videolarınıda izledim

Merhaba, bunlarda solotica natural colors cristal. Birkaç gün oldu alalı, renk ve doğallıktan çok memnunum ama bir iki gün rahatsızlık verdi yani batmadı ama gözümde lens olduğunu hissediyordum, kuruyordu. Bugün iyice alıştı gözüme yok gibi çok rahat. yinede kararsızım daha önce freshlook ve amazon kullandım, ikiside 8.60 bc bana uyuyordu, sanırım 8.70 büyük olduğu için ancak iki günde gözüme alıştı. Bilen var mı gözüme rahatsızlık vermeyip rahat olmasına rağmen lensi büyük takmak göze zarar verir mi? Bir yerde okumuştum çapı uymayan lens kullanmak uzun vadede göz kuruluğu rahatsızlığına yol açar diye Sizlerin yani solotica kullanıcılarının çoğu 8.70 bc ye mi sahip? Birde gün içinde suni gözyaşı kullanmak iyi bişi mi yoksa gözü alıştırmamak mı gerekiyor?

Eklentiler

• $GetAttachment (3).webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 110
  • $image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 87
fxeyes lime green,fotolar cok yakın çekim oldugu için pupil daha buyuk cıkmıs,normalde boyle degil guzel kaynasıyor:)

Eklentiler

• $10358650_730172557020981_639118689_o.webp
    12 KB · Görüntüleme: 98
  • $10377757_730173630354207_2129732811_o.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
cok teşekkür ederim canım biraz gec cvp yazdım kusura bakma quartzo dan yana karar aldım videolarınıda izledim

Bende quartzo lens sipariş verdim vetman10 mavi ağırlıklı olmasını istedim kendisinden.Umarım istediğim gibi olur.Son topazio almıştım.Bir yılı geçti kullanalı.Yavaş yavaş bir lens almam lazımdı.Resimlerde mavi ağırlıklı quartzo tam istediğim gibi.Umarım istediğim rengi elde ederim

Çok begendim cristallerin sende duruşunu.Kendi gözün ne renk acaba bir de memnunmusun hala ? lens oldugunu anlıyorlar mı acil cevap verirmisin ? Güle güle kullannnnn.

Çok begendim cristallerin sende duruşunu.Kendi gözün ne renk acaba bir de memnunmusun hala ? lens oldugunu anlıyorlar mı acil cevap verirmisin ? Güle güle kullannnnn.

Teşekkürler canım:) kendi göz rengim ela, gözümde lens olduğunu kesinlikle anlamıyorlar doğallığına ve rengine hayranım gerçekten çok iyi yorumlar alıyorum. Ama çapı bana tam uymadığı için satıyorum

Hımm satıp başka çapta mı alıcaksın iyi duruyor aslında ya.

Hımm satıp başka çapta mı alıcaksın iyi duruyor aslında ya.

Yok soloticada başka çap yok başka bir marka bakıcam, henüz karar vermedim freshlook haresizler bende buna çok yakın duruyordu, gözüme uyuyor ya o ya da desio diye bi lens var doğallığından emin değilim araştırıyorum bakalım:S iyi duruyor ama gözümden çok az büyük olduğundan hafif rahatsızlık oluyor taktıktan 7 saat sonra falan, o zamana kadar çok rahat. Ben gün içinde uzun süre lens takmaya alışığım o nedenle daha uzun süre rahat olsa satmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…