- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.201
arzu hanım merhaba çok uzun bi ara vermiştim şimdi görünce yeniden dayanamadım daha önce hidrocor mel almıştım Eki Görüntüle 1100416 foto da olan 2012 hidrocor mel idi şimdi yeniden almak istiyorum acaba yeni seri hakkında bilgi alabilir miyim ?
Arzu hanım merhaba,
Ben yaklaşık 3 gündür forumları deli gibi okuyorum..Çok koyu hatta siyaha yakın gözlerim var size danışmak ve mümkünse sipariş vermek istiyorum..Esmeralda, ve nc mel ile hidrocharme mel arasında kaldım..doğal durması tabiki tercih sebebim ama çok ben burdayım da demesin istiyorum.Esmeralda yı çok beğendim ama bazı gözlerde kayma yapınca belli oluyor lens olduğu..Koyu göz rengi olmasına rağmen açıyor esmeralda ama kayma problemini nasıl çözebiliriz ?
yeni seri quartzo resim yüklermisiniz
Eki Görüntüle 1105602 aylık esmeraldalar geldi arkadaşlar size kabından resmini paylaşayım dedim
merhaba London bu rengi yeşile bakan bir hıdrosharm mel serisiyle yakalayabilirsiniz doğal göz renginiz ela bal arası sanırım buda sizin için avantajlı tabiki
Arzu hanim eger elinizde mevcut ise yesile bakan hidrosharm mel almak istiyorum. Sizce hidrocor serisinde de bu rengi yakalayabilirmiyiz ?
canım merhaba hıdrosummer azul boshlombun lensleri kadar gözlerini açar oldukça iddialı bir lensdir göz rengini çok açsın diyenler için tasarlanmıştır .Ice resimlerde oldukça açık çıkıyor yıllardır yazıyorum ıce rengi resimlerdeki gibi değil soluk flu bir gri onun yerine daha opak quartzoyu denemeni öneririm ıcemı quartzomu dersen her zaman için quartzo derim canım
linkdeki ilanlar orjinal soloticalara aittir
http://www.acilensatiyorum.com/SOLOTICA-LENS_dukkan940?gclid=CNnXnovL0L0CFQnpwgodQikAGw
cok teşekkür ederim canım biraz gec cvp yazdım kusura bakma quartzo dan yana karar aldım videolarınıda izledim
Merhaba, bunlarda solotica natural colors cristal. Birkaç gün oldu alalı, renk ve doğallıktan çok memnunum ama bir iki gün rahatsızlık verdi yani batmadı ama gözümde lens olduğunu hissediyordum, kuruyordu. Bugün iyice alıştı gözüme yok gibi çok rahat. yinede kararsızım daha önce freshlook ve amazon kullandım, ikiside 8.60 bc bana uyuyordu, sanırım 8.70 büyük olduğu için ancak iki günde gözüme alıştı. Bilen var mı gözüme rahatsızlık vermeyip rahat olmasına rağmen lensi büyük takmak göze zarar verir mi? Bir yerde okumuştum çapı uymayan lens kullanmak uzun vadede göz kuruluğu rahatsızlığına yol açar diyeSizlerin yani solotica kullanıcılarının çoğu 8.70 bc ye mi sahip? Birde gün içinde suni gözyaşı kullanmak iyi bişi mi yoksa gözü alıştırmamak mı gerekiyor?
Çok begendim cristallerin sende duruşunu.Kendi gözün ne renk acaba bir de memnunmusun hala ? lens oldugunu anlıyorlar mı acil cevap verirmisin ? Güle güle kullannnnn.
Teşekkürler canım:) kendi göz rengim ela, gözümde lens olduğunu kesinlikle anlamıyorlar doğallığına ve rengine hayranım gerçekten çok iyi yorumlar alıyorum. Ama çapı bana tam uymadığı için satıyorum
Hımm satıp başka çapta mı alıcaksın iyi duruyor aslında ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?