Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sizinle hemen konuşmalıyızzz özel mesaj atamıyorum ama

Son düzenleme:

lamicacım mavi agırlıklı quartzolarını gönderdim resim bekliyorum

fxeyes lime green,fotolar cok yakın çekim oldugu için pupil daha buyuk cıkmıs,normalde boyle degil guzel kaynasıyor:)Eki Görüntüle 1115300 Eki Görüntüle 1115301 Eki Görüntüle 1115299

Lensleriniz hayırlı uğurlu olsun.Yalnız ben yanlış anladım sanırım fxeyes mı bunlar ? fxeyeslar doğallı ile bilinir ama niye bunlar çizgi çizgi freshlook gibi ve fxeyes a göre büyük pupilli... Fxeyestan vazgeçtim eğer böyleyse yaptırmayayım en iyisi.

bende beğenmedim. film effect lensleri gibi.doğallık yok. hoşuma gitmedi benim.

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ben de arzu hanımdan mavi ağırlıklı quartzolarımı aldım biraz önce elime geçti. burdan arzu hanımcığıma çok teşekkür ediyorum. tam istediğim gibiler. fotoğraf çektim bir iki tane. şu an gözlerim çok bulanık görüyor sadece sebebini anlayamadım. sağ gözümde çok az kayma yaptı. o da bir iki gün içerisinde lens göze alışınca şekillenecek. çok mutluyum! fotoğrafları gün içerisinde yüklemeye çalışacağım.

ısıkla alakalı gal,ba,zerre kadar cizgi yok lenste normalde

Kizlar acil yardim alabilir miyim gozum cok koyu kahve topazio aldim koyu yesil durdu simdi degistiriyorum istedigim bebe mavisi acik renk durmasi hidrocharme ice tavsiye eder misiniz?

Hayırlı olsun lensleriniz :) fotoğraf cektinizmi acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mavi ağırlıklı quartzoların gözümdeki duruşu. lenslerimde kayma var inşallah bir iki güne düzelir. :44:

Son düzenleme:
mavi ağırlıklı quartzoların gözümdeki duruşu. lenslerimde kayma var inşallah bir iki güne düzelir. :44:

bende ouartzo aldım evet mavi ağırlıklı ve çok güzel.Eski seri topaziolarıma çok benziyor.Haresi hidroharm gibi belirginleşmiş.Soloticalar solüsyonda bekletildikçe güzelleşiyor.Bu hali bile çok güzel yakında resim yükleyeceğim.Tşk Arzu hanımcım

Arkadaşlar solotica lens sipariş edicem yakında. Göz çapımı bilmiyorum ama iki marka kullandım b&l ve elegance . İkiside doğal durdu ve kayma sorunu yaşamadım hiç. Soloticalarda kaç acaba bc değeri vs ? Uymazsa bombeli durursa diye korkuyorum

sakın ha sakın topazio almayın tam bir facia.maviyle yakın uzak alakası yok çok yapay ve yeşil orta kahve gözde.orta kahve gözde mavi olan lens soloticada hangi renk olur hiç bilmiyorum.
Benimde koyu kahve gozum aynen dedigin gibi facia oldu koyu yesil durdu msji gecen yil atmissin acaba istedigin maviyi yakalayabildin mi ben de topaziolari degistiriyorum fikir almam lazim simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…