- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.221
Yok soloticada başka çap yokbaşka bir marka bakıcam, henüz karar vermedim freshlook haresizler bende buna çok yakın duruyordu, gözüme uyuyor ya o ya da desio diye bi lens var doğallığından emin değilim araştırıyorum bakalım:S iyi duruyor ama gözümden çok az büyük olduğundan hafif rahatsızlık oluyor taktıktan 7 saat sonra falan, o zamana kadar çok rahat. Ben gün içinde uzun süre lens takmaya alışığım o nedenle daha uzun süre rahat olsa satmazdım
Sizinle hemen konuşmalıyızzz
Olur konuşalım :) özelden mail adresinizi gönderin bana, ben henüz özel mesaj gönderemiyomuşum
BENDE gönderemiyorumm
bende quartzo lens sipariş verdim vetman10 mavi ağırlıklı olmasını istedim kendisinden.umarım istediğim gibi olur.son topazio almıştım.bir yılı geçti kullanalı.yavaş yavaş bir lens almam lazımdı.resimlerde mavi ağırlıklı quartzo tam istediğim gibi.umarım istediğim rengi elde ederim
fxeyes lime green,fotolar cok yakın çekim oldugu için pupil daha buyuk cıkmıs,normalde boyle degil guzel kaynasıyor:)Eki Görüntüle 1115300 Eki Görüntüle 1115301 Eki Görüntüle 1115299
bende beğenmedim. film effect lensleri gibi.doğallık yok. hoşuma gitmedi benim.Lensleriniz hayırlı uğurlu olsun.Yalnız ben yanlış anladım sanırım fxeyes mı bunlar ? fxeyeslar doğallı ile bilinir ama niye bunlar çizgi çizgi freshlook gibi ve fxeyes a göre büyük pupilli... Fxeyestan vazgeçtim eğer böyleyse yaptırmayayım en iyisi.
Lensleriniz hayırlı uğurlu olsun.Yalnız ben yanlış anladım sanırım fxeyes mı bunlar ? fxeyeslar doğallı ile bilinir ama niye bunlar çizgi çizgi freshlook gibi ve fxeyes a göre büyük pupilli... Fxeyestan vazgeçtim eğer böyleyse yaptırmayayım en iyisi.
merhaba hanımlar ben de arzu hanımdan mavi ağırlıklı quartzolarımı aldım biraz önce elime geçti. burdan arzu hanımcığıma çok teşekkür ediyorum. tam istediğim gibiler. fotoğraf çektim bir iki tane. şu an gözlerim çok bulanık görüyor sadece sebebini anlayamadım. sağ gözümde çok az kayma yaptı. o da bir iki gün içerisinde lens göze alışınca şekillenecek. çok mutluyum! fotoğrafları gün içerisinde yüklemeye çalışacağım.
ısıkla alakalı gal,ba,zerre kadar cizgi yok lenste normalde
Sevgili Lavanyaa, Biraz alakasız ama bana özelden sorduğumuz soruya özelden cevap veremiyorum. Mesaj sayım azmış. Cevabım evet çok faydalı oldu. :)
mavi ağırlıklı quartzoların gözümdeki duruşu. lenslerimde kayma var inşallah bir iki güne düzelir. :44:
icelar artık üretilmiyor maalesefKizlar acil yardim alabilir miyim gozum cok koyu kahve topazio aldim koyu yesil durdu simdi degistiriyorum istedigim bebe mavisi acik renk durmasi hidrocharme ice tavsiye eder misiniz?
Gercekten mi yaicelar artık üretilmiyor maalesef
Mavi agirlikli derken ben de mavi lens istiyorum gozum cok koyu ama quartzolar yemyesil diye gordum:) farkli bi isimle mi aliyoruz yoksa kendi hali mi mavi oluyo acaba:)mavi ağırlıklı quartzoların gözümdeki duruşu. lenslerimde kayma var inşallah bir iki güne düzelir. :44:
Benimde koyu kahve gozum aynen dedigin gibi facia oldu koyu yesil durdu msji gecen yil atmissin acaba istedigin maviyi yakalayabildin mi ben de topaziolari degistiriyorum fikir almam lazim simdiden tesekkurlersakın ha sakın topazio almayın tam bir facia.maviyle yakın uzak alakası yok çok yapay ve yeşil orta kahve gözde.orta kahve gözde mavi olan lens soloticada hangi renk olur hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?