Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ocrenin gri oldugunu kim Soyledi ki ocreninde rengi acilmis isiga gore ela kahve yesil gri arasi bir renk alan arkadas varsa rica ediyoruz resim atsin

Yeni hidrocor graphite iç ortamda karanlık yerlerde belli olmamakla beraber karanlık ankara havasında cam önünde böyle durdu

Eklentiler

• image.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 357
bende hidrocor mel ve hidrocor ocre resmi istiyorum .. yeni renklerini merak ediyorum.. 2 yıldır rainbow gıallo kullanınca artık radikal renklere cesaret edemiyorum umarım bunların rengide çok açılmamıştır..

Kivilcim sakin hidrocor ocreyi düşünme cok acik ve çiğ bence ben cahrm mel aldım onunda rengi çok acik cahrm ocre daha iyi bir secim olucaktir

Pardon yahu yanlis yazmisim hidrocor meli düşünme yazicaktim ayrica solotica setisinden en guzeli cahrm serisi ben cahrm ocre derim lens makyaj comda yeni seri cahrm ocre resmi var bakabilirsin

Charmın haresi çok kalın ama çok hoş duruyor hidrocor yakından muhteşem doğal tabi biraz gözü küçültüyorışığa göre bende grafite bazen turkuaz bazen yeşilimsi bazen mavimsi duruyor maksimum doğallık için hidrocor üstelik 8 saat durdu gözümde banamısın demedi ben şimdi hidrocor mel ya da ocre alıcamyeni seriyi görmem lazım

Günaydin arkadaslar :) ben gecen sene vedmanden abladan ocre charme siparis vermisdim ve cok memnun kaldim gözlerim numarali ve lensler dogal durdugu icin bende hergün kullanabiliyordim.Suan Yurddisindayim bidaha siparis verdim geldi,geldide degisik geldi sanki acilmis aslinda fena olmamisda haresinde bir tuaflik var daha acik ilki siyahdi suan ise acik bir siyah yakindan bile lens oldugu belli degil önceki haresinden az cok kendini gösteriyordu ama hosdu...simdikinin haresi degismis bu yeni seri mi yoksa hatalimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…