Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Şimdi markasının adore olduğunu okudum . Bundan neredeyse 4 yıl önce netten sipariş verip denemiştim bu markayı. Adore bi tone yellow du rengi. Yapısı çok güzel lensin ama renk hiç belli olmamıştı bende asker yeşili gibi durmuştu yakından. Koyduğunuz resimdeki hangi renk peki ve başka Nerede satılıyır bilginiz varmı. Belki yeni serisidir sizin aldığınız ne bilim belki 4 yılda değişiklik olmuştur tonlarında.

adore pure honey aldım ben evet yellow okadar açmıyormuş honey daha iyi açıyormuş diye honey aldım güneşte tam mel rengi duruyo ama normalde ocre gibi duruyo ama şimdi acaba yellowda alsammı diye düşünüyorum çünkü iyi açtı gözümü hemde açık kahve değil gözüm normal kahve aklım yellowda ben ykm nin arkasındaki optikten aldım ama ferruh filiz diye bir optik var ordada satılıyor karşıyakada ama açıkcası orası hiç ilgilenmedi soru soruyoruz bin zahmetle cevap veriyolar katologu yanına koyup gidiyolar muhabbet ediyolar çok saçma ben BİR OPTİK ten aldım kız özellikle herşeyinle ilgileniyo hamde numarayı hiç beklemedim ben hemen geldi lensler yarım saat içinde kız lavaboya gitti ellerini yıkadı takmama falan yardım etti ama yellowuda cok merak ettim oksijen geçirgenliği yüksek oldugu için cok rahat ama işte solotica kadar opak degil ama dedigim gibi solotica aşırı yeşil durmuştu yadırgamıştım bu cok doğal durdu önceden adore bi tone serisi vardı şimdi adore pure olmuş serinin adı özellikle koyu gözleri açması içinmiş bu seri

okypetemharika müthiş doğal.. sen eklemişsin ben dururmuyum :)) birde ben ekleyeyim dedim benimkilerde siyaha yakın koyu kahverengi gözümde natural colours mel:)

yuh harıkaaa durmusss bunun modelı nedır cnmcım bırde astıgmat ve mıyobum ben yaptırabılırmıyım ?

Arkadaslar cevap verirseniz sevinirm lenslerim ilk geldiğinde çok rahatti 1 2 ay sonra takamamaya basladm yani taksamda hemen kizariyordu ışığa bakamiodum yasariodu aosept ile protein temizliginide yaptım amaa napicam 1 saat anca dayanabiliyorum.arkadaslarimi görüyorum aksama kadar takiyorlar hic bisey yok ben takiyorum hemen kip kirmizi batma felan olmuyor lenslerde sıkıntı yok böyle bisi daha önce yasayan oldumu sizce nedendir.

bende de şu anda aynı sıkıntılar var ama benim nerdeyse 1 yıl oldu alalı ben ona bağlamıştım sebebini.

ayy çok merak ettim bu serisini tam aradığım renk aslında bu.. günlük kullanım için harika doğal bir lens.. yapısından hiç şüphem yok zaten rainbow kullanıyorum şuan gıallo rengini ve yapısı muhteşemdir rainbowun pupil genişliği dışında ve adorelerin yapısıda aynen raibow gibi çok doğaldı.. ben kocaelide oturuyorum sanırım buradan bulamam varsa aldığınız optiğin telefon numarasını özelden yazabilirmisiniz ben iletişime geçip onlardan sipariş vermek istiyorum..

Kirpi birde haresi çok mu belirgin charm kadar değildir umarum ben hareli çok faxla sevmiyorum. Yani doğal mı haresi.

Bugün gittim göz doktoruna allerjik konjiktivit dedi :) birde lensleri 1 yıllık yerine 3 aylık almamı tavsiye etti gozlerimdeki kizarma yanma alerjiden dolayiymis patanol bide baska bi damla verdi bakalm kullanicam inşallah işe yarar hee birde 1 hafta makyaj yapma dedi hem lens üstüne birde makyaj yapiosan bundan bu sıkıntıları yaşıyorsun dedi

ben sadece Fxeyes Jazmine mi yoksa Hallo mu daha guzel karar vermek istiyorum. alicam ama karar veremiyorum deneyen yada kullanan oldu mu hic ;(

selam kizlar ben de vetmandan yeni cikan hidrocor quartzoyu aldim fotograf ekledim tek gozumun gorundugu gun isiginda cekildi,digerlerini sari isikta veya instagramda isiklariyla oynayarak yaptim ilk basta alisamamistim ama herkes bayildi:)

Eklentiler

• 2014-11-15 12.05.51.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 433
  • IMG_20141115_114919.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 327
  • 2014-11-15 12.05.51.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 303
  • IMG-20141114-WA0002-1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 321
  • IMG-20141114-WA0007.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 311
selam kizlar ben de vetmandan yeni cikan hidrocor quartzoyu aldim fotograf ekledim tek gozumun gorundugu gun isiginda cekildi,digerlerini sari isikta veya instagramda isiklariyla oynayarak yaptim ilk basta alisamamistim ama herkes bayildi:)
birsey sorabilir miyim? hic kayma yapiyor mu

bu arada gule gule kullanin cok yakismis masallah :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…