- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.541
Lenslerin güzel yakışmış birde gündüz dışarıda bir resim ekliyebilirmisin. Bende cor mel kullanıyordum ama koyu seri süresi bitti daha sonra aldıklarım çok açık o Yüzden kullanamıyorum tanita tikaram yellow aldım onlarda doğal ama yakından boyaması belli oluyor yani Solotica gibi değil benimde Aklımda adore vardı o Yüzden rica etsem bi kaç foto daha eklermisinmeraba kızlarrrr ben bir solotica aşığı olarak gecen sene vetmandan hidrocor mel almııştım okadar doğalki ama çok yeşil durmuştu bu sene ilkkez numaralı lens kullanayım dedim gözlerim 1,25 charm ocre almayı çok istedim ama gecen sene meller gözümde cok kayma yapıyordu bunun sebebi gözümün çapı 8,5 mm ama solotica 8,7 miş o yüzden gözüme büyük gelmiş mecburen artık solotica kullanamıyorum bende ona en yakın doğal lens araştırdım adore markasını buldum adore yellow çok yeşil duruyomuş o yüzden ben honey rengini aldım ama inanılmaz doğal solotica cok doğal olmasına karşın benim göz çapıma uymadıgı için cok üzülmüştüm ama adorelere bayıldımmmmm özellikle hareli sevenler için mükemmel hidrocharmların haresii çok sert duruyodu bunda her renge göre hare yapılmış inanılmaz doğal duruyo birde oksijen geçirgenliği yüksek olduğu için saatlerdir gözümde hiçbir yanma batma yok meller çok yakıyodu gözümü donuk bakış oluşmadı çapı 8,6 resimleri yüklüyorum ocre gibi çamurlu durmuyo mel gibide cok yeşil durmuyo tam ela oldu buyrun resimler solotica için çapı uymayanlara alternatif marka ilk 2 resim flaşlı sonrakiler flaşsız gözlerim normal kahve Eki Görüntüle 1297141 Eki Görüntüle 1297142 Eki Görüntüle 1297143 Eki Görüntüle 1297143 Eki Görüntüle 1297146
meraba kızlarrrr ben bir solotica aşığı olarak gecen sene vetmandan hidrocor mel almııştım okadar doğalki ama çok yeşil durmuştu bu sene ilkkez numaralı lens kullanayım dedim gözlerim 1,25 charm ocre almayı çok istedim ama gecen sene meller gözümde cok kayma yapıyordu bunun sebebi gözümün çapı 8,5 mm ama solotica 8,7 miş o yüzden gözüme büyük gelmiş mecburen artık solotica kullanamıyorum bende ona en yakın doğal lens araştırdım adore markasını buldum adore yellow çok yeşil duruyomuş o yüzden ben honey rengini aldım ama inanılmaz doğal solotica cok doğal olmasına karşın benim göz çapıma uymadıgı için cok üzülmüştüm ama adorelere bayıldımmmmm özellikle hareli sevenler için mükemmel hidrocharmların haresii çok sert duruyodu bunda her renge göre hare yapılmış inanılmaz doğal duruyo birde oksijen geçirgenliği yüksek olduğu için saatlerdir gözümde hiçbir yanma batma yok meller çok yakıyodu gözümü donuk bakış oluşmadı çapı 8,6 resimleri yüklüyorum ocre gibi çamurlu durmuyo mel gibide cok yeşil durmuyo tam ela oldu buyrun resimler solotica için çapı uymayanlara alternatif marka ilk 2 resim flaşlı sonrakiler flaşsız gözlerim normal kahve
4nc cristaller normalde oyke durmuyidu sanki, sizde darkli ve hos durmus, camurlu mavi gibiydi cristal yada degismis galiba
teşekkür ederim hemen bakıcam o siteye nc serisi bana büyük geliyor daha önce denemiştim quartzo diye bir rengini ama kayma yaptı charm serisinin haresi çok kalın geliyor bana o yüzden onu hiç düşünmedim tek umudum hidrocor mel yada ocre idi ama şuan melden yana hüsrana uğradımPardon yahu yanlis yazmisim hidrocor meli düşünme yazicaktim ayrica solotica setisinden en guzeli cahrm serisi ben cahrm ocre derim lens makyaj comda yeni seri cahrm ocre resmi var bakabilirsin
ben çok beğendim cnm daha net foto koyabilirmisin.. ve tam olarak hangi renk aldığın lens..ykm nin hemen arkasındaki optikten aldım adı BİR OPTİK 85 tl ye aldım ama astigmatlı yok sadece normal ve numaralı var gözlerim normal kahve evet bende duydum açık renk gözleri daha iyi açıyormuş solotica kadar opak degil hatta alırken cok tereddüt ettim ama yinede güzel açtı beni normal gözüm bu renk alttakide gün ışığında çektim haresi çok doğal noktalı görüntüsüne bakmayın çok yakın çekim olduğu için normalde mümkün değil anlaşılmıyo lens olduğuEki Görüntüle 1297764 Eki Görüntüle 1297765
H girl cok guzel gorunuyor lensin hidrocor kristsl gibi duruyor nc a benzetemedim
ben de hidrocor mel istiyorum yeni seriden. siz neden begenmedinizteşekkür ederim hemen bakıcam o siteye nc serisi bana büyük geliyor daha önce denemiştim quartzo diye bir rengini ama kayma yaptı charm serisinin haresi çok kalın geliyor bana o yüzden onu hiç düşünmedim tek umudum hidrocor mel yada ocre idi ama şuan melden yana hüsrana uğradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?