Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yeni lens alan atkadaslar hayirli olsun grafite guzel ve dogal durmus pamuk sen gozlerindeyken resim cekip atar misin nasil duruyor diye ocrenin renginin acilmasi iyi olmus hatadan degil rengi acilmis ve haresininde renginin acilmasi daha dogal gosterir bnce mümkünse gozlerinde takiliyken tam yüz foto ekleyebilir misin butun yuzlerde ve kirpilmis resimlerde lensler farkli durabiliyor ayrica goz rengin ne

Arkadaşlar rujuma dikkat etmeyin :) tamamen sıkıntıdan yaptm dışarda asla böyle dolaşmam . Nc cristallerimi görün diye atıyorum daha önceden de atmıştım sanki gün gectikce rengi guzellesiyir anlamiyorum.bide beni tanimayanlad lens oldugunu anlamiyorlar ya çok seviniyorum. :) 5 6 ay önce almstm artk cristalden baska kullanmam sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-08-11-36-15.webp
    122,5 KB · Görüntüleme: 377
meraba kızlarrrr ben bir solotica aşığı olarak gecen sene vetmandan hidrocor mel almııştım okadar doğalki ama çok yeşil durmuştu bu sene ilkkez numaralı lens kullanayım dedim gözlerim 1,25 charm ocre almayı çok istedim ama gecen sene meller gözümde cok kayma yapıyordu bunun sebebi gözümün çapı 8,5 mm ama solotica 8,7 miş o yüzden gözüme büyük gelmiş mecburen artık solotica kullanamıyorum bende ona en yakın doğal lens araştırdım adore markasını buldum adore yellow çok yeşil duruyomuş o yüzden ben honey rengini aldım ama inanılmaz doğal solotica cok doğal olmasına karşın benim göz çapıma uymadıgı için cok üzülmüştüm ama adorelere bayıldımmmmm özellikle hareli sevenler için mükemmel hidrocharmların haresii çok sert duruyodu bunda her renge göre hare yapılmış inanılmaz doğal duruyo birde oksijen geçirgenliği yüksek olduğu için saatlerdir gözümde hiçbir yanma batma yok meller çok yakıyodu gözümü donuk bakış oluşmadı çapı 8,6 resimleri yüklüyorum ocre gibi çamurlu durmuyo mel gibide cok yeşil durmuyo tam ela oldu buyrun resimler solotica için çapı uymayanlara alternatif marka ilk 2 resim flaşlı sonrakiler flaşsız gözlerim normal kahve

Lenslerin güzel yakışmış birde gündüz dışarıda bir resim ekliyebilirmisin. Bende cor mel kullanıyordum ama koyu seri süresi bitti daha sonra aldıklarım çok açık o Yüzden kullanamıyorum tanita tikaram yellow aldım onlarda doğal ama yakından boyaması belli oluyor yani Solotica gibi değil benimde Aklımda adore vardı o Yüzden rica etsem bi kaç foto daha eklermisin

4nc cristaller normalde oyke durmuyidu sanki, sizde darkli ve hos durmus, camurlu mavi gibiydi cristal yada degismis galiba

merhaba hanımlar ben maviye dönük quartzolardan kullanıyorum ve çok memnunum. kız kardeşime de maviye dönük olanlardan aldım ama o beğenmedi gözleri siyaha yakın koyu durduğunu düşündü ben çok beğendim halbuki. maviye dönük serinin resimlerini daha önceden paylaşmıştım. bir kez taktı bıraktı o kadar üzüldüm ki. lensleri temizlettim eğer isteyen olursa ulaşabilir bana. ben nc mel almayı düşünüyorum yakında onu da denemek istiyorum. aslında hidrocor alacaktım ama pupil boşluğu küçük geldi diyen arkadaşlar oldu.

harika durmuş gözlerinde çok doğal peki rahat mı lenslerin

evet gerçekten çok rahat yanlış anlaşılmasın amacım burda soloticayı kötülemek değil ama benim gözlerim aşırı hassas oldugu için ve çapı küçük oldugu için gecen sene aldıgım meller cok rahatsız etti o yüzden takamıştım en fazla 2 saat durabiliyodu gözümde sonra dayanamayıp çıkarıyodum gözlerim kan çanagı oluyodu ama adorenin çapı bana daha uygun diye tam oluyo birde saatlerdir gözümde hiçbir batma yanma yok gözümde lens oldugunu bile anlamıyorum ocrenin çamurlu görüntüsü yok melin yemyeşil görüntüsüde yok tam ela duruyo gün ışıgında foto istemişsiniz ama şuan hava cok kapalı güneş çıkmasını bekliyorum güneşte flaşsız cekicem yüklücem benim için adore mükemmel oldu

4nc cristaller normalde oyke durmuyidu sanki, sizde darkli ve hos durmus, camurlu mavi gibiydi cristal yada degismis galiba

Canım vallaa ben daha önceden de resim atmıştım bakabilirsin gözlerim koyu kahve siyaha yakın hatta bu cektigim resimde ön kamera gündüz cektim bilmiorm rengi banada habire deisiyo gibi gelio yesilimside oluyo mavide anlayamadim

Kirpi cok gyzel duruyorda resimler net değil sanki ayrica goz rengin nedir adorelerin koyu renk gozlerde fazla acma lüksü yok bildigim kadariyla senin heralde goz rengin acik kahve

ykm nin hemen arkasındaki optikten aldım adı BİR OPTİK 85 tl ye aldım ama astigmatlı yok sadece normal ve numaralı var gözlerim normal kahve evet bende duydum açık renk gözleri daha iyi açıyormuş solotica kadar opak degil hatta alırken cok tereddüt ettim ama yinede güzel açtı beni normal gözüm bu renk alttakide gün ışığında çektim haresi çok doğal noktalı görüntüsüne bakmayın çok yakın çekim olduğu için normalde mümkün değil anlaşılmıyo lens olduğu

Pardon yahu yanlis yazmisim hidrocor meli düşünme yazicaktim ayrica solotica setisinden en guzeli cahrm serisi ben cahrm ocre derim lens makyaj comda yeni seri cahrm ocre resmi var bakabilirsin
teşekkür ederim hemen bakıcam o siteye nc serisi bana büyük geliyor daha önce denemiştim quartzo diye bir rengini ama kayma yaptı charm serisinin haresi çok kalın geliyor bana o yüzden onu hiç düşünmedim tek umudum hidrocor mel yada ocre idi ama şuan melden yana hüsrana uğradım

ben çok beğendim cnm daha net foto koyabilirmisin.. ve tam olarak hangi renk aldığın lens..

Merhaba arkadaslar,
Solotica en dogali diye aldigim hidrocharme meller hayalkirikligi oldu,haresi silik ve gozumde buyuk kaldigi icin tasti...hidrocor ice cok cok dogal fakat rengi bana biraz acik oldu,sarisinlara daha guzel olur sanirim,resim koyuyorum..

H girl cok guzel gorunuyor lensin hidrocor kristsl gibi duruyor nc a benzetemedim

Aaa şimdi bende şüpheye düştüm bilmem belkide öyledir. :) ben nc diye istemiştim sonuc itibari ile lenslerimin rengini çok seviyorum benim bundan sonra rengim kristalden baskasi olmaz

ben de hidrocor mel istiyorum yeni seriden. siz neden begenmediniz (*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…