Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Aa niyemiş ki bence sakın değiştirme, lensler farklı göz renklerinde farklı duruyo onun için fotonu bekliyorum cnm :) bu arada göz rengin ne?
Koyu kahve rengi göz rengim alırken tereddütlüydüym zaten içime sinmemişti acık ve çok fazla dikkat çekici bi lens istemyorum aslında ama topazio aklimda kaldı sonrada yorumlarıda okuyunca pişman oldum

Koyu kahve rengi göz rengim alırken tereddütlüydüym zaten içime sinmemişti acık ve çok fazla dikkat çekici bi lens istemyorum aslında ama topazio aklimda kaldı sonrada yorumlarıda okuyunca pişman oldum
Koyu renkse endişen olmasın, emin ol daha doğal duru. Lensmakyaj.com'a bi bak, ordaki kızın gerçek göz rengi koyu kahve diye biliyorum. topaziolu fotosu var, gerçi 2012 yılı sonu ama yine de yardımcı olur sana :)

Koyu renkse endişen olmasın, emin ol daha doğal duru. Lensmakyaj.com'a bi bak, ordaki kızın gerçek göz rengi koyu kahve diye biliyorum. topaziolu fotosu var, gerçi 2012 yılı sonu ama yine de yardımcı olur sana :)
gördüm onu ama 2012 dedigin gibi seriler sürekli degiştigi için fikir vermiyor malesef

gördüm onu ama 2012 dedigin gibi seriler sürekli degiştigi için fikir vermiyor malesef
Orası öyle, ama ben pişman olacağını sanmıyorum. İlk başta yadırgayabilirsin ama alışacağına eminim. Rengi ne kadar değişmiş olacak ki ayrıca ? :) Şu videoya bi bak istersen 2015 Şubatında yayınlanmış. Yeni seri olabilir :)

en son taktıgı cristal güzelmiş quartzo gibi duruyo ama daha dogal duruyo topazio yok ama

yaaa ne zaman aldnız siparş verdm ben satıcı çok övdü en çok sattıgmz renk filan dedi werdim bende yatn gelicek

Beni geçen yıl aldım ve göz rengim de açık kahve yani sarı gibi bir kahve. Ben de bile koyu durduysa normal kahve gözlerde nasıl durur bilmiyorum hiç hoş biri renk değil resmen lcivertti ve doğallıktan uzak.

Ben 17 senedir lens kullanıyorum, numaralı olduğu için daha pahalı bir de :-( bütün markaları ve renkleri denedim.
En çOk memnun kaldığım sophistic griydi.
Sonraki yıllar solotica kullanmaya başladım ve 4-5 Yıldır kullanıyorum.
Topazioyu asla tavsiye etmem sadece ilk serisi güzel bir maviydi sonra gittikçe bozdu.
Quartzo ve haresiz mel çok doğallar ve şimdi onları kullanıyorum. geçmiş sayfalara eklemiştim fotoları.
Bir arkadaş zevk meselesi Demiş ama kimsenin yapay bir mavi lens isyceğini sanmam. Internette göründüğü gibi gelmiyor lensler sonuçta.

Canım bende sipariş vermiştim degişime gönderdim kargo subesinden geldigi gibi gitti n.c cristal hoş yeni quartzonun daha doğalhali 2 hafta önce çekilmiş bir videosu var iyikide göndermişim

Canım bende sipariş vermiştim degişime gönderdim kargo subesinden geldigi gibi gitti n.c cristal hoş yeni quartzonun daha doğalhali 2 hafta önce çekilmiş bir videosu var iyikide göndermişim
iyki topaziodan vazgecmissin cok cok yapay kullanamazdın.nc kristale mi karar verdim gelince resim ekler misin bize de fikir olsun:):)

iyki topaziodan vazgecmissin cok cok yapay kullanamazdın.nc kristale mi karar verdim gelince resim ekler misin bize de fikir olsun:):)
Yaa ewet cristal alırm yada şeffaff bi lens alırm numaralı kullanyorum kararsız kaldım cristalde çok beyaz durursa onuda kullanamam bilemedim

cristal cok acık duran bir renk acık renk sevmiyorsan kullanamazsın
Yeni seride quartzonun rengi çok degişmiş ve haresi daha kalın ve renk olarak acılmş quartzo istiyordum aslında ben kararm degşti açık kullanrm aslında ama çok beyaz beyaz durmasını istemem

Böyle duruyosa yeşilimsi çok hoş bence

Eklentiler

• 2015-02-26-19-54-16.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…