- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.941
esmeralda sevmeyen bendim, okypete esmeraldayı renk olarak beğeniyodu, hatta ben alma diye diretiyordum :) sen karıştırdın
Evet azulda gelicek okypetecim onuda isityor ama ben önce ben bunları almasını önerdim doğruda seçim yapmışız hani tam bir çağla yeşili.Okypetecim Brezilya ya gitmemize gerek yok değilmi hayatım isteyince ayağımıza geliyor zaten soloticalaropuyorumnanaktan
kızlar slm.solotica hidrocor mel mi yoksa nc quartzo mu?hangisini önerirsiniz?saclarım sarı bugday tenliyim ve gözlerim koyu kahve hem de baya bi koyu.mel sarımsı yeşil bi renk sanırım yani tam bi ela.peki bu iki lens de doğal duruyo mu.pupil boslukları nasıl.ben rainbow elite hazel aldım hic begenmedim.yani pupili cok büyük kendi göz rengim ortadan kocamn görünyo.sanki soloticalar daha dogal gibi geldi.hidrocor mel ve nc quartzo bu ikisiyle ilgli görüslerinizi ve resimlerinizi bekliyorum.illaki kullanan yada arkadsında gören olmustur yardım bekliyorum
okypitecim hayırlı olsun canım..sonunda esmeralda almana sevindim...hep aklındaydı zaten..
hayranım senin böyle aniden karar verip ısmarlamana..birde bana bakarmısnız ya hala düşünüyorum..damarlı lenslerle dolaşıyorum..özellikle graphiteye hayran kaldım ben yaa..
okytepe 3 de harika duruyor vallaha bayıldım ayrıca kaş göz yapın harika ...
benimkisi mavi gözü pek sevmedigi için eski lenslerimden ısmarladım
vetmancım ben zevkim için brezilyaya gidicem canım solotica alnak için binlerce dolar para vermk pek akıl karı değil sanırımbayanssulusmileburdanda alabilirim ama gitmişkende denememek kötü olur.İtalya fransa kaçmıyor değilmi brezilya ilk sıraya gelsin :lepi:
ten rengim cok acık diil bugday tenliyim.saclarım altın sarısı.göz koyu kahve.ben dogal bi renk istiyorum lenste.quartzodan vazgectim cnkü erkek arkadsm o rengi begenmedi dikkakt cekici diye.o da dogal bi renk istiyo aslında hic lens takmamı istemiyo da:)kızlar yardım edin bana ya.hidrocor mel alırsam hata mı ederim.
Saçların çok platinse ve beyaz tenliysen yakışmayabilir.Ancak Arkhen arkadaşımızda sarı röfleli saçlı ve bugday tenli kahverengi gözlüydü ona çok yakışmıştı hıdorocor meller yanımda denedi bire bir gördüm ve çok hoşuma gitmişti onda meller.
Selin bence sağlıklı bir öneride bulunmamız için fotoğrafını görmemiz lazım böyle görmeden yakışır yada yakışmaz demek çok doğru olmaz.Bir arkadaş sarı saçlıyım beyaz tenliyim dedi önce quartzo yakışmaz sandım.Fotoğrafını yükledi baktık daha önce hep gri kullanıyormuş meğer quartzo çok yakıştı.Doğru karar vermişiz oysaki ben sarı saçlı beyaz tenliyim dediğinde birden yakışmaz demiştim.Ancak fotoğrafını gördükden sonra sağlıklı karar vermiştik.
charm meli dideemde gördüm.
ben çok beğendim.
size olabilir gibi geliyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?