Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

esmeralda sevmeyen bendim, okypete esmeraldayı renk olarak beğeniyodu, hatta ben alma diye diretiyordum :) sen karıştırdın

hıı olabilir karıştırmış olabilirim.Esmeraldayı çok seviyorum çok tatlı bir yeşil güzel günlerde tak bol bol ..makyajlı da eklede banada fikir olsun

Evet azulda gelicek okypetecim onuda isityor ama ben önce ben bunları almasını önerdim doğruda seçim yapmışız hani tam bir çağla yeşili.Okypetecim Brezilya ya gitmemize gerek yok değilmi hayatım isteyince ayağımıza geliyor zaten soloticalaropuyorumnanaktan

hemde kapıya kadar eve teslim.opuyorumnanaktan.

Selin merhaba hoşgeldin sana iki renkde yakışır.Özellikle quartzonun pupili oldukça dardır.
Boyama şeklinden dolayı quartzolarınpupil boşluğu daha darmış gibi duruyor aslında ölçüleri ebatları aynı soloticaların tüm serilerinde.
Eski sayfalarda senin gibi sarı saçlı kahverengi gözlü arkhen arkadaşımızın hıdrocor melli fotoğrafları var 10-15 sayfa içerisinde bile olabilir.Yakın bir tarihde yüklemişti fotoğraflarını tam olarak sayfasını bilemiyorum ordan bakıp fikir edinebilirsin.

vetmancım ben zevkim için brezilyaya gidicem canım solotica alnak için binlerce dolar para vermk pek akıl karı değil sanırımbayanssulusmileburdanda alabilirim ama gitmişkende denememek kötü olur.ıtalya fransa kaçmıyor değilmi brezilya ilk sıraya gelsin :lepi:

okypitecim hayırlı olsun canım..sonunda esmeralda almana sevindim...hep aklındaydı zaten..
hayranım senin böyle aniden karar verip ısmarlamana..birde bana bakarmısnız ya hala düşünüyorum..damarlı lenslerle dolaşıyorum..özellikle graphiteye hayran kaldım ben yaa..

sağol tatlım benim.
işte birden eserler bana:))
canım grafite sana çok gidecek. charm grafite.
çünkü senin aradığın özelliklerin hepsini kapsıyor.
bence ısmarlarsan memnun kalırsın..

okytepe 3 de harika duruyor vallaha bayıldım ayrıca kaş göz yapın harika ...
benimkisi mavi gözü pek sevmedigi için eski lenslerimden ısmarladım

okytepe 3 de harika duruyor vallaha bayıldım ayrıca kaş göz yapın harika ...
benimkisi mavi gözü pek sevmedigi için eski lenslerimden ısmarladım

sağol tatlım güzel sözlerin için...seninde gözlerin güzeldir ama..
. grafitemi ısmarladın.

Berycim madem gitmişken kardeşim sao pauloda cafe işletiyor onun cafesinede uğrarsın o zaman:)))turkbayragi

ten rengim cok acık diil bugday tenliyim.saclarım altın sarısı.göz koyu kahve.ben dogal bi renk istiyorum lenste.quartzodan vazgectim cnkü erkek arkadsm o rengi begenmedi dikkakt cekici diye.o da dogal bi renk istiyo aslında hic lens takmamı istemiyo da:)kızlar yardım edin bana ya.hidrocor mel alırsam hata mı ederim.

Bence hidrocor da riskli bir renk. seni soluk gösterebilir ve çok açık renk olduğu için baya dikkat çekiyor.. aldıktan sonra pişman olan çok kişi oldu. sen bilirsin tabi. nc mel düşünebilirsin doğallıktan yanaysan. ben melleri sarışınlara çok yakıştırıyorum.

Saçların çok platinse ve beyaz tenliysen yakışmayabilir.Ancak Arkhen arkadaşımızda sarı röfleli saçlı ve bugday tenli kahverengi gözlüydü ona çok yakışmıştı hıdorocor meller yanımda denedi bire bir gördüm ve çok hoşuma gitmişti onda meller.
Selin bence sağlıklı bir öneride bulunmamız için fotoğrafını görmemiz lazım böyle görmeden yakışır yada yakışmaz demek çok doğru olmaz.Bir arkadaş sarı saçlıyım beyaz tenliyim dedi önce quartzo yakışmaz sandım.Fotoğrafını yükledi baktık daha önce hep gri kullanıyormuş meğer quartzo çok yakıştı.Doğru karar vermişiz oysaki ben sarı saçlı beyaz tenliyim dediğinde birden yakışmaz demiştim.Ancak fotoğrafını gördükden sonra sağlıklı karar vermiştik.

cnm simdi arkhenin resimlerine baktım da benim ten rengim onunkinden daha koyu.yani esmere yakın bugday tenliyim.saclrımda daha koyu.o arkadsmızın platin sanırım benmkisi altın sarısı.gözümdem baya bi koyu kahve.hidrocr melle ilgili o kdr cok yorum okudumki artk korkar oldum almaya.herkes kötü yorum yapmıs.yüzü solgun hasta gibi gösteriyomus.charme ve nc mel de sanki doğal diilmiş gibi geldi bana.ama yakından birebir bilemem tabi.yardım edin bana ya.bu mellerden benim ten,sac ve göz rengime göre tabiki de doğal olan,lens olduğu anlasılmayan hangisi olur

sayfayı tam bilemiyorum.
ama çok memnundu.
ve gerçekten doğal duruyordu.
bir bakayım. bulmaya çalışayım sayfayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…