Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sanırım alırsam quartzo alıcam topazio fazla iddalı ilk kullanım için
topazio daha çekingen sanki :))

sararma yaptı açıldı rengi diyen olmuş
neden oluyo öyle şimdi quartzo sararırsa yılan gözü gibi çıkmasın ortaya zaten açık renk

sanırım bende hidrocor verde marine alıcam, oh be sonunda karar verdim mavi renge.Deliahın gözü benden açık sanırım bende daha maviye yakın durmasını umuyorum.Birde bugün lens denemeye gittim gözümde esmeralda vardı kız dediki neden lens alıyorsunuz gözünüz zaten renkli esmeraldaya bu deniyorsa mel ve diğerlerini siz düşünün artık doğallığını...

hayırlı olsun sanırım 15 günde olur sahibinden den aracılığıyla mı verdin acaba? nc mel mi

saol cnm.hayır aracıyla falan diil kendim sipariş verdim.charme mel.aslında ben cor mel cook istiyodum ama kimse önermedi herkes gözümü korkuttu.yüzü soluk gösteriyo diye.benim tek derdim doğal görünmesi yani lens taktıgım anlasılmasın istiyorum.umarım charme mel öledir

ayyy olurmu güzel olacak merak etme bende ayın başında alıcam hidrocor verde marine ve charme mel pinaxın lensleri bir gelsin topaziolarını bir göreyim

saol cnm.sen ne zmn sipariş verdin ve ne alıyosun.charme mel benmki.cor mel alacaktıkm ama sizler beni o kdr cok korkuttunuz ki charme mele yönlendirdiniz.valla doğal durmazsa cenemden kurtulamazsınız ona göre:)

hehe :) valla ben karismam sositososito ben nacizane fikrimi söyledim... ama korkma yakisir cnm. positif düsün positif olsun hihoyyyt

ben topazio siparis verdim..bi hafta oldu vereli. Bakalim ne zaman gelicek fisfisfis

berry netten bi azul resmi buldum, cooook güzel duruyo burda ama ilk kez bu fotoda hosuma gitti...

Eklentiler

• $azul charm.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 83
ay quartzo topazioya göre nekadar doğalmış ya keşke topazio yerine onu alsaydım ..göz rengimiz aynı bu arada vetmancım

ya kızlar daliahın kendi göz rengi ne renkti..hepsi nekadar güzel durmuş hatunda valla hepsini alasım geldi
özellikle hidrocor graphiteye bayıldım resmen ya

ya kızlar o doktordan sonra bugün erkek arkadaşımda aşkım sen şaşımı bakıyosun dedi lensler gözümdeyken..ay deliricem ya...b&l dan mı kaynajlanıyo acaba..birde süresi geçti b&l ların o yüzdenmidir...ya sizede diyen oldumu sişnir olmaya başladım artık..

bencede quartzo doğal ama foto larda çok açık çıkıyor.beyazımsı duruyor flaşlı fotolarda o yanıltıyor sanırım

kıvılcım sanırım daliahın gözleri acık kahveydi

lens ısmarlayan oldumu ben gelecek ay bi mahsur cıkmazsa sipariş vericem
koyu kahve gözde topazio yesil mi mavi mi duruyor kullananlar cvplayabilirmi?
eyvahedigeldismile

arkadaşlar birşey soracagım esmeralda nc nin farklı bir serisimi oluyor mel nc ye göre.Benim gözlerim 8.4 bazen 8.6 lık lens bile rahatsızlık verebiliyor.bana nc mel olmamıştı büyük gelmişti.acaba nc esmeralda gelir mi ki

Kıvılcım, erkek arkadaşın da öyle dediyse kullanma artık b&l cnm.. hem süresi de geçmiş, gözlerine zarar verir dikkat et.. Ben de senin gibi quartzoyu daha doğal buluyorum ama yakından görmek lazım..

Akitracım topazio açık kahve gözlerde daha yeşilimsi dururken koyu kahve gözlerde daha mavimsi duruyor genelde. ama kıvılcımın gözleri koyu olmasına rağmen o yeşil durduğunu söylemişti :S

sedefbyo canım nc serisi farklı oluyor. Yani n.c mel le n.c esmeralda aynı değil kesinlikle. esmeralda topazio quartzo çok opak lensler ve göz çapı küçük olanlarda kullanabiliyor.. Çünkü diğer forumda, göz çapı küçük olan birinde hidrocor olmamasına rağmen, topazio müthiş durmuştu. Tabi yakından nasıl durur bilmiyorum fotolar gayet hoştu. Ama şöyle bişey geliyor aklıma. Lensin taşan kısımları gözün beyazına geldiği için ciddi bir renk farkı oluşabilir, beyaza taşan kısım fosforlu gibi durabilir cnm.. sen lens konusundaki uzmanımız vetmana danış bir de :))

hımm bendede biraz koyu durur bu renkler ama sanırım çok koyu durmaz makyajlı resmimi de koydum albüme okypete bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…