- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.061
n.c mel lenslerim geldi..çok doğal ve çok rahatlar..sadece rengi beklediğimden biraz daha açıkmış..1 ton kadar koyu olsaydı daha memnun olurdum, belkide ilk günüm oldugu için biraz açık geldi ama opti free solisyonla koyulaştırmaya çalışcam,deneyelim bakalım ..yinede çok memnunum..vetmana teşekkürler..özverin ve ürünü bir günde elime ulaştırdığın için..opuyorumnanaktan
cnm yeşil geldi bana çam agaçının rengi gibi
tatlım yok cnm gormedim sana belki yakılır ben çok beyaz tenlilere önermiyorum sadece fot. cok acık duruyor insanı soluk gosterebilir diye dusunuyorum ...sen olumlu dusun lutfen
vetmanım biz oktpete ile konustuk charm grafite ya da verde alacagım ...verde marine kullanam galiba cunku biraz iddalı gibi ben masum belli belirsiz iddalı olmayan insanı soluk gostermeyen renkleri seviyorum opuyorumnanaktan
birde quartzo ve topazo alanların resimleri var mı
ya vetman bende charm iceların şişede duruşu fotosunu istiyorum.birde verde marine hangi seride var charm cor n.c mi onunda şişede duruşu olursa iyi olur
şu an topazio yu kullanıyorsun memnun musun cnm ? hhhhm anladıgım kadarıyla açık renkleri sevıyorsun ama bence bu seferki farklı olsun hareli ice dusunmez misin ?
aslında quartzoyu beğendim
oldu mu tam olsun diyorum
bi de ilk defa kullanıcam
resmi göremedim ama iki rengide gördüm hangisi çiğ durur
çok beyaz değilim
okypete charm grafiteden memnun musun cnm,
önerir misin bana CADIARZU
topazio seven birine ikinci lens ne önerirsin CADIARZU
Belli belirsiz gibi istiyorsan önce grafite o zaman canım, verde biraz belirgin bir renk ama her iki seçimde çok güzel bence de. Sonrasında da sırayı icemintlere vereceksin değil mi:)opuyorumnanaktan
ben charm grafiteden çok memnunum canım.
topaziom iddialı bir lensim benim.
göz rengimi çok açan bir renk.
grafite ım koyu ve iddiasız bir renk.
ama ikiside çok doğal.koyu lenslerden hoşlanıyorsan sana tavsiye ederim.
çünkü,gerçekten her görenin kendi gözüm sandığı bir ton.
okypete cor verde marine sence bana gidermi yada graphite
Kızlar Daliahın gözlerinde özellikle verde marine ,graphite birde hıdrocor melin dokusuna bakarmısınız ne kadar doğal durmuş.Lens olduğunu bilmeyen birisinin anlaması mümkün değil:)
Flamingocum göz tabanı açık olan birisi için bile graphiteler çok açık sayılmaz.Ama göz tabanı bizden açık olanlar için doğal tonlarda çok belirgin olmayan çok tatlı bir mavi grafiteler.
Senin göz tabanın benim kadar koyu değil değilmi topaziodan sonra en belirgin maviler soloticada verde marine ve azul bu iki rengi düşünebilirsin.Tabiki belirgin mavi isteyenler için bu iki rengi öneriyorum.
Ben çok belirgin olmayan mavilerden hoşlanıyorum diyenler için graphite ve ıce ideal..
Fikir vermesi açısından kendi koyu kahverengi gözümde topazio, quartzo ve icemint resimlerini ekledim.
harika bu renkler
ama ben burda yine ikisi arasında kararsız kaldım diğer resimde topazio hoşuma gitmedi
quartzo iyidir sanırım
birde bunlar hareli değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?