Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

n.c mel lenslerim geldi..çok doğal ve çok rahatlar..sadece rengi beklediğimden biraz daha açıkmış..1 ton kadar koyu olsaydı daha memnun olurdum, belkide ilk günüm oldugu için biraz açık geldi ama opti free solisyonla koyulaştırmaya çalışcam,deneyelim bakalım ..yinede çok memnunum..vetmana teşekkürler..özverin ve ürünü bir günde elime ulaştırdığın için..opuyorumnanaktan

imaginary ,güle güle kullan.
optifree bayağı koyultuyor.
bir kaç gün beklettiğinde farkı göreceksin.
resim bekliyoruz ama...

teşekkürler okypete..haftasonu resim yollamaya çalışcam..brz önce vetmanla konuştuk..o solocare solisyonu tavsiye etti sanırım bgn ondan alıcam..

ya vetman bende charm iceların şişede duruşu fotosunu istiyorum.birde verde marine hangi seride var charm cor n.c mi onunda şişede duruşu olursa iyi olur

şişedeki verdeler liv yeşil gibi anlamadım mavi mi yeşil mi
cnm yeşil geldi bana çam agaçının rengi gibi
quartzoyu yakından gördün mü hiç livcim.ben görmedim.eğer yakındanda çiğse boşunamı aldım ben ya :uhm:
tatlım yok cnm gormedim sana belki yakılır ben çok beyaz tenlilere önermiyorum sadece fot. cok acık duruyor insanı soluk gosterebilir diye dusunuyorum ...sen olumlu dusun lutfen

vetmanım biz oktpete ile konustuk charm grafite ya da verde alacagım ...verde marine kullanam galiba cunku biraz iddalı gibi ben masum belli belirsiz iddalı olmayan insanı soluk gostermeyen renkleri seviyorum opuyorumnanaktan

selin48 charme mel gozlere ve yuze inanılmaz tatlı bir ifade veriyor sadece lensten anlayan insanlar yakından anlayabılır haresınden dolayı ama cok begenicegine eminim..cor mel ilk zamanlar cok guzeldi ama dedigim gibi bir sure sonra cok sarardı ve yılanımsı ifade olustu...eger ikisinden birini alıcaksan ben charme derim...bu arada rainbow hazel resimlerin varsa gormek isterim cok merak ettim..

livcim ben sana maviyi cok yakıstırıyorum charme grafite veya icemint cok yakısır canım sana...

livim kararı vermissin bu asama cok zor dimi bende beyaz tenlilere mavi gri tonlarını yakıstırıyorum yerimseniben

ben topazio-esmeralda 2lisinde kaldım artık bi karar vermem lazım

yorkshire beni bilgilendirdiğin,her sordugum soruya yanıt verdigin için tesekkür ederim.senin sayende kararımı verdim ve az önce parana lentesten mel siparişimi verdim.kac gün içinde bana ulasır ya cok merak ediyorum.inşallh dogal durur güzel olur.cok heyecanlıyım.

kusura bakmayın lens konusunda biraz cahilim
1.pupil boşluğu da ne demek
2.okypete quartzo için ne düşünüyorsun
3.charm mel dediğiniz en doğal duran lens mi

şimdiden teşekkür ediyorum

pupil boşluğu lensin ortası.
gözbebeğinin bulunduğu yer.
orası renksiz boya yok.
bu bölüm bazı markalarda çok büyüktür bazılarında daha az.
büyük olması iyide değildir lensin görüntüsü olarak tabii.
quartzoyu beğeniyorum.
aslında griyeşil bir renk.
iddialı renklerinden biri soloticanın.
kkdan tanıdığım, iki kişi almıştı.
memnundular.
hatta bir arkadaş 2ci quartzosunu ısmarladı.
charm mel en doğal duran lens değil,en doğal lenslerinden sadece biri soloticanın.
öyle doğal duran çok rengi var.

peki quartzo da doğal duran lensler arasına giriyo mu
aslında benim istediğim yeşil ve doğal olması quartzoyu çok beğendim ama açık duruyor dedi bir arkadaş
ondan çekindim topazio daha iyi dedi ama o da maviye yakın
ben yeşil seviyorum
mavi doğal gelmiyo bana yeşile nazaran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…