Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berry valla esmeraldalar müthiş olmuş.
çok yakışmış gerçekten...esmeraldanın korkulacak bir renk olmadığının kanıtı işte .

kızlar sonunda charm mellerim geldi.vetmancıma çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• $Picture in mell.doc.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $mel1.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
ne kadr yeşil olmuş çok güzel valla durdun durdun turnayı gözünden vurdun.herne kadar fikirlerimiz tutmasada güle güle kullan

çok teşekkür ederim canım ya.korkmuştum haresinden ama hiç rahatsız edici değil.çok doğal durdu gerçekten. opuyorumnanaktan

charm grafite ısmarlarken bende korkmuştum.
acaba hare çokmu kötü durur diye... ama hiç öyle değil.
aksine göze ayrı bir güzellik ve mana veriyor.

flalı çekimmi pineapple? bu bayağa güzel bir yeşil olmuş kendi gözün çok koyu değil o zaman.charme verde nasıl acaba

akitracım okypetecim teşekkürler canlarım..demek daliahn göz rengi açıktı zaten lensin duruşundan da belliydi..ay nekadar farkediyo ya taban rengi açık olanlarda lensin duruşu..
didemcim haklısın canım değiştirme zamanı geldi..bence o yüzden öyle duruyor..çünkü kaç senedir lens kullanıyorum hiç böyle diyen biri olmamıştı...

kıvılcım bu şaşı bakma olayı çok sinir bir durum bencede eşim lense kıl olduğu için bazen banada öyle diyor.senin gözler koyuysa quartzo olabilir bence

quartzo çok güzel bencede bende düşündüm ama beyaz tenliyim çok mu ölü gibi durur diye esmeralda aldım yoksa quarztoya bayılmıştım.pineapple çok beyaz değilsin gördüğüm kadarıyla ama koyuda değilsin bence fondotenin renginle oynayarak quartzo da harika olur.

opuyorumnanaktan pineapples'ın melleri süper olmuş, çoook yakışmış opuyorumnanaktan

o azul baya açık mavi durmuş, azulu çokmerak etmeye başladım.

vetmancım azul resmi var mı elinde?

bi de azul kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…