Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar sonunda charm mellerim geldi.vetmancıma çok teşekkür ederim.

Pineapplescım mellerin inanılmaz güzel durmuş eminim o güzel yüzünede çok yakışmıştır.
Doğalda olduğuiçin eminim güzelliğine güzellik katmıştır.Güle güle kullan
Bu açık göz tabanlıları kıskanıyorum ben yaa:)))Daliahın cor verdemarinelerini gören de adriana lima olmuşsun sen diyorlarmışşş:))eyvahedigeldismile
Göz tabanı açık olanlara şidettle tavsiye edeceğim renk mavi tonlarda verde marinedir..

bu esmeralda,

bu flaşlı kendi gözüm.

buda verde marine.
yeşilimsi mavi,ama şu var benim gözlerim genelde çoğu lensi yeşile çeviriyor inatla:))

kızlar sonunda charm mellerim geldi.vetmancıma çok teşekkür ederim.

Canim gözün aydin :) cok cok güzel olmus, masallah güzel günlerde kullan.. Quartzolarinda en az bu kadar güzel durur insallah kaydirigubbakcemile5 Nc melle hic fark yok gibi aralarinda, bende de flashli ayni böyle duruyo...

Okypetecim senin verde marineli fotoğraflarını gösteriyorum lens isteyenlere bu lensin ortası kahverengimi diyorlar hihoyyyt bayılıyorlar senin verdemairnelerine bende ortadan görünen doğal göz rengi diyorum Aaaaa o zaman bizde böyle durmazkiiiiiiiiii diyorlar :roflol: Gerçekten çok güzel verde marineler ancak açık göz tabanlarında çok çok daha güzel duruyor doğal gözlerle pupilden kaynaşıyor.Resmen iki renk birbirine akıyor...

Son düzenleme:
Canim gözün aydin :) cok cok güzel olmus, masallah güzel günlerde kullan.. Quartzolarinda en az bu kadar güzel durur insallah kaydirigubbakcemile5 Nc melle hic fark yok gibi aralarinda, bende de flashli ayni böyle duruyo...

canım çok saol.haresi hiç rahatsız edici diil.göz tabanlarımız benziyo seninle. :)

evet canım. öyle gözler var ya.
ortası açık kahve dışı mavi yada yeşil.
aynı onlar gibi duruyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çok severim ortası hafif sarımsı kahve olacak etrafı mavi charme verde mi düşünsem çok mu koyu olur gözümde yahu

Kızlar okypetenin lensleri açık kahve bal rengi gözde esmeraldanın duruşu

Hıdrocharm graphitenin duruşu

Natural colours verde marinenin duruşu

kızlaarr ne zamandır giremiyordum ne çok şey yazmışsınız okuyamadım =) okypete verde marine nin duruşu süpeerrr ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok beğendim çok yakışmış ..
esmeralda sende çok farklı duruyor .. benim berryde gördüğüm esmeraldayla alakası yok sanki farklı 2 lens gibi .. ama ikinizdede farklı farklı güzellikteler ..
ama ben en çok verde marineyi beğendim doğrusu =)

pineappless lenslerin ne kadar doğal ne kadar hoş durmuş öyle ..
ben meli gördüklerimin arasında en çok sana yakıştırdım doğrusu .. çok güzel olmuşş güle güle kullan şeker ..opuyorumnanaktan

burcucum cnmm bu gün msj attıp sormuştun .. girdim baktım cnm verde marine ye .. ben çok beğendim renk gerçekten çok soft bi mavi .. inşallah sendede öyle durur cnm .. eğer buralarda olamazsamda bekliyorum aldığında msj larını .. buluşup bakmak isterim mutlakaa ..olumunekankayizsmile

teşekkürler tuğbacığım.valla solotica hastası oldum.
başka markayı artık gözüm görmez benim.
her renginden birer çift almak lazım.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm muhtemelen ben başka bi marka alacağım .. istediğim mavi sophistik blue .. oda damarlı doğru ama napim .. idare edicem bi süre daha .. belki soloticada o tonlarda bi mavi çıkartır =)

makyaj vardı o gün, ama topazioyu makyajsızda çok rahat kullanabilirsin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…