Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ben de topazio aldım.Herkes çok beğeniyor.Gözlerin çok güzel diyorlar...Şimdi esmeralda almak istiyorum.Buraya fotoğraf da ekleyebilirim fakat nasılyapıldığını bilmiyorum...

Patchadams hoşgeldin seni burada görmek ne güzell:)))Çok sevindim çok :))
İstersen topaziolu resimlerini yükleyebilirim:))

Hahaha:)))opuyorumnanaktan vetman10 ben de çok memnun oldum.Kadınlar kulübü çok güzelmiş.Çok hoş insanlar var burda.Vetman cım evet fotolarımı yükleyebilirsin merak edenler için sansürsüz yayınlaman da bir sakınca görmüyorum canım ...

Eklentiler

• $DSC00226.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 37
patchadams,güle güle kullan ama gözlerini göremedim ben.
çok uzak çekim.
belli olmuyor lensin..

okypete ben gerçek boyutunda fotolarımı koyamadım olmuyor yüklenmiyor yada ben yüklemesini bilmiyorum ama çok güzeller lensler yani...Fakat ben kalın hareli mavi lens arıyorum.Pupil boşluğu da dar rengide parlak mavi olmalı elegance lar öyleydi ama artık üretilmiyor...Soloticalardan var mı acaba ?Yada başka markalardan biliyorsan tavsiyeni bekliyorum...vereliniortak

öyle söylediğin mavi ,soloticalarda bulamadım.
sadece verde marine olabilir diyorum.
ama ondada arada yeşillik var işte.
kendi göz rengin koyu kahvemi .eğer öyleyse verde marinelerr belki daha mavi durabilir.
vetman senden rica etsem koyu kahve gözünde verde marine takıp koyabilir misin resmini.
vetmanda daha mavi duracaktır.
elegance'ın renkler güzel.
ama çok damarlı bir lens.
yani yaklaştığında lensim diyor.
sophistik mavinin tonuda güzeldir.
kullandım.
ama elegance ve b&l kadar damarlı olmasada damarlı bir lenstir.ama tonunu mavisini severim...amazonun mavisinide denedim ,oda güzel.
ama damarlı işte.

ben azula taktımdı.
ancak gözden göze renkleri değişiyor.
bazen güzel, bazen çok bağıran bir ton oluyor mavisi.
ama belki,eserse azul alabilirim ,riske girip.
ama memnun kalmayabilirim oda var.
göze alırsam artık ısmarlayacağım..

Sevgili patchadamsın topaziolu resimleri:)

Natural touch baby blue ile resimleri:)

Sayın doktorum:))Aslında siz izin verdiğiniz halde resimlerinizi tam yüz değil sadece kesip göz kısımlarını yükleyecektim ancak fotoğrafların boyutları küçük olduğu için tam yüz eklemek zorunda kaldım ..Bu arada patchadamsın doğal göz rengi koyu kahverengi ancak ne kadar doğal durmuş maviler yüzünede çok yakışmış.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ya vetman artık benı duymuyorsun sanırım.ıce ve grafıte ŞÖyle eldekı fotoları gÖrsem demıŞtım. Lens ŞıŞedeyken falan.elının ÜstÜne koyup Çekıyorlar ya Öyle ama

okypete cnm esmeralda sende koyu mu durdu ?
bnm koyu kahve ya acaba cok mu koyumu durur bende?

Çoook teŞekkÜr ederım okypete saĞol kenarlar sıyah ortası ne renk tam bellı olmamıŞ.bıraz uzaktan olmuŞta gÖremedım

patchadams candan ercetin e ne kadar da cok benziyorsun ))) NT Babyblue lensler daha güzel duruyo topaziodan, ama ikiside yakismis, güle güle kullan.

pinax başka forumlarda okudğuma göre paralentesden gelmesi 20 günü buluyormuş haberin olsun endişelenme gelmeyen olmamışkaydirigubbakcemile5

okypete cnm esmeralda sende koyu mu durdu ?
bnm koyu kahve ya acaba cok mu koyumu durur bende?

bende koyu durdu canım...ama koyu kahvelerde daha açık duruyor.

Çoook teŞekkÜr ederİm okypete saĞol kenarlar sİyah ortası ne renk tam bellİ olmamıŞ.bİraz uzaktan olmuŞta gÖremedİm

siyah ortası beyazımsı gri.
belli belirsiz.
nerdeyse beyaz gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…