Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Vetman a BİR SORUM OLACAK

arkadaşlar birşey soracagım esmeralda nc nin farklı bir serisimi oluyor mel nc ye göre.Benim gözlerim 8.4 bazen 8.6 lık lens bile rahatsızlık verebiliyor.bana nc mel olmamıştı büyük gelmişti.acaba nc esmeralda gelir mi ki

Son düzenleme:

esmeralda ,quartzo,topazio ayrı bir seri gibi.
onlarda nc ama diğer nclerden farklılar.daha opaklar mesela.
birde pupil boşlukları,diğerlerine göre daha küçük.

Sedefbyo esmeralda topazio quartzo n.c serisinden ama daha farklı okypeteninde dediği gibi daha opaklar bir kere ama soloticada çaplar standart kayma yapıp yapmayacağını tam olarak kestiremem önce bir arkadaşda dene istersen esmeraldaları sonra düşün derim..lmaz:

pineapples daha yeni gördüm lenslerini cok harika yaa

vetman cnm keske bursada olsaydın izin alıp lenslerini deneyebilseydim :)

Ben de topazio aldım.Herkes çok beğeniyor.Gözlerin çok güzel diyorlar...Şimdi esmeralda almak istiyorum.Buraya fotoğraf da ekleyebilirim fakat nasılyapıldığını bilmiyorum...

İşte topaziolarım kızlar...Yorumlarınızı ve sizin de resimlerinizi bekliyorum...Özellikle solotica nın kalın hareli mavi rankli azul yada marine fotolarını koyarsanız sevinirim...

Eklentiler

• $DSC00225.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 55
patchadams,güle güle kullan ama gözlerini göremedim ben.
çok uzak çekim.
belli olmuyor lensin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Vetman benım gÖzÜm okypete kadar aÇık deĞıl canım benım.orta kahve dıyebılırız.ıce ŞıŞedekı duruŞu veya elıne koyup foto ıstıyorum canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…