- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.201
Ya vetman artık benı duymuyorsun sanırım.ıce ve grafıte ŞÖyle eldekı fotoları gÖrsem demıŞtım. Lens ŞıŞedeyken falan.elının ÜstÜne koyup Çekıyorlar ya Öyle ama
berry netten bi azul resmi buldum, cooook güzel duruyo burda ama ilk kez bu fotoda hosuma gitti...
sagol burcu, ama agliycak bisey yok email bombardimanina tuttum siteyi.. cevap bekliyorum!!! Ayrica pay pal servisine de haber vericem simdi. Bakalim sakin olmaya calisiyorum... Ilk deneyimi ben yaptim ve gördügünüz gibi kesinle profesyonellikle uzaktan yakindan alakasi olmayan sacma sapan bi siteymis.. Ilk ve son alisverisim oldu bu o siteden. Hepiminizi de uyarmam gerektigini düsünüyorum ve bunu burda paylasiyorum.
Pinax çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm.Ela ecrin pinax yutdışından paranalentesden sipariş vermişti.Tabi Brezilyadan gelene kadar kimbilir ne şartlarda geldi.Ama gerçekten bu kadar amatör olduklarına inanamıyorum.Ben bu kadar çok lens getirttim ama bir tanesi bile kırık gelmedi nasıl başardılar acaba.Ben size yutdışından alıcaksanız güvenilir sitelerden alın demiştim...örneğin wr lens gibi biraz pahalı ama son derece güvenli bir site..Ben hala şaka yaptığını düşünüyorum pinax..
pinax gerçekten çok üzüldüm böyle bir şey yaşamana. en çok bu kadar saçmalayabilirlerdi heralde.. şaka gibi. farklı renklerde lens göndermek ne demek ya? çok sinirlendim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?