Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ya vetman artık benı duymuyorsun sanırım.ıce ve grafıte ŞÖyle eldekı fotoları gÖrsem demıŞtım. Lens ŞıŞedeyken falan.elının ÜstÜne koyup Çekıyorlar ya Öyle ama

Livescim canım aklımdasın ancak haftasonu evde yoktum o yüzden lenslerin fotoğraflarını çekemedim.Soldaki graphite sağdaki hıdrocor ıce ıce
ıceları fotoğraflardan anlaman mümkün değil zaten bembeyaz duruyor göze takılınca mavileşiyor.

Son düzenleme:
pinax hangi seriyi beklediğini bilmiyorum ama şu yazını okudum benim içim sızladı inan çok üzüldüm senağlama

kizlar baktikca farkli hatalar kesfediyorum,, diger lenste topazio degil, QUARTZO!!!!! Inanmiyorum ya... lütfen bu siteden uzak durun son derece amatörler !! cok sinirlendim cok..

sagol burcu, ama agliycak bisey yok email bombardimanina tuttum siteyi.. cevap bekliyorum!!! Ayrica pay pal servisine de haber vericem simdi. Bakalim sakin olmaya calisiyorum... Ilk deneyimi ben yaptim ve gördügünüz gibi kesinle profesyonellikle uzaktan yakindan alakasi olmayan sacma sapan bi siteymis.. Ilk ve son alisverisim oldu bu o siteden. Hepiminizi de uyarmam gerektigini düsünüyorum ve bunu burda paylasiyorum.

olamaz yaaa ! nası yanlış gönderirler.çok üzüldüm pinax.hem kargoda hemde lenste sorun var üstelik.benim quartzolarda yanlış gelir kesin.
:uhm:

Son düzenleme:
Pinax çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm.Ela ecrin pinax yutdışından paranalentesden sipariş vermişti.Tabi Brezilyadan gelene kadar kimbilir ne şartlarda geldi.Ama gerçekten bu kadar amatör olduklarına inanamıyorum.Ben bu kadar çok lens getirttim ama bir tanesi bile kırık gelmedi nasıl başardılar acaba.Ben size yutdışından alıcaksanız güvenilir sitelerden alın demiştim...örneğin wr lens gibi biraz pahalı ama son derece güvenli bir site..Ben hala şaka yaptığını düşünüyorum pinax..

Son düzenleme:

vetmancım k.bakma yakalandım :) bende az önce senden sipariş verdim korktum birden...birde kızma ama HİDROCOR MEL ve HİDROCHARM MEL arasında kaldım ya henüz göndermedin sanırım... hidrocor mel için rengi açılıyor demişler ben doğal dursun elaya yakın bir yeşil istiyorum ne etcez şimdi:))

vetman keske saka yapsaydim ama malesef gercek. Paketdeki sise kirilmis, cünkü icine cam siseyi destekliycek hic bisey koymamislar bir kac kagit parcaciklarindan baska. Hadi gelirken kirildi diyelim tamam ama nasil olurda iki ayri renk gönderilir? Gözleri yok mu bunlarin ya? Wr.lens te hic bi problem yasamadim vetman, kalite farki lensleri paketleme tarzlarindan bile belli oluyor. Ben riski göze aldim ve bu paralentes midir ne halttir ordan aldim. Simdi merak ettigim müsteri memnuniyetine ne kadar önem verdikleri.. Siteye sitemkar bi kac email yazdim...bakalim nolcek ... moralim cok bozuldu valla.. verdigim paradan cok ,yasadigim hayal kirikligina üzüldüm cidden.

pinax gerçekten çok üzüldüm böyle bir şey yaşamana. en çok bu kadar saçmalayabilirlerdi heralde.. şaka gibi. farklı renklerde lens göndermek ne demek ya? çok sinirlendim gerçekten

Gerçekten didem banada şaka gibi geliyor hakikaten bu kadar saçmalayabilirler heralde daha fazla olamaz yani.Gerçeten pinax yazınca inanamadım .O lensler nasıl kırılır yaa şişeleri kolay kolay kırılacak kadar ince değil ki yani demekki çok büyük bir darbe gördü.Ben Türkiye içinde bile gönderirken defalarca havalı poşetlerle sarıp sarmalıyorum değilki Brezilyadan o şekilde sarılmadan gönderilsin.Bence mailine olumlu cevap verip lenslerinin telafisini yapcaklardır yada yapmaları lazım mutlaka..

pinax gerçekten çok üzüldüm böyle bir şey yaşamana. en çok bu kadar saçmalayabilirlerdi heralde.. şaka gibi. farklı renklerde lens göndermek ne demek ya? çok sinirlendim gerçekten

evet didemcim gercekten saka gibi, umarim diger siparis verenler yasamazlar aynisini.
Bende cok sinirlendim emailler yazdim..biraz önce cevap aldim paranalentes ten, söyle diyor: Biz gayet profesyonel bir firmayiz ve bugüne kadar müsterilerimizle herhangi bi sorun yasamadik. Isterseniz paranizi geri alabilirsiniz, isterseniz yeni bir cift lens göndeririz. falan fistan

Bakalim nolcek... bende söyle yazdim, aslinda yeni bir cift yollamanizi tercih ederim ama sise yolda tekrar kirilirsa nolucak, gönderdiginiz lensleri bu defa daha iyi paketleyip bana saglam bi sekilde ulastirabilirseniz düsünebilirim yazdim...

yoksa parayi mi isteseydim???

pinax paranı geri almanı öneririm yinede seçim senin profosyonel bir firma olsa lensleri 1 çifti ayrı renklerde göndermezlerdi lenslerin kırılmasını geçtim yanii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…