Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

valla topazio bende de cok guzel durdu,goren bayıldı ama ona ragmen riskli diye dusunuyorum.
yani zoraki para denklestıren bırısı için önermem,daha banko lensler secsınler derım

valla topazio bende de cok guzel durdu,goren bayıldı ama ona ragmen riskli diye dusunuyorum.
yani zoraki para denklestıren bırısı için önermem,daha banko lensler secsınler derım

hmmm anladım cnmm .. doğru haklısın tabikii ..
sendede maşallah ne kadar çok lensin var öylee..
topazio ..ıce ..azul ..
yine bir lens koleksiyoncusuyla karşı karşıyayız sanki =)=):dance:

canım ben ocre dısında tum cor serisine , nclerden de topazıoyaya sahıbım :))))

evet benım ıcın de ıyı olurdu,bu kadar masrafa gırmezdım zamanında :))))

=)=) demi ama haklısın cnmm ..
e kullanmadığın beğenmediğin lesler yokmu cor serisinde ..
satsana onları madem ..
topaziodan çok memnun diilsin galiba sen ..
ah bi deneme fırsatım olsaa keşke ..
ama istanbuldan yolum geçerse mutlaka yapışırım sana =)=)

canım ben ocre dısında tum cor serisine , nclerden de topazıoyaya sahıbım :))))

evet benım ıcın de ıyı olurdu,bu kadar masrafa gırmezdım zamanında :))))

masallah cnm=)
peki ya sürekli kullandıgın hangisi ya da şöyle sorayım en begendigin içine sinen hangisi oldu

doğrudur canım ama burda bana renk olarak koyu geldi biraz daha açık olsun istiyorum resimdeki değin gibi hidrocharm olabilir ama orda açık durmuştu rengi ben normalde öle hem doğal hem açık bi renk istiyorum resmi bi daha koyayım diğer sayfaya dönmene gerek kalmasın

TAM BU RENGı ıSTıYORUM YARDIMCI OLURMUSUN CANIM BU RENK AZUL GıBı DURMUYOR DAHA AÇIK

Son düzenleme:

canım ben belki düşünebilirim sen nerden aldın canım lenslerini?

azul çok güzel bir renk ancak nc si nazar boncuğu mavisi gibi sanırım cor veya charme koyu gözde mavi durur.2 sayfa önceki azul yeşillenmiş.ama bence cor verde marine kumrallara çok yakışır.ben yazın bronzlaşınca ya cor verde marine ya da topazio alıcam

Elifcim hemen sana bulabildiğim graphite resimlerini yükledim:)

sevgili oky petenin charm graphiteleri,

Buda koyu renk gözde natural colurs graphite
tabiki ışığın doğal göz renginin lensin duruşunda çok etkisi var.

Son düzenleme:
Of offff karar veremiyorum ya napacam ben :uhm:
Aklımda ilk alacağım lens charm mel demiştim ama charmlar gözde birazcık da kaysa haresi kötü görünüyor sanki
Şimdi aklım quartzo da kaldı ama kullanan bir arkadaşlar pupil boşluğunun küçük olması nedeniyle bulanıklık yaşadığını söylemişti oysa ki ben çok beğenmiştim :çok üzgünüm:
Vetman sanırım yıllardır gelemediğim Balıkesir'e sen getirteceksin beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…