- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.761
bende beyaz tenliyim göz çapımda biraz büyük özellikle mavi tonlarında lens istiyorum ama hidrocor fazla hoşuma gitmedi hidrocharm ve natural colors arasında kaldım ıce ve azul renkleri çok hoş ama bende nasıl durur bilmiyorum qartzo ve topazio yu arkadaşlar daha çok tercih ediyo gibi sizce bana hangi renk daha hoş durur yada mavi tonlarında senin tavsiye ettiğin doğal bi renk varmı ben şu an elegans kullanıyorum aslında memnunumda ama soloticalar daha doğal gibi resimde ekliyorum
Eki Görüntüle 40676 Eki Görüntüle 40677
Merhaba arkadaşlar solotica topazio lenslerim geldi ben kendime yakıştıramadım sadece 1 kere denedim ve bir tanesini açtım isterseniz hemen verebilirim istanbuldayım yani bir tanesi açık ve daha bugün elime geçti diğeride kapalı aldığımdan daha uyguna vereceğim telefonum 506 907 76 55
hayatım resim eklede bizde bi görelim olurmu. üzüldüm beğenmediğine. topzio çok iddialı bir rnktir. beğenmemekten ziyade yadırgamış olabilirmisin.
canım bende topazio düşünüyorum bu aralar ama sen neden beğenmedin fisfisfis
573. sayfada vetmanın eklediği topazio fotoları vrdı ordaki gibi durmuyor mu??? çok merak ettim ??
PİNAX ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM O ZAMAN OKUDUĞUMDA SEN O KADAR PARA VER BDE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRA senağlamaBENİM BAŞIMA GELSEYDİ AYNI ŞEY SİNİRDEN TEPİNİRDİMkötükedihüsoAMA NE GÜZEL O KADAR OLUMSUZLUĞA RAĞMEN SAĞLIK OLSUN DİYEBİLİYORSUN ODA GÜZEL CANIM SONRADAN DİĞER SAYFALARI TAKİP EDEMEDİM NE OLDU GÖNDERDİLERMİ SENİN LENSİ???
O an tepinsende bi ise yaramiyor zaten kaydirigubbakcemile3
O olaydan sonra gönderdiler tekrar bir cift topazio...
Ama ben kendimde yapay buluyorum topazio yu arada sirada takiyorum, melleri daha cok yakistiriyorum sanki. CADIARZU
mel sende inanılmaz güzel durmuş mavimsi bi yeşil genelde herkeste ela gibi duruo S: pinax kendi göz rengin ne tatlım orta kahve mi :) ?
Kıvilcım o damlanın adı tears naturale free .Birde Refresh diye suni göz yaşı var günlük tek kullanımlık bir kutuda ayrı kapsüller içinde oda bilgisayar başında gözlerin çok yorulduğunda yada alerjik bir durumda kullanabilirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?