Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum



ciba elegance ve solotica.... ikiside yarış atıdır. ama solotica ingiliz atı :)
 
elegans la elegance 2 farklı lens sanırım .. yanılıyormuyum arkadaşlar ..
ben elegancenin duruşuna ve yorumlara bakarak soloticadan daha memnun olacağını düşündüm ..
fakat elegancelerle kıyaslıyorum şuan ..
elegans hakkında hiç bir fikrim yok çünki ..
 

canım bende topazio düşünüyorum bu aralar ama sen neden beğenmedin fisfisfis
573. sayfada vetmanın eklediği topazio fotoları vrdı ordaki gibi durmuyor mu??? çok merak ettim ??
 
hayatım resim eklede bizde bi görelim olurmu. üzüldüm beğenmediğine. topzio çok iddialı bir rnktir. beğenmemekten ziyade yadırgamış olabilirmisin.

canım sana bişi sormak istiyorum ben şu an hidrocor grafite kullanıyorum gün ışığında çok doğal maviş maviş memnunum yani ama pupili çok geniş buaralar topazio düşünüyorum sence ben yadırgarmıyım topazio yu? birde sen kullanıyorsun kendi göz rengin sanıyorlar mı yeni tanıştığın kişiler? mesela grafiteyi kullanırken beni yeni tanıyanlar kendi göz rengim sanıyo o kadar doğal duruyor gün ışığında bile eyvahedigeldismile acaba topazioda da o doğallığı yakalayabilir miyim??eyvahedigeldismile buarada benim gözlerim baya iri olur mu acep bu kadar iddialı bi renk?
 
cnm topazio dahada doğal. benimle ilk tanışanlar anlamıyor . gözleri çok denildiğini duyuyorum :) mecbur itiraf ediyorum. eğer lens işiyle bizim gibi kafayı bozmuş biri değilse anlamaz. dibine girip bakması lazımki anlasın. bu iddialı rengi ben kaldırırım diyorsan al .
 
canım bende topazio düşünüyorum bu aralar ama sen neden beğenmedin fisfisfis
573. sayfada vetmanın eklediği topazio fotoları vrdı ordaki gibi durmuyor mu??? çok merak ettim ??

ben aynaya baktığımda ne görüyorsa ona en yakın olan resmi bulmaya çalışıyorum senin için.
 

O an tepinsende bi ise yaramiyor zaten kaydirigubbakcemile3

O olaydan sonra gönderdiler tekrar bir cift topazio...

Ama ben kendimde yapay buluyorum topazio yu arada sirada takiyorum, melleri daha cok yakistiriyorum sanki. CADIARZU
 
topazio siparis ettim bi siteden. özel getirtecekler numarali. ama tek korkum gozumdeki kahverengi kisim gozukurse cok uzulurum takanlara sormak lazim gozukuyormu o kisim?? orta kismi okadar büyükmü_?
 
orta boşluktan gözün kendi renginin görünmediği bir lens bulamazsın. ama bulableceğin en küçk boşluklu lens topazio serisidir
 
O an tepinsende bi ise yaramiyor zaten kaydirigubbakcemile3

O olaydan sonra gönderdiler tekrar bir cift topazio...

Ama ben kendimde yapay buluyorum topazio yu arada sirada takiyorum, melleri daha cok yakistiriyorum sanki. CADIARZU

mel sende inanılmaz güzel durmuş mavimsi bi yeşil genelde herkeste ela gibi duruo S: pinax kendi göz rengin ne tatlım orta kahve mi :) ?
 
topazio öyle doğalda esmeralda sizce doğal mı ?
koyu bi renk mi ? resimlerde hep koyu cıkıyor
ben acık olsun istiyorum
yerimseniben
 
Arkadaşlar bende de topazio var arada sırada kullanıyorum her zaman değil. Solotica'nın en opak serisi topazio,quartzo ve esmeralda. Gözleriniz siyah bile olsa çok çarpıcı bir değişim sağlıyor. Fakat solotica'nın yarı opak olan öteki renkleri kadar doğal gözüktüğünü söyleyemeyeceğim ben kendi adıma. Ben sadece topazio kullandım solotica'dan gerçi ama fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla yarı opak olanlar özellikle açık kahve gözlerle harika kaynaşıyor. Tam opak lensler kendi göz renginizi tamamen kapattığı için iç mekanlarda doğal olsalar da gün ışığında kendilerini ele verdiklerini düşünüyorum ben. Eğer topazio düşünüyorsanız çarpıcılık ve belirgin değişim birinci planda gelmeli sizin için. Eğer herkes kendi gözüm sansın diyorsanız biraz riskli olabilir. Bunun istisnaları da var tabiki bal rengi gözleri olan arkadaşlarda bu tam opak lensler de kendi gözleri gibi durabiliyor. Ama gözleriniz benim gibi orta kahveyse topazio kullanmış biri olarak yorumlarımı kafanızın bir köşesinde bulundurabilirsiniz. Ama şunu da belirtmek gerekir ki piyasadaki diğer markalara ait opak lenslerle kıyaslandığında solotica'nın topazio,quartzo ve esmeralda'sı açık ara farkla ötekilere göre çok doğal diyebilirim.
 
denizzelda burdayım sölee ne diyosunnnn bak gercekten moralim yok üstüme gelmeyin hem orda ben seni hiç görmedim ne kadar zamandır bizim topikteyim bu eleştiri kime ve neyeeeeeeeeee
 

bende beyaz tenliyim göz çapımda biraz büyük özellikle mavi tonlarında lens istiyorum ama hidrocor fazla hoşuma gitmedi hidrocharm ve natural colors arasında kaldım ıce ve azul renkleri çok hoş ama bende nasıl durur bilmiyorum qartzo ve topazio yu arkadaşlar daha çok tercih ediyo gibi sizce bana hangi renk daha hoş durur yada mavi tonlarında senin tavsiye ettiğin doğal bi renk varmı ben şu an elegans kullanıyorum aslında memnunumda ama soloticalar daha doğal gibi resimde ekliyorum
Eki Görüntüle 40677
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…