Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet bayıldım ben quartzo ya ama Vetman bunun haresi çok kalın...

Normalde quartzo bu kadar kalın hareli durmaz evet ama kızın kendi gözleri sanırım kendinden kalın hareli ondan belirgin durmuş yoksa quartzo bu kadar kalın hareye sahip değildir.Esmeralda topazio quartzonun haresi ve pupil boşlukları eşit kalınlıkdadır.

çok teşekkurler canım ice ve graohite arasındayım ikiside çok hoş para biriktirip ikisinide almam lazım bide mel var çok beğendiğim topazio da aslında hoş ama kiminde yeşilimsi kiminde mavi duruyo

merhaba arkadaslar uzun suredir yazılanları takip ettikten sonra parana lentesten ben de quartzo siparişi verdim..her ne kadar renk konusunda hala cok kararsız olsamda artık gelınce gorucem umarım hayal kırıklıgı yasamam..
benim sormak istedigim bana verilen siparis no.sundan kargoyu takip edip edemiyecegim..birkac sayfa once bununla ilgili yorum yapılmıs ama ben net bir cevap bulamadım..eger bilgilendirirseniz sevinirim..

breeze88 madem solotica iyi bi lens diil yazdın .. e sebeplerinide yazsaydın ya yanii ..
biri kuyuya taş atmış 40 kişi çıkaramamış gibi bi durum oldu yoksa =)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…