Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gözlerin acıkmıs cnm sen nasıl mavileri seviyorsun ?
pırıl pırıl bi maviyse topazio griye calan mavi ise grafite
cok cok acıksa ıce ama azulu bilmiyorum
sen nasıl bi mavi istiyorsun ?
bence sana charm grafite güzel olur beyaz tenlisin sanırım ?

ice gridir,azul ise tam bir mavi.
ice cok dogal duruyor,azul ise oyle dikkat cekici ki insanlar icinize dusmek istiyor :)))
ikisini de kullanmıs biri olarak sunu soyleyebilirim ki nc de topazıo ne ise corda da azul o.
ama bence cor azul , nc topazıodan daha dogal

Canım senin gözlerin çok koyu kahverengi değil beyaz tenlisi ve sen anladığım kadarıyla çok belirgin olmayan mavilerden düşünüyorsun o zaman önerim graphite veya azul veya marine kesinlikle.
Göz tabanın çok koyu olmadığı için bu maviler doğalda durdukları için seni oldukça memnun edeceğinden eminim.
senin için açık kahverengi gözlerde bu lenslerinin duruşunu ekliyorum:)
Hıdrocharm azul:

AYNI GÖZDE NATURAL COLOURS MARİNE

TUĞBA0210 ciba visionun ürettiği dünyaca ünlü eski elegance marka lensler artık üretilmiyor eleanceların üretimi durduruldu ciba vision elegancenın üretim haklarını geçen yıl cooper vision firmasına devretti.Ciba vision ve cooper vision dünyanın en prestijli firmalarıdır.
Cooper vision firması eski orjinal elegance markasının devamını aynı seriyi natural touch adı altında üretiyor.
Yani şu an piyasadaki elegancelar eski elegancelar değil.Cihan optik firmasının uzak doğuda ürettiği elegancelar.Ve ciba vision markasıyla hiçbir ilgisi yok.Elagance marka alırken bu ayrıntıyı göz önünde bulundurun ve çok dikkat edin.

Son düzenleme:

çok teşekkğür ederim canım çok sağol..

zahmet olmazsa azul la ıce fotosu isteyebilirmiyimmmm a.s.

cnmmm ne kadar yakışmışş öylee .. bayıldım ikisinede ..
ben azulunda ıce nda bu kadar yakıştığı birini görmedimm ..
ah bide herkeste böle dursa =)=)
güle güle kullan cnmm ..
süper duruyorlarr opuyorumnanaktan

benim gözler kapkara cnmm =) sanki birer kömür tanesii sositososito şöylee bir zayıflayımda yeni bir imaj istiyorum zaten =)=) o zaman alacam birinden birini =)=) sözlüm askerden gelince güzel görsün benii ..
gerçi bu erkekler hep lense karşı ama olsunn =)
oda beğenir heralde yakışırsa ..
ben kandırırım onu :CüvCüv:

Eki Görüntüle 40750

canım gozlerın acık kahve tonlarında ise sende de aynı duracaktır,için ferah olsun

bende görmek istiyorum canım ya benim gözlerde açık kahve ice yada azul istiyorum ama deneme imkanı olmadığından kararsızım

nc azul bende böyle durcağını bilsem hemen alcam ama vetmanın gösterdiği fotolarda hiç beğenmedim çok koyu duruyolar

benim aradığım lens bu renk aslında gözlerimde böle dursun istiyorum Eki Görüntüle 40754 nc azul bu renk ama tabi foto olduğu için tam emin değilim bende de böle durcakmı diye

Merhaba

Resim ekleyemiyorum ama buradaki gördüğüm resimlerin aynısı topazio ama ben kendime yakıştıramadım o kadar açık renk kullanmadığım için bana garip geldi daha dün aldım dediğim gibi isteyen arakdaşlara 150 tlye topaziolarımı satıcam daha dün geldi bir tanesi denendi diğeri kapalı olarak duruyor inanın çok üzüldüm.

kızlar ben solotica serisinde esmeralda yı berry de görüp aşık olmuştum ..
verde marin de burcucumda çok hoştu ..
evet topazio biraz riskli ama .. yakışanada çok yakışıyo yani..
heralde boncuk boncuk ve doğal bi mavi azul ..
ama ben nc. serisini seviyorum mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…