- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.781
bende beyaz tenliyim göz çapımda biraz büyük özellikle mavi tonlarında lens istiyorum ama hidrocor fazla hoşuma gitmedi hidrocharm ve natural colors arasında kaldım ıce ve azul renkleri çok hoş ama bende nasıl durur bilmiyorum qartzo ve topazio yu arkadaşlar daha çok tercih ediyo gibi sizce bana hangi renk daha hoş durur yada mavi tonlarında senin tavsiye ettiğin doğal bi renk varmı ben şu an elegans kullanıyorum aslında memnunumda ama soloticalar daha doğal gibi resimde ekliyorum
Eki Görüntüle 40677
elegans la elegance 2 farklı lens sanırım .. yanılıyormuyum arkadaşlar ..
ben elegancenin duruşuna ve yorumlara bakarak soloticadan daha memnun olacağını düşündüm ..
fakat elegancelerle kıyaslıyorum şuan ..
elegans hakkında hiç bir fikrim yok çünki ..
Kıvilcım o damlanın adı tears naturale free .Birde Refresh diye suni göz yaşı var günlük tek kullanımlık bir kutuda ayrı kapsüller içinde oda bilgisayar başında gözlerin çok yorulduğunda yada alerjik bir durumda kullanabilirsin .
ice gridir,azul ise tam bir mavi.
ice cok dogal duruyor,azul ise oyle dikkat cekici ki insanlar icinize dusmek istiyor :)))
ikisini de kullanmıs biri olarak sunu soyleyebilirim ki nc de topazıo ne ise corda da azul o.
ama bence cor azul , nc topazıodan daha dogal
zahmet olmazsa azul la ıce fotosu isteyebilirmiyimmmm a.s.
özelden yazdım mail adresimi cnmm .. teşşekkür ederimm .. bekliyorumm ..opuyorumnanaktan
mailine atabilirim canım
gözlerin acıkmıs cnm sen nasıl mavileri seviyorsun ?
pırıl pırıl bi maviyse topazio griye calan mavi ise grafite
cok cok acıksa ıce ama azulu bilmiyorum
sen nasıl bi mavi istiyorsun ?
bence sana charm grafite güzel olur beyaz tenlisin sanırım ?
canım gozlerın acık kahve tonlarında ise sende de aynı duracaktır,için ferah olsun
Canım senin gözlerin çok koyu kahverengi değil beyaz tenlisi ve sen anladığım kadarıyla çok belirgin olmayan mavilerden düşünüyorsun o zaman önerim graphite veya azul veya marine kesinlikle.
Göz tabanın çok koyu olmadığı için bu maviler doğalda durdukları için seni oldukça memnun edeceğinden eminim.
senin için açık kahverengi gözlerde bu lenslerinin duruşunu ekliyorum:)
Hıdrocharm azul:
AYNI GÖZDE NATURAL COLOURS MARİNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?