Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar siz nereden yüklüyosunuz fotoları ..
imagesheck ten yüklemeye çalışıyorum site de sorun var diyor ..
başka bi yolu varsa banada öğretirmisiniz ..
foto yükleyemiyorumda ..

canım gelişmiş cevaba tıkla ataca tıkla ordan bilgisayardaki fotoları indir .benim göz orta kahve o kadar da açık değil.ama sen benim tanita mavileri gördünmü albüme koydum

kızlar burda gördüğünüz fotolar monütörünüzün ışık ve çünürlük ayarlarıdan dolayı farlklı farklı oluyor. bende biri masa üstü biri laptop 2 pc var. buradaki resimleri her 2 pc imdede farklı farklı görüyorum. dikkate alınması green bir ayrıntı bnce.

ben aslında quartzo istiyorum olurmu ki bana ıce deniycem doğal dursun istiyorum

aaa çok hoş hakkatten ..
ama ben en çok esmeralda ile meli beğendim ..
amazon gride güzell ..
sen adorede almışsınnn ..
oda aşırı bi doğal mesela ..
kendi gözlerim desen yutardım ben =)
ama sana canlı renkler daha çok yakışıyor ..
esmeralda en çok yakışanı bence ..
amazonda iyi ..
ben ce sen topazio yuda çok güzel taşırsın ..
senin yüzün kaldırıyor ve çok yakışıyor canlı renkler ..

tamam canım sağol quartzo belli olurmu ki gözümde bilmiyorumkismilefreshlook hiç belli olmamıştı pişman olmuştum

freshlook kimsede belli olmuyor bence ben yakından takan hiç kimsede hoşlanmamıştım ..
bende almıştım freshlook ama dibine girmedikçe rengi belli olmuyor dibine girincede damar damar çok kötü duruyordu ..
ben ce freshlook tan sonra bayılırsın ..

donut, anlatmak yerin resimlerini paylaşsan ya bizimle . ben tariften hiçbişey anlamıyorum.paylaştınmı yoksa ben kaçırmışta olabilirim.

çok sağol tubişim adore denedim almadım.tanita mavi aldım .bende en çok esmeralda beğeniyorum topazio çok opak olduğu için cor verde marine yada cor azul düşündüm.ama pinaxda birçok kişide topazionun iyi duracağını söylüyor.sen neye karar verdin bence topazio sana çok yakışır

valla ice yakısanda sahaneler yaratıyor ama kesinlikle koyu göz ve esmer ten lensi degil.

cok acık bi renk bu beyaz tene daha cok yakısabilir ama
yakısanada yakısıyor hani alttaki resimde kıza ayrı bi hava katmıs
blogunda paylasmıs renk charm ice
boshayallersmile

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, yeni lenslerim '' topaziolarım'' geldi, bakalım nasıl durdu begenecekmisiniz? :) bende sanki yeşil durdu biraz,aslında daha çok mavi durmasını istiyordum ama begendim sizce hangi renk durmuş ve nasıl durmuş ?

Eklentiler

• $DSC03853.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 54
bunlarda esmeralda yakında bende soloticalanıyorum haftaya sipariş verilicek insllh boshayallersmile

charm ice ile cor ice arasında açıklık koyuluk farkı varmı acaba . fark sadece halkasımı yoksa cor dahamı opak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…