- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.881
Bu soloticanın natural colours marine renginin açık kahverengi gözdeki duruşudur Brezilyada verde marine renginin natural colours serisindeki modeline verde marine değil sadece marine diyorlar:)
Merhaba kızlar, yeni lenslerim '' topaziolarım'' geldi, bakalım nasıl durdu begenecekmisiniz? :) bende sanki yeşil durdu biraz,aslında daha çok mavi durmasını istiyordum ama begendim sizce hangi renk durmuş ve nasıl durmuş ]
buarada_resim yükleyemiyorum
bambam ice ve quartzo cuk oturur bence. soft bişey istiyorum dersen ice dene kesinlikle. gözlerin açık kahve çünkü.daliah arkadaşın açık kahve gözlerinde ice fotoları var bakabilirsin.
Kızlar merhaba lives canım lenslerini güle güle kullan en kısa sürede fotoğraf bekliyoruz senden..
Daliahın açık kahverengi gözündeki hıdrocor ıce fotoğrafları .
bambam bak burda cor ice lar
bende yukarıda yazmıştım sana quartzo diye gördün mü bilemiyorum ama ..
gözlerin renkli ya zaten ..
bence çok güzel olur ..
Lady-19 Fotoğraf çok net değil ama çok yakışmış güle güle kullan canım eminim çokda doğal durmuştur...Merhaba kızlar, yeni lenslerim '' topaziolarım'' geldi, bakalım nasıl durdu begenecekmisiniz? :) bende sanki yeşil durdu biraz,aslında daha çok mavi durmasını istiyordum ama begendim sizce hangi renk durmuş ve nasıl durmuş ]
buarada_resim yükleyemiyorum
vetmancım bu arada lenslerin fiyatları ne kadar şuanda
hemen alamam tedavi görüyorum bittikten sonra hemen almak istiyorum
tabi karar verebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?