Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var :) Solotica almayi dusunuorm. Birkac renk arasinda kaldim. Ice, Quartzo ve Mel arasinda karar veremiorm. Hatta Cor mu NC mi arasinda da kaldim. Once renge karar veriyim die dusundum. Uzun zamandir sofistik gri ve yesilini kullaniorm renkli lens olarak (gozum numarali). Bu topigi takip ediordm ve ben de solotica almaya karar verdim. Beyaz tenliyim ve saclarim acik sari. Kendi gozumun fotolarinin linklerini ekledim. Orta kahve sanirim ya da acik kahve gozum bilmiorm oole bise :) Solotica kullanan arkadaslar ve Vetman fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacim var. Mel bazi gozlerde cok belirgin bir degisiklik yapmior ama herkeste doal duruor. Ben Pinax daki durusuna bayildim. Cok doal. Mel kullanan arkadaslar sizce benm gozumde hem doal durup hem de renk deisikligi yapar mi? Bundan emin olsam ilk tercihimi mel den yana kullancam cunku her gundelik kullanilabilecek gibi duruor. Gri goze de bayiliorm o yuzden quartzo veya ice dusunuorm. Onlarin da nasil duracagini bende tam bilemiorm. Sofistik grinin gozumde durusunu da ekledim son linkte ama foto cok ii deil. (lenslerimin tarihi gecmisti biraz sempatiksalakcinni burda hafif bi kayma var gibi duruo olabilir) . Durum bu arkadaslar her turlu tavsiyelerinize acigim. Simdiden cok tesekkurler. boshayallersmile:asigim:

http://picasaweb.google.com/lh/phot...authkey=Gv1sRgCOrS0PHxoIys6QE&feat=directlink

http://picasaweb.google.com/lh/phot...authkey=Gv1sRgCOrS0PHxoIys6QE&feat=directlink

solotica ların hepsinin orta boşluğu aynı büyüklüktemi kızlar charm ve nc aynımı boşluk

Merhaba kızlar, yeni lenslerim '' topaziolarım'' geldi, bakalım nasıl durdu begenecekmisiniz? :) bende sanki yeşil durdu biraz,aslında daha çok mavi durmasını istiyordum ama begendim sizce hangi renk durmuş ve nasıl durmuş ]

buarada_resim yükleyemiyorum

Eklentiler

• $DSC03858.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 48
bambam ice ve quartzo cuk oturur bence. soft bişey istiyorum dersen ice dene kesinlikle. gözlerin açık kahve çünkü.daliah arkadaşın açık kahve gözlerinde ice fotoları var bakabilirsin.

Bu soloticanın natural colours marine renginin açık kahverengi gözdeki duruşudur Brezilyada verde marine renginin natural colours serisindeki modeline verde marine değil sadece marine diyorlar:)

hadi yaa :roflol:
cahillik böyle bişey işte :1ninca:
çok hoş duruyor ama benim gözlerim koyu kahve :bbo:
bide ben diğer marine resimlerine baktım hiç biri böyle güzel durmuyor :1closedeyes:

gercek goz rengınız nedır? bırde memnun musınız

vetmancım bu arada lenslerin fiyatları ne kadar şuanda

hemen alamam tedavi görüyorum bittikten sonra hemen almak istiyorum

tabi karar verebilirsem

bambam ice ve quartzo cuk oturur bence. soft bişey istiyorum dersen ice dene kesinlikle. gözlerin açık kahve çünkü.daliah arkadaşın açık kahve gözlerinde ice fotoları var bakabilirsin.

:1hug:cnm cok cok tesekkur ederim hemen bakiyim arkadasin fotolara boshayallersmile

farklılık laptop tan kaynaklanmıyor. bendeki her iki pc ninde mönütör renk ışık ve çözünürlükleri farklı . yani anlatmak istdiğim her renk her pc de aynı gözlenmiyor. sizin monütörünüüzdeki ayarlarla ilgili herkes farklı görüyor olabilir. benim laptopun ekranı daha parlak ve soğuk. diğer pc de ışık kısılmış renk soğukluğunu yumuşatmıştım. hal böle olunca 2 pc ayrı renk gösteriyor.

bambam bak burda cor ice lar

cnm cok cok tesekkur ederim :1hug: :asigim: cok hosuma gitti acayip ya offf cok doal duruo. solotica corlari ilk gordugumde ortasi acik die dusunmustum ama ortasi kahve olan renkli gozler de var. lens kayinca cok da kendini ele vermez boolece sanki. gitgide corlar daha hosuma gitmeye basladi. tam istedigim gibi durmus arkadastaboshayallersmile
valla suan bu ise ayircak param olsa 3 rengide alasim var off delirdim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu normal farklı olması zaten kişisel olarak ayarlandığı için aynı marka laptopta bile farklı görülebilir.ışık,fotoğraf makinasının kalitesi ve çözünürlüğü bile çok farkediyor.fotoğraf çok net bir yanıt vermiyor ne yazık.lady lenslerin çok yakışmış güle güle kullan

bende cor beğeniyorum artık verde marine çok hoş duruyor birde azul.elinizde hiç cor azul var mıdır kızlar resim olarak

Lady-19 Fotoğraf çok net değil ama çok yakışmış güle güle kullan canım eminim çokda doğal durmuştur...

vetmancım bu arada lenslerin fiyatları ne kadar şuanda

hemen alamam tedavi görüyorum bittikten sonra hemen almak istiyorum

tabi karar verebilirsem

Kartal yuvası estafurullah:)Ne demek cahillik olurmu :)O sadece bir ayrıntı herkez bilmek zorunda değil:)
Canım ne oldu hayırdır neden tedavi görüyorsun?Geçmiş olsun.
Lenslerin fiyatları sahibinden comda satışda yazıyor 189 tl dir.Kredi kartı kullanmak istemeyenler için ptt kargo ile kapıda postacıya ödenecek şekilde istediğiniz rengi gönderiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…