Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Hıdorocor azul :)Azul fotoğrafı isteyen arkadaşlar için :)Sevgili daliahın açık kahverengi gözünde hıdrocor azul..

mel süper bi renk bayılıyorum ama benim göz rengimi acmaz
acık renk gözlerde muhtesem lens oldugunu anlamak için makro bakmak lazım
boshayallersmile

sağol donutcım ne zamandır bu ton charmel görmedim yeşilimsi değil çok hoşuma gitti bende yeşilimsi durdu charme mel çünkü bu açık ela bal rengi gibi olmuş böyle duracağını bilsem düşünmem hiç

Merhabaa.s
Kulube uyeydim uzun zamandir ancak ilk kez buraya yaziyorum. Ben de charme mel ve natural colors mel arasinda kalinca tecrubeli arkadaslardan fikir almaya karar verdim son care olarak:) Cok rica ediyorum bi el atin benim durumuma cunku dogumgunume kadar elimde olmasi icin bu gunlerde siparis vermem gerekiyor!
Beyaz tenliyim hatta tipimi tarif etmek gerekirse resmen japon melezine benziyorum diyebilirim, gozlerim koyu denilebilir bicimde kahve, saclarim koyu kahve. Charme nin benimki gibi hafif cekik gozlerde iyi durdugunu soylemis bir arkadas ancak haresi cok dikkat cekiyor mu cekik gozde bile onu merak ediyorum simdi. Diger yandan NC mel kayiyor, batiyor demis baskasi da o nedenle tam arada kaldim. En onemlisi de nc rengi koyu kahvede yeterince acabilecek mi sizce ben ela kadar acmasini istiyorum da.
Sonuc olarak ben charme mi nc mi almaliyim sizce?

kizlar su an Ankaradayim, ablalarima gösterdim topazio ve meli...

Mele bayildilar ama topazio yu hic begenmediler..cok yapay oldugunu söylediler. Ben bi tek bana öyle geliyo saniyordum ama onlarin da fikrini alinca emin oldum... topazio bana göre bi renk degil :)

Çekik gözde hıdrocharm mel fotoğrafları.Tabiki charm nc.den biraz daha koyudur ancak bu kızda n.c mel olsa bence bu kadar yakışmazdı:)Fikir olsun canım:)

yalnız bu ela gözde duruşu.sizinki koyu kahve sanırım.bu şekilde belli olmayabilir.

buaralar o kadar çok düşünmüşüm ki hangisi olmalı en sonunda soloticalar rüyama girdi delikafadulden
bi gözümde charm serisinden bi renk vardı diğerinde nc =) kendime gülüyorum şu an kaydirigubbakcemile3

yalnız bu ela gözde duruşu.sizinki koyu kahve sanırım.bu şekilde belli olmayabilir.

cnm tesekkur ederim. aslinda benm gozum cok koyu kahve deil acik kahve. ama ela deil sempatiksalakcinni yesillik yok denecek kdr az gozumde. nasil duracagindan emin olamiorm ben de ayni tonlu gozler bile olsa kisiden kisiye goz yapisi, ten ve sac rengine gore cok deisio. nese karartcam gozumu karar verebilirsem kesin olarak :)

Ya neden bu topazıo bı turlu begenılmıyor cok moralım bozuldu cunku yarın gelıyor topazıolarım neolur bırınız moral versın gozlerım sıyah..herkes yapay durdugunu soyluyor...quartzo getırtcektım ama topazıo daha mavı daha hoş geldı daha once green ocean kullandıgımdan cesaret edebıldım ama ya yapaysa of

canım yenı konu açtım eger topazıonun resmını yuklersen sevıncem yarın gelıoda gozlerım sıyah cok korkuyorum kımse begenmıoo eyvahedigeldismile

merhaba miriana topazio sipariş etmişsin ama yazılanlardan dolayı tedirginsinn...hatta pişman bile olmuş gibisin ben kullanmadım hiç soloticaları ama bence pişman olmazsın topaziodan...çünkü gerçekten mavi lenslerde başarıyı bu kadar iyi yakalayan başka marka daha görmedim ben natural touch baby haricinde...bende başta topazio siparişi vermeyi düşündüm ama aylık lens alıp denedim önce, mavi tonu bana hiç yakışmadı vazgeçtim şu an esmeralda düşünüyorum eğer daha önceden mavi lens kullandıysan ve sana yakıştığını düşünüyorsan kesinlikle topazio çok başarılı...alıpta memnun kalmayan çok az kişi var...

tekrar meraba arkadaslar
birkac gün once yazmıstım ama kimse cevap vermedı..sanırım soruyu direkt pinax a sormam gerekiyor.pinax sen onceden sanırım paranalentesten sıparıs vermıstın kargo takibi mümkün mü bilgilendirirsen sevinirim..

benım derdım gozumun rengını açıp açmaması degıl dogallıgıda degıl tenıme gıtmemesı..ve boyle yapay bı mavı gıbı durması..valla dıyorumya bende bugune dek en kötu lensım bıle cırkın durmadı ama tene gıtmeme durumu telaşlandırdı benı..hanı boğar ya kımını cunku değişik bır mavii...sagol canım bıraz rahatladım hanı oyle 50 ye 60 a aldıgımız bı lens degılkı 200 cıvarı yanı elden cıkarmak zor olur dıye..tesekkurler

Lady-19 arkadaşımız benden rica etti resimlerini daha büyük botutta yükleyememiş ben yükledim.Arkadaşlar koyu kahverengi gözde topazio resmi:)

Buda flashsız gün ışığında çekilmiş:)Ben çok beğendim.MASMAVı DURMUŞ..

Son düzenleme:
topazo muhteşem bir renk.hiç tedrgin olma. iddialı bir ren bun a diyecdek bir lafım yok ama kesinlikle topazio ve quartzo suz asla olmam artık ben.

topazo muhteşem bir renk.hiç tedrgin olma. iddialı bir ren bun a diyecdek bir lafım yok ama kesinlikle topazio ve quartzo suz asla olmam artık ben.

cnm sence benm gozumde quartzo nasil durur? sanirim melden vazgectim suanda. ice ve quartzo arasindayim. ikisini de cok begeniorm. yannis anlamiorsam cor ice daha doal duruor. dooru mu? fikir verirsen sevinirim. quartzo da gorunce cok hosuma gidior. doal durmaz mi acaba?
cok tesekkur ederim basini sisirdim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…