- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.901
Merhabaa.s
Kulube uyeydim uzun zamandir ancak ilk kez buraya yaziyorum. Ben de charme mel ve natural colors mel arasinda kalinca tecrubeli arkadaslardan fikir almaya karar verdim son care olarak:) Cok rica ediyorum bi el atin benim durumuma cunku dogumgunume kadar elimde olmasi icin bu gunlerde siparis vermem gerekiyor!
Beyaz tenliyim hatta tipimi tarif etmek gerekirse resmen japon melezine benziyorum diyebilirim, gozlerim koyu denilebilir bicimde kahve, saclarim koyu kahve. Charme nin benimki gibi hafif cekik gozlerde iyi durdugunu soylemis bir arkadas ancak haresi cok dikkat cekiyor mu cekik gozde bile onu merak ediyorum simdi. Diger yandan NC mel kayiyor, batiyor demis baskasi da o nedenle tam arada kaldim. En onemlisi de nc rengi koyu kahvede yeterince acabilecek mi sizce ben ela kadar acmasini istiyorum da.
Sonuc olarak ben charme mi nc mi almaliyim sizce?
cnm cok cok tesekkur ederim :1hug: :asigim: cok hosuma gitti acayip ya offf cok doal duruo. solotica corlari ilk gordugumde ortasi acik die dusunmustum ama ortasi kahve olan renkli gozler de var. lens kayinca cok da kendini ele vermez boolece sanki. gitgide corlar daha hosuma gitmeye basladi. tam istedigim gibi durmus arkadastaboshayallersmile
valla suan bu ise ayircak param olsa 3 rengide alasim var off delirdim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
buaralar o kadar çok düşünmüşüm ki hangisi olmalı en sonunda soloticalar rüyama girdi delikafadulden
bi gözümde charm serisinden bi renk vardı diğerinde nc =) kendime gülüyorum şu an kaydirigubbakcemile3
yalnız bu ela gözde duruşu.sizinki koyu kahve sanırım.bu şekilde belli olmayabilir.
kizlar su an Ankaradayim, ablalarima gösterdim topazio ve meli...
Mele bayildilar ama topazio yu hic begenmediler..cok yapay oldugunu söylediler. Ben bi tek bana öyle geliyo saniyordum ama onlarin da fikrini alinca emin oldum... topazio bana göre bi renk degil :)
ya neden bu topazıo bı turlu begenılmıyor cok moralım bozuldu cunku yarın gelıyor topazıolarımneolur bırınız moral versın gozlerım sıyah..herkes yapay durdugunu soyluyor...quartzo getırtcektım ama topazıo daha mavı daha hoş geldı daha once green ocean kullandıgımdan cesaret edebıldım ama ya yapaysa of
tekrar meraba arkadaslarmerhaba arkadaslar uzun suredir yazılanları takip ettikten sonra parana lentesten ben de quartzo siparişi verdim..her ne kadar renk konusunda hala cok kararsız olsamda artık gelınce gorucem umarım hayal kırıklıgı yasamam..
benim sormak istedigim bana verilen siparis no.sundan kargoyu takip edip edemiyecegim..birkac sayfa once bununla ilgili yorum yapılmıs ama ben net bir cevap bulamadım..eger bilgilendirirseniz sevinirim..
merhaba miriana topazio sipariş etmişsin ama yazılanlardan dolayı tedirginsinn...hatta pişman bile olmuş gibisin ben kullanmadım hiç soloticaları ama bence pişman olmazsın topaziodan...çünkü gerçekten mavi lenslerde başarıyı bu kadar iyi yakalayan başka marka daha görmedim ben natural touch baby haricinde...bende başta topazio siparişi vermeyi düşündüm ama aylık lens alıp denedim önce, mavi tonu bana hiç yakışmadı vazgeçtim şu an esmeralda düşünüyorum eğer daha önceden mavi lens kullandıysan ve sana yakıştığını düşünüyorsan kesinlikle topazio çok başarılı...alıpta memnun kalmayan çok az kişi var...
topazo muhteşem bir renk.hiç tedrgin olma. iddialı bir ren bun a diyecdek bir lafım yok ama kesinlikle topazio ve quartzo suz asla olmam artık ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?