- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.921
lensten anlamayanlar uyduruk lensler harici hiçbirlensi farketmezler . lensten iyi anlayanlar custom lensi bile ilk bakışta anlar. benim hiç bir zaman . anlaşılmayacak kadar doğal olmalı şeklinde bir iddiam olmadı. saçımı boyarken yada röfle yaptırırken nasılki kendi saçım olmadığı için sırıtacak şeklinde bir kaygım yoksa lenste de aynı şekilde doğallık çılgınlığına kapılmış değilim. kimseye lafım yok aman kimse yan lış ta anlamasın beni. dikkat ettiğim tek şey komik yada kötü bir görüntü oluşturması. onun dışında vur patlasın çal oynasın. bu kadar rahatım yani lens konusunda.
bambam cım sen öyle iki ürün arasında kaldınki yazı tura at bence :):) . yoksa birinden birini seçmek çok zor. çünkü ikiside farklı kulvarlarda yarışıyor. biri iddialı ve özel bir yeil. diğeri ise yumuşak çekici soft mavimsi gri. ben bu kuyudan bu taşı çıkaramam.
canım yenı konu açtım eger topazıonun resmını yuklersen sevıncem yarın gelıoda gozlerım sıyah cok korkuyorum kımse begenmıooeyvahedigeldismile
lensten anlamayanlar uyduruk lensler harici hiçbirlensi farketmezler . lensten iyi anlayanlar custom lensi bile ilk bakışta anlar. benim hiç bir zaman . anlaşılmayacak kadar doğal olmalı şeklinde bir iddiam olmadı. saçımı boyarken yada röfle yaptırırken nasılki kendi saçım olmadığı için sırıtacak şeklinde bir kaygım yoksa lenste de aynı şekilde doğallık çılgınlığına kapılmış değilim. kimseye lafım yok aman kimse yan lış ta anlamasın beni. dikkat ettiğim tek şey komik yada kötü bir görüntü oluşturması. onun dışında vur patlasın çal oynasın. bu kadar rahatım yani lens konusunda.
.
bidaha rüyaya yatsana . duasıda varmış bunun :):)
arkadaşlar benim gözlerim açık kahverengi ,tenim bembeyaz ve saçlarım da açık kumral esmeralda , quartzo ve mel arasında kalmıştım ama esmeralda ve mel in beyaz tenililere yakışmadığını okudum. quartzo da onlar kadar doğal durmuyor. acaba bana en iyi gidebilecek lens hangisi olur bu durumda :??
tabıkı quartzo canım onun gtmedıgı bı ınsan olamaz sempatiksalakcinni
kizlar su an Ankaradayim, ablalarima gösterdim topazio ve meli...
Mele bayildilar ama topazio yu hic begenmediler..cok yapay oldugunu söylediler. Ben bi tek bana öyle geliyo saniyordum ama onlarin da fikrini alinca emin oldum... topazio bana göre bi renk degil :)
Pinaxcım öncelikle ülkene hoşgeldinn :)) rica etsem quartzo hakkında da ablanlara fikirlerini sorar mısın? umarım tek quartzoyu yanına almışsındır ( çok düşük bi ihtimalde olsa :Saruboceq: ) meli beğendikleri için zevklerimizin az çok uyuştuğunu düşündüm o nedenle ablanların fikirlerini merak etmiştim..
topazio da çok güzel görünüyor ama bana göre fazla iddialıhayır dogal duruyor quartzo ama ben mesela ıddıalı gırdım rısklı bır durum topazıolarım gelıo sempatiksalakcinni
Quartzoyu ben de çok istiyorum ama diğerileri gibi doğal durmuyorlar sanırım :çok üzgünüm: ama almazsam d aiçimde kalır
kizlar su an Ankaradayim, ablalarima gösterdim topazio ve meli...
Mele bayildilar ama topazio yu hic begenmediler..cok yapay oldugunu söylediler. Ben bi tek bana öyle geliyo saniyordum ama onlarin da fikrini alinca emin oldum... topazio bana göre bi renk degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?