Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Resimler icin cok tesekkur ederim Vetman10! Kendi yuzumde gormus gibi oldum nerdeyse, ancak goz bebegi fazla buyumus bu lenslerle, cevresinde de beyaz kisma geldiginden heralde transparan bir bolum goruyorum. Sanirim benim gibi kucuk gozde nc mel alsam daha iyi olacak anime japon cizgifilmi gibi olmak istemiyorum off off:kedi:

lensten anlamayanlar uyduruk lensler harici hiçbirlensi farketmezler . lensten iyi anlayanlar custom lensi bile ilk bakışta anlar. benim hiç bir zaman . anlaşılmayacak kadar doğal olmalı şeklinde bir iddiam olmadı. saçımı boyarken yada röfle yaptırırken nasılki kendi saçım olmadığı için sırıtacak şeklinde bir kaygım yoksa lenste de aynı şekilde doğallık çılgınlığına kapılmış değilim. kimseye lafım yok aman kimse yan lış ta anlamasın beni. dikkat ettiğim tek şey komik yada kötü bir görüntü oluşturması. onun dışında vur patlasın çal oynasın. bu kadar rahatım yani lens konusunda.

bambam cım sen öyle iki ürün arasında kaldınki yazı tura at bence :):) . yoksa birinden birini seçmek çok zor. çünkü ikiside farklı kulvarlarda yarışıyor. biri iddialı ve özel bir yeil. diğeri ise yumuşak çekici soft mavimsi gri. ben bu kuyudan bu taşı çıkaramam.

ahahahhaha sempatiksalakcinni her isim booledir benm zaten yandimn desene!!! haklisin sanirim en iyisi yazi tura -tatlicadiarzu- neyse karar verip 2sinden birine alinca fotolari eklerim. cok cok saol yardimlarin icin :1hug:

canım yenı konu açtım eger topazıonun resmını yuklersen sevıncem yarın gelıoda gozlerım sıyah cok korkuyorum kımse begenmıoo eyvahedigeldismile

canim topazio resmi var albümde... senin tedirgin olmana gerek yok, gözlerin koyuymus. Benimkiler acik kahve o üyzden kendimde dogal bulmuyorum ben. Bi de herkesin dogal anlayisi farkli olabilir cnm...

senin gözlerin siyahsa sende cok daha dogal duracaktir, hic tedirgin olma bence. :)

topazio ile quartzonun harelerinde faklılık var mı biliyorum ikiside aynı seri ama sanki quartzonun daha belirginmiş gibi geliyor fotolardan mı kaynaklanıyor acaba? bide quartzo mu daha doğal yoksa topazio mu? rüyamda quartzo denemiştim laelaelaelaelae

arkadaşlar benim gözlerim açık kahverengi ,tenim bembeyaz ve saçlarım da açık kumral esmeralda , quartzo ve mel arasında kalmıştım ama esmeralda ve mel in beyaz tenililere yakışmadığını okudum. quartzo da onlar kadar doğal durmuyor. acaba bana en iyi gidebilecek lens hangisi olur bu durumda :??

alkisalkisalkis:lepi:

tabıkı quartzo canım onun gtmedıgı bı ınsan olamaz sempatiksalakcinni

Pinax Ankarada hangi semttesin,keşke bende görseydim.Sendeki duruşunu çok beğenmiştim...

Pinaxcım öncelikle ülkene hoşgeldinn :)) rica etsem quartzo hakkında da ablanlara fikirlerini sorar mısın? umarım tek quartzoyu yanına almışsındır ( çok düşük bi ihtimalde olsa :Saruboceq: ) meli beğendikleri için zevklerimizin az çok uyuştuğunu düşündüm o nedenle ablanların fikirlerini merak etmiştim..

:Saruboceq: ben de merak ediorm quartzoyu bilmiyorumkismile:kedi:
ama topazio ile quartzo nun sanirim yapilari cok benzio. sanki ayni yorumu yaparlar mi ne die dusundum.
hos ben Pinax da 3 renge de bayildim. hepsi sahane duruor.

Quartzoyu ben de çok istiyorum ama diğerileri gibi doğal durmuyorlar sanırım :çok üzgünüm: ama almazsam d aiçimde kalır

beyaz tenlilerde cok soluk durdugunu duymudtum
ayrıca beyaz gibi görünüyormus heleki gözlerin acık kahve
iyi düşün derim yakamoz almıstı geri sattı
benneyaptımki

hoşgeldin pinax.canım ailenden birine sormayacaksın lenslerini.seni doğal halinden başka asla beğenmezler.topazio sana çok yakıştı bence.gerçek bi fikir istiyosan seni daha önce görmemiş birine sor.onlar daha objektif olacaklardır. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…