Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

iştebu.
sende gördükten sonra hiç aklımdan çıkmadı charm ocre.
tuba büyüküstünün gözleri bu renk sanki.
dizisini seyretmemde bir ara sırf bunun için baktım aynıydı...

saol canım benim.charm a alıştıktan sonra cor düşünemiyorum ben okypete.eğer ice ve ocre düşünüyorsan.ikisinide charm almalısın bence.

saol canım benim.charm a alıştıktan sonra cor düşünemiyorum ben okypete.eğer ice ve ocre düşünüyorsan.ikisinide charm almalısın bence.

canım charm ocre ve nc azul düşünüyorum.
ice düşünüyordum ama grafite'im var 2ci bir gri lens olmasın artık dedim....

harika :) yerinde bi karar bence. Simdiden hayirli olsun cnm bayanssulusmile

mükemmel durmuş pinax.

pinaxcim bencede sahane zaten meli bana sevdirenlerden biri de sensin hihihi boshayallersmile:1hug: kesinlikle 2. lensim nc mel ordaki aciklik ile sahane butunlesio yaa supper

Eki Görüntüle 43310

Eki Görüntüle 43311

İkiside amazon gri flaşlı bu rengi elde etmek için cor ice mi charme graphite mi ne dersiniz

berrycim bu renge bence de en yakin cor ice. nc ve charme ice da renk daha daha koyulasior bence. ya da quartzo bu renge yakin ama o daha belirgin bi deisim yapior biliorsun. bencede burcu ile bulusursaniz kesinlikle dene cor ice i derim kaydirigubbakcemile5 yanniz bikac charme ice fotosunda tam gri idi ortaya cikan renk. ama herkesin gozunde oole olmuo aslinda senin ki de koyu deil. denemek lazim eyvahedigeldismile

Arkadaşlar freshlook kullanıp memnun kalan ama soloticanın quartzo,esmeralda yada topazio serisinden yada nc serisinin renklerını kullanamayan,bulanıklıık yapan,gözüne küçük gelen varmı?Çünkü freshlook 8.6'dır yıllardır kullanıyorum numaralısını,solotica 8.3 aradakı fark nekadar rahatsız edici?

hmmm )) baska deneyen de yok heralde charm ice i ???

Ben sana canli renkleri yakisitirdigimi söylemistim canim, topazio yu zaten düsünüyosun.. esmereldan da var... bi de günlük takabilicegin bi renk al rahatla :)))

Bide ben varım pinaxcım charm ıce düşünüyorum ama bazı fotograflarda çok açık bazılarında koyu görünüyor o yüzden karar veremedim ben çok açık dursun istemiyorum ... yerimseniben
Şunun gibi dursun istiyorum ama benim gözler açık renk açık durur kesin fisfisfis

Son düzenleme:

solotica 8.3 değil. 8.7.dir...

Bu güzelmiş gerçekten... boshayallersmile

Ayyy bu charm ice mı ne kadar güzel tam benim istediğim gibi durmuş ama gözler koyu işte Ya bu koyu gözlerde renkler çok net oluyor ne hoş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…