- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.141
iştebu.
sende gördükten sonra hiç aklımdan çıkmadı charm ocre.
tuba büyüküstünün gözleri bu renk sanki.
dizisini seyretmemde bir ara sırf bunun için baktım aynıydı...
çok sağol canım haftasonu beklicem
saol canım benim.charm a alıştıktan sonra cor düşünemiyorum ben okypete.eğer ice ve ocre düşünüyorsan.ikisinide charm almalısın bence.
canım charm ocre ve nc azul düşünüyorum.
ice düşünüyordum ama grafite'im var 2ci bir gri lens olmasın artık dedim....
bende charm azul ve charm verde sipariş verdim.sanırım ayın 20 sinde gelir.azul konusunda yanılmayız inşallah :)
pinaxcım nc mel düşünüyorum vetmanla konuşucam charme aslında güzel ama benim gözlerim iri onları takınca safi göz olurum sanırım.doğal olsun dedim burcuyla buluşursak cor iceda denicem.
Doğal lensim nc mel olacak.
Topazio ve esmeralda senin deyiminle canlı renklerim. Charme daha tam oturmadı ama ice ile graphite arasındayım.
hiç rahatsız etmiyor canım haresi.ben charm ocreyi daha çok beğeneceğini düşünüyorum.
Berry canım bence ice almalısın graphite koyu duruyor sanki...
Pinax o senin mellerin mi sende mel olduğunu bilmiyordum çok güzel olmuş...
Pineapples ben de haftasonunu merakla bekliyorum charm ice ı çok merak ettim...
mükemmel durmuş pinax.
Eki Görüntüle 43310
Eki Görüntüle 43311
İkiside amazon gri flaşlı bu rengi elde etmek için cor ice mi charme graphite mi ne dersiniz
buda charm ocre .
pinaxcim bencede sahane zaten meli bana sevdirenlerden biri de sensin hihihi boshayallersmile:1hug: kesinlikle 2. lensim nc mel ordaki aciklik ile sahane butunlesio yaa supper
tskler tatlim ))) solotica koleksiyonunda mutlaka bulundur sende opuyorumnanaktan
tek kelimeyle harikanc melin gün isiginda ki durusunu merak eden arkadaslar icin ekliyorum ))
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
cok begendim tam ela yaa bubuda charm ocre .
tek kelimeyle harika
bende bu sekilde duracagını bilsem hiç esmeraldaya kaymazdım :1shok:
cok begendim tam ela yaa bu
hmmm )) baska deneyen de yok heralde charm ice i ???
Ben sana canli renkleri yakisitirdigimi söylemistim canim, topazio yu zaten düsünüyosun.. esmereldan da var... bi de günlük takabilicegin bi renk al rahatla :)))
Arkadaşlar freshlook kullanıp memnun kalan ama soloticanın quartzo,esmeralda yada topazio serisinden yada nc serisinin renklerını kullanamayan,bulanıklıık yapan,gözüne küçük gelen varmı?Çünkü freshlook 8.6'dır yıllardır kullanıyorum numaralısını,solotica 8.3 aradakı fark nekadar rahatsız edici?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?