Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

maşallah maşallah nasıl güzel bir kadınsın sen yaaaa senindemi gözler ela cnm. benim açık bir ela. topazioların sende duruşuna byıldım. normalde nasıl güzel duruyormu memenunmusun. sanırım topazio alıcam

kızlar burcuyla buluştuk bir lens bu kadar doğal olur muhteşem cor iceları.
Bende cor ice ve verde marine denedim sanki gözümü olduğundan küçük gösterdi.özellille ice çook açık durdu flaştan kaynaklanmış olabilr

Yakamoz gözlerin koyuysa ne güzel işte şanslısın o resimdekine yakın durur...

Berry sen de çok şanslısın deneme şansın olmuş ama ben marineyi daha çok beğendim sende ice flash dan mı bilmem sen daha iyi bilirsin ama çok beyaz durmuş ya tüh seninle gözlerimiz yakındı bana da yakışmaz o zaman...Ben de ice ya da graphite arasında kalmıştım ikinci olarak tabii daha mellerim gelmedi ama

flaştan mı bilmem çok açık durdu verde marine gözümle kaynaştı gün ışığında daha hoş olurdu sanırım ortam çok karanlıktı

tsk ederim banu :) o senin güzelligin cnm )) benim gözler acik kahve.. ela da diyolar ama ela daha cok yesile bakan renge denilmiyo mu?

Topazio güzel bi renk ama bana pek gitmedi, cok dogal bulmadim ben kendimde.. herkes de farkli duruyor. Kendi gözünün resmini eklermisin bi mahsuru yoksa? :) Gözlerim acik ela demissin ozaman sende ice da cok güzel durur bence opuyorumnanaktan

Berry cnm ice cok güzel durmus, neden begenmedin ki? bence verde marine den daha güzel durmus ))

Flashli cekimden cok acik durmus heralde ice ama dogal isikta eminim daha güzel duruyodur! Ben ice lari begendim zemuszemus

Berry cnm ice cok güzel durmus, neden begenmedin ki? bence verde marine den daha güzel durmus ))

Flashli cekimden cok acik durmus heralde ice ama dogal isikta eminim daha güzel duruyodur! Ben ice lari begendim zemuszemus

kesinlikle pinaxcım sen bu işten çok iyi anlıyosun aslında aynen dediğin gibi oldu flash dan dolayı cor icelar çok beyaz durmuş burda. Berryede ben çok yakıştırdım cor iceları çünkü teni beyaz ve saçları koyu çok hoş durdu. Verde marineyi beğenmedim daha koyu olmasına rağmen çok yapay bi renk geldi bana

kızlar bunlarda cristalmiş . ben anlamadım bu ne renk . sipariş edenlerinki gelsede görsek. eğer cristal koyu gözlerde böle ise ben hemen bunu sipariş ederim

verdenin rengi çok güzel durmuş tek sorun büyük gelmiş sanki taşmış gözden...soloticaları reçeteye göre sipariş edebiliormuyuz acaba??

kızlar bunlarda cristalmiş . ben anlamadım bu ne renk . sipariş edenlerinki gelsede görsek. eğer cristal koyu gözlerde böle ise ben hemen bunu sipariş ederim

arzutr bunlar gözümdeki cor ice'a çok benziyo benimde gözlerim koyu cor ice neden düşünmüyosun? Zencilerin gözleri genelde siyah oluyo bu yüzden bu çocukda böyle durmuş galiba

cor ice taşmadı aksine gözümü küçük gösterdi o da flaştan sanırım.burcuya çoooook yakışmış bilemedim.

cor ice taşmadı aksine gözümü küçük gösterdi o da flaştan sanırım.burcuya çoooook yakışmış bilemedim.

ay beğenmene çok sevindim yaa ben koyu makyaj yapamadım bide koyu makyajla daha güzel durur herhalde bende sende cor ice'ı daha çok beğendimm. Cor serisi haresiz olduğu için her şekilde gözü aslında olduğu gibi gösterir.
Bence sürekli esmeralda taktığın için şimdi bu küçük geldi sana esmeraldanın rengide süperdi yaaa :teytey:

hele sende harika oldu valla sana es meralda ve topazio da harika olur...şu icemintler bir gelsin dideme crystalide görücez vetmana gelicek...
Sende nc ice fotosu varmı burcucum birde nc graphite.Albüm yaptım corları

Son düzenleme:
zaten ice için değil verde için söylemiştim. bilmiorum belki fotoğraf bazen farklı yansıtabiliorguclubacismile

haklısın marine taşmış büyük durmuş.
sanırım soloticanın boyaması gerçekten değişti. cor ice çok opak marineden daha opak. yeni üretim olduğundan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…