Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hmmm )) baska deneyen de yok heralde charm ice i ???

Ben sana canli renkleri yakisitirdigimi söylemistim canim, topazio yu zaten düsünüyosun.. esmereldan da var... bi de günlük takabilicegin bi renk al rahatla :)))
Tavsiyen nedir pinaxcım...
Ama gözümün açık kahve olmadığını düşün canımcım

Kızlar ben quartzo aldım bulanıklık yaptı freshlook aldım onda bunu yaşamadım.anladım ki pupil boşluğundan kaynaklanıyor.
Soliticaların daha küçük herhalde..

Neyse bir ay oluyor sanırım Quartzoları alalı vetmandan almıştım..iki kere 1-2 saat ya taktım ya takmadım..
İsteyen olursa satabilirim...

Dıonysos soloticalarda sadece quartzo,topazio ve esmeralda nın pupil boşluğu o kadar küçükmüş diğer serilerden herkes çok memnun ben de quartzoyu çok beğeniyorum ama pupil boşluğu nedeniyle vazgeçtim çünkü farkettim ki benim gözbebeklerim ışığa bakmadığım sürece çok büyükler ve bulanık görme olasılığım çok yüksek diye düşündüm...Bence nc serisi düşünebilirsin...

Sedef canım hayırlı olsun lenslerin çok yakışmış güle güle kullan. N.C Mel sana büyük gelmişti diye hatırlıyorum ama Cor büyük gelmiş gibi görünmüyor. Tam oturmuş gözüne. N.C serisinin çapı Cor'dan daha mı büyük acaba arkadaşlar?

amazonda hare var corda gözüm küçük görünmesin haresizde sanki öyle oluyor.okypet sen araştırmışsındır charme ile cor ice arasında çok mu ton farkı var

hare olayı diyorum fark edermi çok burcuyla buluşursak verde marine ile ice denicem foto koyarım umarım buluşuruz alkisalkisalkis

iştedenemeden sadece varsayımlarla konuşuyoruz burada..
deneme şansın varsa mutlaka dene öyle al.
denemeden işi şansa bırakmak durumundayız maalesef.
bak
ben nc azul alacağım ama hala kafamda soru işaretleri var.
charm ocrede tamam .
amacım sadece irisimi büyütmek benim. o yüzden alıyorum.
birde onda,yeşil olmadığı için.mel , o yüzden istemedim.
yeşil hep yeşil her lensim çünkü.
grafite dışında.
ama azulda şüphem hep var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…