- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.101
Liink açılmıyor mafoldumbenBerryxim bulamadım istediğim gibi resim.
Ama benim bir arkadaşım yaptırmıştı muhteşem olmuştu.
Dediğim gibi, tarif ettiğim model değil ama uçlarına platin sarı derken anlatmaya çalıştığım şeye yakın bir resim yolluyorum.
img03.blogcu.com/images/c/r/a/crackedanqel/78zp1_1248976384.png
Liink açılmıyor mafoldumben
tsk ederm tatlım yerimsenibenayy bayıldım tatlım. çok güzelmiş gerçekten. sendede harika durmuş. güle güle kullan...
tsk ederm cnm sende güle güle kullan topazio gelmiş resimleri bekliyoruz yerimsenibenAKıTRA esmeralda lar çoook yakışmış güle güle kullan canım (=
Ancak ufak bir kayma mı var yoksa bana mı öyle geldi?
ılk birkaç gün kayma oluyor, sonra göz alışıyor diye okumuştum bu arada...
PıNAXcım saçlarının rengi çok güzel, bence de siyah yapma sakın..
Ama quartzo gibi renklerin koyu saçlarda daha çarpıcı olacağına katılıyorum. Kahve tonları deneyebilirsin eğer koyultmak istiyorsan..
BERRYcim bence de saçlarının ucuna sarı hatta platin sarı yaptır, kesinlikle tatlı olur. Hem değşiklik olur. Beğenmezsen de onun dönüşü çok kolay (=
tskler canım bende cok begendim :)akitra esmeraldalar şahane durmuş mutlu günlerde kullan cnm:))))))))
Eki Görüntüle 44457
Eki Görüntüle 44458
Eki Görüntüle 44459 bu ne renk kızlar quartzo mu topazio mu mint mi
quartzo bu kızın göz rengi berry.
cnm benm cok saol sanirim charm a kayiyorm ben de ya. ben biraz daha koyu durur die cekiniordum bi de haresi cok kalin geliordu gozume ama nc mel uile charm mele bakinca sanki charm daha hos olmus gercekten ama pinaxda da nc mel sahane olmus. off kararsizim cok fena nese hemen alamicam zaten takibe devam sempatiksalakcinni kararsizlikm cok kotu yaevt cnm benm gozlerim cok koyu kahve deil ama koyu kahvelerde de cok guzel durmus charmlar kaydirigubbakcemile5
cnm hadi hayirli olsun hosgeldin diorm hihi opuyorumnanaktan beyaz ten kumral sac bence her renk gider valla sana boshayallersmile
ya oole mi charm a mi karar verdin. ay hadi hayirlisi cnm.. :smiley-cool:
ya aslinda ayni kiside nc mel ve charm mel yanyana gorebilsek ne gozel olacak acaba var mi birilerinde ikiside zor bi ihtimal gibi ama ???? genelde charm alan ncsini almio meller de sanirim. ya da tam tersi. ay kizlar elinde olan varsa foto koyabilirse dilesin benden ne dilerseeminim onceden de yazan olmustur bunu ama ay diyiverdim artik ben de :hulya:
Eki Görüntüle 44471
Bu quartzoysa ben aşık oldum bu gözlere:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?