Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Berryxim bulamadım istediğim gibi resim.
Ama benim bir arkadaşım yaptırmıştı muhteşem olmuştu.
Dediğim gibi, tarif ettiğim model değil ama uçlarına platin sarı derken anlatmaya çalıştığım şeye yakın bir resim yolluyorum.

img03.blogcu.com/images/c/r/a/crackedanqel/78zp1_1248976384.png

Bu arada benim bugün gelecek sanırım topazio larım...
Gelince internetten takip ediyorum da daha yeni gelmiş İstanbul'a, gece yarısından sonra yani
Neyse, bu akşam ben de resim ekleyeceğim bakalım yerimseniben

Liink açılmıyor mafoldumben

ayy bayıldım tatlım. çok güzelmiş gerçekten. sendede harika durmuş. güle güle kullan...
tsk ederm tatlım yerimseniben
tsk ederm cnm sende güle güle kullan topazio gelmiş resimleri bekliyoruz yerimseniben
akitra esmeraldalar şahane durmuş mutlu günlerde kullan cnm:))))))))
tskler canım bende cok begendim :)

quartzo bu kızın göz rengi berry.

canım ben sormustum vetman bu renk quartzo dedi a.s

Kızlar işte geldim burdayım hihoyyyt
Sizin için 4 farklı ortamda resim çektim (= Hem de her ihtimale karşı 2'şer adet kaydirigubbakcemile5 (Burayı sonradan ekliyorum): İzin vermedi 8 resim yüklememe, max 5 imiş.

Bu arada, herhangi bir renk kalem veya far vs. kullanmadım ki renk başka algılanmasın...
Ve bu rengi alıp almama konusunda kararsız olanlar için söylüyorum, her ışıktaki görüntüsünü çektim, renk de topazio, bilenler bilir ama bilmeyenler için belirteyim.

İlk resimler gün ışığında;
....................................

.......................................

Bunlar ise iç mekanda, flaşlı;
.......................................

Şimdi de iç mekan çok az ışıklı ortam yani karanlığa yakın, loş;
........................................

Veeee son olarak da, iç mekan normal ışıklı ortam (flashsız);
...................................................

Ne dersiniz kızlar? Benim sophisticlerim daha doğaldı, ama bunlar daha canlı ve güzel renkler. Flaslı çekimde çok belli oldu kendi göz rengim. Ondan hiç hoşlanmadım. Ama özellikle de gün ışığında çok doğal durdu. Bunlar benim düşüncelerim.

Sizin fikriniz?

Son düzenleme:
çok güzel durmuş. mavi olmuş sende.bayıldım.. gülegüle kullan..
pinaxtada maviydi.
topazioları dahada mavileştirdiler sanırım. benim geçen sene haziranda aldığım lens,daha yeşile yakındı.
şimdi daha mavi ağırlıklı çalışıyorlar...

hbdk cnm tşk ederimopuyorumnanaktan burdaki çoğu kişinin rengini çok beğendim bakalım nasıl seçicembilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…