- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.061
cooook tsk ederm canım telefonla arayamadımCanım güle güle kullan begenmene sevindim çok yakışmış :))
Güzel yüzüne yakışmıştır daha net fotoğraflar koy akitracım:)
Didem nerdesiiiin?
naynn yazinca acaba bizim burdan misin diye düsündüm :)) kaydirigubbakcemile3
O zaman biraz daha düsünim ben bu siyahi olmazsa koyu kahve yaparim, ondan dönüs daha kolaydir heralde :) biraz inatciyim galiba cnm, kafama koydugumu yapmazsam, catlarim.klava:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15993
taze taze getirdim :)
esmeraldalar bayıldım bayıldım tam istediğim gibi
yanlız flashla cektim hep aksam olunca bide telefonla cekince
flashsız cekemedim yerimseniben
vetmancıma ilgisi ve yardımları için coook tsk ederm a.s. a.s. a.s.
O zaman biraz daha düsünim ben bu siyahi olmazsa koyu kahve yaparim, ondan dönüs daha kolaydir heralde :) biraz inatciyim galiba cnm, kafama koydugumu yapmazsam, catlarim.klava:
cnm ya ben de bi kere siyah yapmistim donucem die saclarimi daitmstimkoyu kahveden yanayim ben de. ama saclarin suan sahane koyu kahve de yakisir ama simdi de cok tatli opuyorumnanaktan
AKİTRA çok hoş olmuş güle güle kullan.
PİNAX saçların,kendin,mellerin,TOPAZİO ların çok güzeeeel.Sakın saçlarını boyatmaaaalmaz::1no2:
Bu arada şu lenslerin numaralarıda aydınlığa kavuştu hihoyyyt.İnsanın kafasını karıştırıyordu.Yok acaba bana açığımı gelecek yok koyusumu?? neyse şimdi onu düşünmüyeceğiz.:dance::sm_cool:
bambam rotin tsk ederm begenmenize sevindim :asigim:
sagol bambis :) haklisin zor renk siyah... opuyorumnanaktan
Güle güle kullan akitra yakışmış...Didem lenslerini alamamış ya öyle yazmıştı yarın akşamı bekleyeceğiz
pinaxcım sen Almanyadanmısın bende naynı duyunca tanıdık geldi almanca öğretmenliği mezunuyumda ben kaydirigubbakcemile3
bende silmeden denk geldimaklinialirimsmile çok güzelsin ya maşallahha.s.
minik tsk ederim cnm o senin güzelligin zemuszemus
valla bana bile biraz garip geldi su an siyah, vaz cayiyorum galiba :))
avatardaki saçların çok daha güzel bence cnm yinede sen bilirsinyerimseniben bende siyahı çok istiyodum ama herkes boyatma dönemezsin dedi bide ben hiç boyatmadım saçımı kaldı şimdilik böylebilmiyorumkismile
beni kimseye kale almadı:sinifsinif:mirmirmirmir
Haklisin galiba cnm, siyah sac quartzo lensle daha hos olur diye, yapmayi düsünüyodum ama simdi kas yaparken göz cikarmayalim en iyisi opuyorumnanaktan
Berry kusura bakma ya ben mesajini atlamisim valla :))
Bence yapabilirsin cnm, uclarini actirabilirsin yani güzel olur, havali olur :))
aynen cnm saçların çok güzell bozma bende bu lens olayına girmeye karar verdim bugünnboshayallersmile akitin lensleri çok beğendim bende o tarz bi lens istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım nasıl oluyo bilmiyorum alerji falan yapıyomu benm gözlerim çok hassas çünküü:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?