Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım güle güle kullan begenmene sevindim çok yakışmış :))
Güzel yüzüne yakışmıştır daha net fotoğraflar koy akitracım:)
Didem nerdesiiiin?
cooook tsk ederm canım telefonla arayamadım
hersey için cok saol a.s.

bende sen oradasın diye naynn yazdım kaydirigubbakcemile3
bencede koyu kahve yap hiç olmassa dönüşü kolay :)

cnm cok yakismis sana gule gule kullan kaydirigubbakcemile2 :lepi: mutlu olman en onemlisi cok sevndm gercekten oh ohhhh şakkıdı:icecream:

cnm ya ben de bi kere siyah yapmistim donucem die saclarimi daitmstim koyu kahveden yanayim ben de. ama saclarin suan sahane koyu kahve de yakisir ama simdi de cok tatli opuyorumnanaktan

AKİTRA çok hoş olmuş güle güle kullan.

PİNAX saçların,kendin,mellerin,TOPAZİO ların çok güzeeeel.Sakın saçlarını boyatmaaaalmaz::1no2:

Bu arada şu lenslerin numaralarıda aydınlığa kavuştu hihoyyyt.İnsanın kafasını karıştırıyordu.Yok acaba bana açığımı gelecek yok koyusumu?? neyse şimdi onu düşünmüyeceğiz.:dance::sm_cool:

Güle güle kullan akitra yakışmış...Didem lenslerini alamamış ya öyle yazmıştı yarın akşamı bekleyeceğiz

cok tsk ederim rotincim cok kibarsin :)) tamam boya moya yok kaydirigubbakcemile3

bambam rotin tsk ederm begenmenize sevindim :asigim:

cnm bence sendeki durusu guzel olmus cok acik yesilden ziyade ben esmeraldayi bu tonda daha cok begendim guclubacismile gonul rahatligi ile kullan cnm
sagol bambis :) haklisin zor renk siyah... opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan cnm benm hepsi yakisir sana siyah da yakisir ama donerken zor oluo o yuzden parlak bir koyu kahve guzel hos bence eer deisiklik istersenbayanssulusmile

Güle güle kullan akitra yakışmış...Didem lenslerini alamamış ya öyle yazmıştı yarın akşamı bekleyeceğiz

ay evt ya heycan dorukta ben de merakla bekliorm mintleri sempatiksalakcinni

pinaxcım sen Almanyadanmısın bende naynı duyunca tanıdık geldi almanca öğretmenliği mezunuyumda ben kaydirigubbakcemile3

kizlar eski bi resim buldum telefonla cektim, pek bisey belli olmuyo ve sac topuz

hemen bi bakiverin ))) silicem sonra :))

sildim bile

Son düzenleme:
minik tsk ederim cnm o senin güzelligin zemuszemus

valla bana bile biraz garip geldi su an siyah, vaz cayiyorum galiba :))

avatardaki saçların çok daha güzel bence cnm yinede sen bilirsinyerimseniben bende siyahı çok istiyodum ama herkes boyatma dönemezsin dedi bide ben hiç boyatmadım saçımı kaldı şimdilik böylebilmiyorumkismile

Haklisin galiba cnm, siyah sac quartzo lensle daha hos olur diye, yapmayi düsünüyodum ama simdi kas yaparken göz cikarmayalim en iyisi opuyorumnanaktan

beni kimseye kale almadı:sinifsinif:mirmirmirmir

Berry kusura bakma ya ben mesajini atlamisim valla :))

Bence yapabilirsin cnm, uclarini actirabilirsin yani güzel olur, havali olur :))

aynen cnm saçların çok güzell bozma bende bu lens olayına girmeye karar verdim bugünnboshayallersmile akitin lensleri çok beğendim bende o tarz bi lens istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım nasıl oluyo bilmiyorum alerji falan yapıyomu benm gözlerim çok hassas çünküü:gitme:

O zaman canim hayirli ugurlu olsun, bu lens olayina bir girersin pir girersin unutma kaydirigubbakcemile3

Hele de alacagin lens soloticaysa :)) kendi gözlerin ne renk cnm?? Bana sorarsan solotica gayet rahat bi lens, benimde gözlerim hassastir ama soloticalar cok bi rahatsizlik vermediler gözlerime, sadece lensi ilk taktigimda biraz kayma oluyodu..artik oda olmuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…