Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Akitra ceyda harika olmus güle güle kullan

minik06 ceyda çok güzel ve doğal durmuş bayıldımm

pineapples çok çok güzel olmuş ceydacım.harika bence.

Çoook teşekkürler kızlar hepinize :1hug: Beğenmenize sevindim
Umarım kararsızlara da fikir olur.

bambamcığım ve yakamozcuğum charm dan bende başlarda korkuyordum haresi çok kalın diye ama resmlerde gördükçe ve kullananların sıklığına tanık olunca charm a ısındım ama sanırım charm serisi corlarla aynı açıklıkta iç boyamasından öyle görünüyor nc lerde içlerde koyu noktalar olduğu için biraz daha koyu gibi durabilir bence tabi kullanmadığım için bilemiyorum ama charm mel kesin kararım artk :)

o değil de CEYDA topaziolar harika durmuş güle güle günlerde kullan canım inşallah..

ceydaaa aşık oldum sendeki duruşunaaa ya sende tam mavi duruyo harika bayıldımmm kendi göz rengin ne nolur onuda çekermisin bide benim albümüme bakarmısın benim göz rengime benziyomu ya sendeki gibi duracağını bilsem hiç düşünmez bende alırdım bunları

topazioları mavileştirdiler. kesinlikle böyle. yeni renkleri bayağı mavi. renklerde değişim var...
valla bundan sonra topazio düşünebilirim bben. mavileştiyse....

berrry bak burada quartzo gibi birazda icemint.
yalınız hareye baksanıza. doğal gözde böyle bir hare var demek. charm resmen..

CEYDA süpeeeer olmuş yaaa.:lepi:İyi günlerde kullan.
Ben seviyorum topazio yu zemuszemus

Kesinlikle bunların boyaması değişti daha çok mavi ağırlıklı oldu.Son zamanlarda kim aldıysa mavi ağırlıklı oldu.Tam benim istediğim gibi...

OKYPETE sanada şu yeni seriden topaziolar yakışık amaaaaa (MAVİŞ MAVİŞ)

aynen canım. boyamada çok büyük fark var.. bir diğer sefer ısmarlayacağım canım. böyle mavi çok arıyordum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…