- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.081
aynen cnm saçların çok güzell bozma bende bu lens olayına girmeye karar verdim bugünnboshayallersmile akitin lensleri çok beğendim bende o tarz bi lens istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım nasıl oluyo bilmiyorum alerji falan yapıyomu benm gözlerim çok hassas çünküü:gitme:
Pinax fotoğrafını gördüm maşallah siyah saçda çok yakışmış begendim çok:))
iki gün önce saçlarımı siyaha boyattım çok güzel oldu koyu kahveden döndüm gerçi ben radikal bi değişim sayılmaz ama renge bayıldım keşke daha önce yapsaymışım beyaz ten siyah saç ikilisi muhteşem oluyor ama koyu tenlere açık tonları yakıştırıyorum ben ...
yakamoz sen de charm mel almayı planlıyorsun galiba bende nc düşünüyordum vetmanle de knştum nc önerdi ama charm a gözüm çok kaydı ehrkes çok methetmiş gözlerin ne renk acaba
ya cnm ben de aynen nc mel dusunuordum ama benm de gozum simdi charm a kayiyor. kararsiz kaldim bilmiyorumkismile[/QUO TE]
sevgili bambam daha önce ice fotondan hatırladığım kadarıyla snn gözlerin açık kahveydi sana charm kesinlikle çok gider bence çnkü gördüğüm tüm güzel charmlar açık kahve tonlarında kendini belli ediyor ama benim gözlerim koyu kahve nerdeyse siyah bana öyle gzl olcağını sanmıyorum ama onu alcam sanrım yine de :) sen şanslısın :)
yakamoz sen de charm mel almayı planlıyorsun galiba bende nc düşünüyordum vetmanle de knştum nc önerdi ama charm a gözüm çok kaydı ehrkes çok methetmiş gözlerin ne renk acaba
ya cnm ben de aynen nc mel dusunuordum ama benm de gozum simdi charm a kayiyor. kararsiz kaldim bilmiyorumkismile[/QUO TE]
sevgili bambam daha önce ice fotondan hatırladığım kadarıyla snn gözlerin açık kahveydi sana charm kesinlikle çok gider bence çnkü gördüğüm tüm güzel charmlar açık kahve tonlarında kendini belli ediyor ama benim gözlerim koyu kahve nerdeyse siyah bana öyle gzl olcağını sanmıyorum ama onu alcam sanrım yine de :) sen şanslısın :)
ayy galiba bende charme alacam çünkü herkes charme diyor resimlere baktıgımdada charme daha çok yakışmış gibi duruyor çoğunda bilmiyorumkismile
O zaman canim hayirli ugurlu olsun, bu lens olayina bir girersin pir girersin unutma kaydirigubbakcemile3
Hele de alacagin lens soloticaysa :)) kendi gözlerin ne renk cnm?? Bana sorarsan solotica gayet rahat bi lens, benimde gözlerim hassastir ama soloticalar cok bi rahatsizlik vermediler gözlerime, sadece lensi ilk taktigimda biraz kayma oluyodu..artik oda olmuyo :)
sende solotica lenslerde kendini kaybetmeye hazırlansan iyi olur sempatiksalakcinni
Minik canım hoşgeldin esmeralda genelde herkeze yakışan bir renktir yoğun bir yeşildir ve en koyu gözleri bile yemyeşil yapabiliyor esmeraldalar..Saç göz ve ten rengin nasıl ?
gözlerim açık kahve canım nc düşünüyorum ama charme da aklımı çelmiyor değil :bbo:
canım açık kahveyse hiç düşünme charm al derim ben.. açık kahveyle çok gzl bütünleşiyor charm mel bütün fotolardan bunu gördüm ben tabi kullananlar mutlaka tavsiye ediceklerdir bence..hihoyyyt
ayy galiba bende charme alacam çünkü herkes charme diyor resimlere baktıgımdada charme daha çok yakışmış gibi duruyor çoğunda bilmiyorumkismile
ilginiz için tşk ederim kızlar:kedipuyorumnanaktan gözlerim kahve saçlarım koyu kahve tenim de beyaz bu lens olayı beni çok heycanlandırdı yaa acaba nasıl olurr:kedi::sm_cool:
sevgili vetman le konuşup ben de charm alıcam herald vazgeçtim iyice nc den nedense :)
Bu renk saç istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15993
taze taze getirdim :)
esmeraldalar bayıldım bayıldım tam istediğim gibi
yanlız flashla cektim hep aksam olunca bide telefonla cekince
flashsız cekemedim yerimseniben
vetmancıma ilgisi ve yardımları için coook tsk ederm a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?