Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sende solotica lenslerde kendini kaybetmeye hazırlansan iyi olur sempatiksalakcinni

Minik canım hoşgeldin esmeralda genelde herkeze yakışan bir renktir yoğun bir yeşildir ve en koyu gözleri bile yemyeşil yapabiliyor esmeraldalar..Saç göz ve ten rengin nasıl ?

iki gün önce saçlarımı siyaha boyattım çok güzel oldu koyu kahveden döndüm gerçi ben radikal bi değişim sayılmaz ama renge bayıldım keşke daha önce yapsaymışım beyaz ten siyah saç ikilisi muhteşem oluyor ama koyu tenlere açık tonları yakıştırıyorum ben ...

yakamoz sen de charm mel almayı planlıyorsun galiba bende nc düşünüyordum vetmanle de knştum nc önerdi ama charm a gözüm çok kaydı ehrkes çok methetmiş gözlerin ne renk acaba

yakamoz sen de charm mel almayı planlıyorsun galiba bende nc düşünüyordum vetmanle de knştum nc önerdi ama charm a gözüm çok kaydı ehrkes çok methetmiş gözlerin ne renk acaba

ya cnm ben de aynen nc mel dusunuordum ama benm de gozum simdi charm a kayiyor. kararsiz kaldim bilmiyorumkismile

gözlerim açık kahve canım nc düşünüyorum ama charme da aklımı çelmiyor değil :bbo:

sende solotica lenslerde kendini kaybetmeye hazırlansan iyi olur sempatiksalakcinni

Minik canım hoşgeldin esmeralda genelde herkeze yakışan bir renktir yoğun bir yeşildir ve en koyu gözleri bile yemyeşil yapabiliyor esmeraldalar..Saç göz ve ten rengin nasıl ?

ilginiz için tşk ederim kızlar:kedipuyorumnanaktan gözlerim kahve saçlarım koyu kahve tenim de beyaz bu lens olayı beni çok heycanlandırdı yaa acaba nasıl olurr:kedi::sm_cool:

canım açık kahveyse hiç düşünme charm al derim ben.. açık kahveyle çok gzl bütünleşiyor charm mel bütün fotolardan bunu gördüm ben tabi kullananlar mutlaka tavsiye ediceklerdir bence..hihoyyyt

charme ın daha koyu oldugunu söylüyolardı kızlar, eğer öyleyse charme düşünürüm canım ben, açık renk oldugu zaman soluk gösterebiliyor yüzü hidrocorlarda genelde bu durum oluşuyor, ben çok açık renk istemiyorum o yüzden koyu dursun istiyorum opuyorumnanaktan

cnm benm cok saol sanirim charm a kayiyorm ben de ya. ben biraz daha koyu durur die cekiniordum bi de haresi cok kalin geliordu gozume ama nc mel uile charm mele bakinca sanki charm daha hos olmus gercekten ama pinaxda da nc mel sahane olmus. off kararsizim cok fena nese hemen alamicam zaten takibe devam sempatiksalakcinni kararsizlikm cok kotu ya evt cnm benm gozlerim cok koyu kahve deil ama koyu kahvelerde de cok guzel durmus charmlar kaydirigubbakcemile5

ayy galiba bende charme alacam çünkü herkes charme diyor resimlere baktıgımdada charme daha çok yakışmış gibi duruyor çoğunda bilmiyorumkismile

ilginiz için tşk ederim kızlar:kedipuyorumnanaktan gözlerim kahve saçlarım koyu kahve tenim de beyaz bu lens olayı beni çok heycanlandırdı yaa acaba nasıl olurr:kedi::sm_cool:

cnm hadi hayirli olsun hosgeldin diorm hihi opuyorumnanaktan beyaz ten kumral sac bence her renk gider valla sana boshayallersmile

sevgili vetman le konuşup ben de charm alıcam herald vazgeçtim iyice nc den nedense :)

ya oole mi charm a mi karar verdin. ay hadi hayirlisi cnm.. :smiley-cool:
ya aslinda ayni kiside nc mel ve charm mel yanyana gorebilsek ne gozel olacak acaba var mi birilerinde ikiside zor bi ihtimal gibi ama ???? genelde charm alan ncsini almio meller de sanirim. ya da tam tersi. ay kizlar elinde olan varsa foto koyabilirse dilesin benden ne dilerse eminim onceden de yazan olmustur bunu ama ay diyiverdim artik ben de :hulya:

AKİTRA esmeralda lar çoook yakışmış güle güle kullan canım (=
Ancak ufak bir kayma mı var yoksa bana mı öyle geldi?
İlk birkaç gün kayma oluyor, sonra göz alışıyor diye okumuştum bu arada...
PİNAXcım saçlarının rengi çok güzel, bence de siyah yapma sakın..
Ama quartzo gibi renklerin koyu saçlarda daha çarpıcı olacağına katılıyorum. Kahve tonları deneyebilirsin eğer koyultmak istiyorsan..
BERRYcim bence de saçlarının ucuna sarı hatta platin sarı yaptır, kesinlikle tatlı olur. Hem değşiklik olur. Beğenmezsen de onun dönüşü çok kolay (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…