Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

oo rotin karar vermişsin haftaya cuma buluşucaz gel sende.yeni kesimi albüme koydum fönsüz

Son düzenleme:
livimm sende lens kullanıyomusun bende yeni merak srdım lens olayına çok kararsızm amabilmiyorumkismile

Minik daha duuur ne kararsızlıklar yaşayacaksın.Sen yolun başındasın....
Ben altı aydır araştırıyorum daha yeni karar verdim.Ondada yine tereddütlerim var...
Aynı lens bir başkasında o kadar farklı duruyorki insanın karar vermesi o kadar zorlaşıyor.Merak ettiğin şeyleri sor burda çok tecrübeliler var.Zaten sora sora karar veriyorsun.
Sana şimdiden kolay gelsin....a.s.

inanmıyorum hemde 3 tanemiii hangileriiii sırnaşık şey

Evet burcucum 3 tane bende inanamıyorum ama son kararım.Benim gözlerim numaralı her biri için ayrı ayrı beklemek istemiyorum.

COR GRAFİTE
CHARM MEL
TOPAZİO (bunu merakımdan alacam çok iddalı ama çok beğeniyorum.)

İyi seçimler bizede deneticekmisin? burcu mint alıcak ben verde marine grafite topazio alıcam ankara ekibi güçlendi lens konusunda:lepi:

cnm bayildim cok cok gos olmus gule gule kullan. flashli cekimde tum lensler tuaf durabilior merak etme normaldeki hali sahane renge bayildim. opuyorumnanaktan

ya browniicim sanirim ben de charm a kayiyorm. ben charm daha koyu duruor die dusunuordum ama boyamasindan kutuda dedigin gibi cor ile ayni sadece hare eklenmis yanina. bu durumda nc mi daha koyu acaba iste. o zmn charm tercih ederim. haresi de bana kalin geliordu ama arkadaslarin hepsinde guzel durmus bayanssulusmile sanirim suan charm a daha bi isindim ben de opuyorumnanaktan

Berrycim verdim hemde 3 tane almazsam çatlıyacamdelikafadulden.Artık benim lenslerim gelince sizde denemek isterseniz o zaman buluşuruz.

ay rotincim karar verebilmene cok sevndm hadi hayirlsi kaydirigubbakcemile5 bence cok guzel secimlerin. ay fotolarini isteriz amaa :kedi:

didem lenslerin nooldu? merakla bekliyoruz.

dideeem dideeem nerelerdesin zemuszemus

İyi seçimler bizede deneticekmisin? burcu mint alıcak ben verde marine grafite topazio alıcam ankara ekibi güçlendi lens konusunda:lepi:

Tabii canım nedemek denetirim...
Ben hafta içi bir aksilik çıkmazsa sipariş verecem.İşte benim gözler numaralı ya biraz bekliyeceğiz..boshayallersmile

Ayy BAMBAMCIM heycanlandırdın beniii,foto felan hep ben istiyordum şimdi benden istenince bi hoş oldum valla....opuyorumnanaktan
Bi sipariş veriyim,artık hep birlikte bekleriz canım..boshayallersmile

Ayy BAMBAMCIM heycanlandırdın beniii,foto felan hep ben istiyordum şimdi benden istenince bi hoş oldum valla....opuyorumnanaktan
Bi sipariş veriyim,artık hep birlikte bekleriz canım..boshayallersmile

kaydirigubbakcemile5 hahah rotincim com tatlisin. istiorzzz foto istiorzz hihoyyyt charm mellerini en cok merak ediorm. evet cnm beklicez gamyoncuiremsu aslinda 3 tane birden vermek mantikli ayri ayri yapicagina hem tek shipping vericen hem de beklemeyi bir kere yapican. :lepi:

Kızlar bende dayanamadım Topazionun cazibesine kapıldım ve kendime gecen haftalarda bir topazio aldım kullanıyorum şu an gözümde dayanamadım şimdi sıcak sıca size topazio fotoğrafı çektim kesinlikle flashsız gün ışığında:))

acayip yakismis vetmancim sahane :lepi:hihoyyyt gule gule kullan bence budur rengin senin ben cok begendim zemuszemus

Sağol bambamcımzemuszemusbende benim rengim mavi değilmi falan diyordum ama topazioda tam Hülya Avşar mavisi çok güzel yaa insanın yüzünün rengini bile değiştiriyor duruşu:))Benim gözümün rengini biliyorsunuz kapkara neredeyse:)))

Ceydacım bu arada lenslerin çok yakışmış güle güle kullan topaziolarını çok yalışmış senin kaşın gözünde süpermiş:) rotincim Topazio tavsiye ederim :lepi:
Bery evet canım topaziların mavisi bayağı yoğunlaştı:)

muhteşemmmm harika durmuşşşş :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…