- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.161
cor verde marine mı yoksa cor grafite mi daha guzel ?
ceyda çok yakışmış cnm
livimm sende lens kullanıyomusun bende yeni merak srdım lens olayına çok kararsızm amabilmiyorumkismile
Eki Görüntüle 44471
Bu quartzoysa ben aşık oldum bu gözlere:asigim::asigim:
oo rotin karar vermişsin haftaya cuma buluşucaz gel sende
Berrycim verdim hemde 3 tane almazsam çatlıyacamdelikafadulden.Artık benim lenslerim gelince sizde denemek isterseniz o zaman buluşuruz.
inanmıyorum hemde 3 tanemiii hangileriiii sırnaşık şey
Evet burcucum 3 tane bende inanamıyorum ama son kararım.Benim gözlerim numaralı her biri için ayrı ayrı beklemek istemiyorum.
COR GRAFİTE
CHARM MEL
TOPAZİO (bunu merakımdan alacam çok iddalı ama çok beğeniyorum.)
Kızlar işte geldim burdayım hihoyyyt
Sizin için 4 farklı ortamda resim çektim (= Hem de her ihtimale karşı 2'şer adet kaydirigubbakcemile5 (Burayı sonradan ekliyorum): İzin vermedi 8 resim yüklememe, max 5 imiş.
Bu arada, herhangi bir renk kalem veya far vs. kullanmadım ki renk başka algılanmasın...
Ve bu rengi alıp almama konusunda kararsız olanlar için söylüyorum, her ışıktaki görüntüsünü çektim, renk de topazio, bilenler bilir ama bilmeyenler için belirteyim.
Ne dersiniz kızlar? Benim sophisticlerim daha doğaldı, ama bunlar daha canlı ve güzel renkler. Flaslı çekimde çok belli oldu kendi göz rengim. Ondan hiç hoşlanmadım. Ama özellikle de gün ışığında çok doğal durdu. Bunlar benim düşüncelerim.
Sizin fikriniz?
bambamcığım ve yakamozcuğum charm dan bende başlarda korkuyordum haresi çok kalın diye ama resmlerde gördükçe ve kullananların sıklığına tanık olunca charm a ısındım ama sanırım charm serisi corlarla aynı açıklıkta iç boyamasından öyle görünüyor nc lerde içlerde koyu noktalar olduğu için biraz daha koyu gibi durabilir bence tabi kullanmadığım için bilemiyorum ama charm mel kesin kararım artk :)
o değil de CEYDA topaziolar harika durmuş güle güle günlerde kullan canım inşallah..
Berrycim verdim hemde 3 tane almazsam çatlıyacamdelikafadulden.Artık benim lenslerim gelince sizde denemek isterseniz o zaman buluşuruz.
Evet burcucum 3 tane bende inanamıyorum ama son kararım.Benim gözlerim numaralı her biri için ayrı ayrı beklemek istemiyorum.
COR GRAFİTE
CHARM MEL
TOPAZİO (bunu merakımdan alacam çok iddalı ama çok beğeniyorum.)
didem lenslerin nooldu? merakla bekliyoruz.
İyi seçimler bizede deneticekmisin? burcu mint alıcak ben verde marine grafite topazio alıcam ankara ekibi güçlendi lens konusunda:lepi:
Ayy BAMBAMCIM heycanlandırdın beniii,foto felan hep ben istiyordum şimdi benden istenince bi hoş oldum valla....opuyorumnanaktan
Bi sipariş veriyim,artık hep birlikte bekleriz canım..boshayallersmile
Kızlar bende dayanamadım Topazionun cazibesine kapıldım ve kendime gecen haftalarda bir topazio aldım kullanıyorum şu an gözümde dayanamadım şimdi sıcak sıca size topazio fotoğrafı çektim kesinlikle flashsız gün ışığında:))
Kızlar bende dayanamadım Topazionun cazibesine kapıldım ve kendime gecen haftalarda bir topazio aldım kullanıyorum şu an gözümde dayanamadım şimdi sıcak sıca size topazio fotoğrafı çektim kesinlikle flashsız gün ışığında:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?