Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bilemiyorum ki..
gözündeki cor grafiteyi görmedim. ama vetmandacharm grafitenin, duruşu mükemelldi.
bende de belirsiz durmadı....ben beğeniyorum...

Kızlar az önce eve gelebildim sabah lenslerimi aldım ve hemen çıktım. aceleyle flashsız 1 2 resim çektim. resimleri az sonra yükleyeceğim ama daha iyi resimler eklicem haftasonu. ılk izlenimlerim kesinlikle pupili dar ve oldukça opak. Gözlerimi çok fazla açtı, vetman da durduğundan çok daha açık. Açıkçası bu kadar açık beklemiyordum ama kesinlikle çok doğal ya. çok iyi bütünleşiyo gözle. resimler pek iyi diil. ama merakınızı gidermek için ekleyeceğim. Açıkçası şu an çok umrumda deil lens falan. Fena halde stres bastı. Bu aralar çok yoğunum ayın 20 sinde GRE sınavım var dua edin bana nolursunuzz :Saruboceq: Bu arada vetmancığıma çok teşekkür ederim, gerçekten en iyi hizmet ancak bu şekilde verilebilir. 7/24 ulaşabiliyorsunuz her konuda yardımcı. çok saol canım benim. :1hug:

bilemiyorum ki..
gözündeki cor grafiteyi görmedim. ama vetmandacharm grafitenin, duruşu mükemelldi.
bende de belirsiz durmadı....ben beğeniyorum...

Evet sizlerde belirgin durmuş,bende cor grafitenin pupil boşluğu dar diye o seriyi düşündüm.COR GRAFİTE kullanan yokmu???
olmadı cor grafiteyi elerim vallakaydirigubbakcemile3

Resimlerde durduğundan bir ton daha açık duruyor.
Canlarım alıntı yapmayın olur mu.
Kusura bakmayın şimdilik bu kadar çünkü makinanın şarjı yok yarın akşama atmaya çalışıcam daha belirgin resimler. Çılgınlar gibi ders çalışmam lazım kızlar.

güle güle kullan canım. resimleri merakla bekliyoruz valla....
bu arada sınavında başarılar diliyorum..inşallah sınavın çok çok güzel geçer...

dideemciğim çok güzelolmuş. renk bayağı açıkmış çok beğendim. griyeşil tam.hatta ela gibide .beren saatin gözlerinede benzettim sanki....

Akitracım güle güle kullan esmeraldaları canım çok yakışmış tam istediğin gibi yemyeşil. Bu arada akitra dışında kim ne lens aldı göremedim, okuyamadım tamamını. Daha sonra bakarım kızlar. Hepiniz güle güle kullanın lenslerinizi..

Öncelikle merhaba kızlar;
Ders çalışmak için kalktım bilgisayar başından, bir döndüm ki sayfalar inanılmaz ilerlemiş (=

Ceyda , Vetman ikinizde de çok beğendim gerçekten çok güzel çok dikkat çekici bir renk harikaaa

Çok teşekkürler MimSzzzN'cim.

ceyda ve vetmanın topazioları harika olmuş güle güle kullanın
NAZLISERAP'a da kocaman teşekkürler buyrunnnnnnnnn

Vetman10 sana ayrıca teşekkürler canım, herşey senin sayende :1hug:

cnm bayildim cok cok gos olmus gule gule kullan. flashli cekimde tum lensler tuaf durabilior merak etme normaldeki hali sahane renge bayildim.

Bambamım :dance: teşekkürler tatlım :sm_confused: fotoğraf çekilmeye de bayılırım ben, ne yapsam" flaslı çekmeyin", "prensiplerime aykırı" diye kapris mi yapsam acaba ne yapsam sırnaşık şey

Ceyda Akitra ikinizin de lensleri süper olmuş, güle güle kullanınn...

lfbrls teşekkürler cnm.

Ceyda harika görünüyor topaziolarin :))) masmavi cok hos, cokta dogal görünüyor fotoda... bende de mavi agirlikli durdu ama sende daha dogal durmus cnm, güle güle kullan cok tatli bi mavi olmus gercekten

Pinaxcım çok teşekkürler canım, sana da çok çok yakışmış

ceyda çok yakışmış cnm

Livcim Teşekkürler canım yerimseniben

Ceyda lenslerler gerçekten harika olmuş. güle güle kullan

Meliscim teşekkürler sırnaşık şey

ceydacığım ayrıca o kirpiklere hangi lens yakışmaz maşşalh ne kdr güzel kirpiklerin var ben kirpik fakiriyim çok özendim

browniicim çok tatlısın, teşekkür ederim, senin gözünün güzelliği, güzel bakmışsın güzel görmüşsün :1hug:

CEYDA süpeeeer olmuş yaaa.İyi günlerde kullan.
rotincim teşekkürler inş. canım

ben topazioyu hiç bu kadar mavi görmedim çok şaşırdım ve beğendim
Berrycim teşekkürler, gayet mavi gerçekten de... Benim beğendiğim mavi, capcanlı :lepi:

o değil de CEYDA topaziolar harika durmuş güle güle günlerde kullan canım inşallah..
Tekrar teşekkürler canım beğenmene çok sevindim

Burcucum çok sağol canım, gerçekten de mavi durdu, yeşillik yok yani.
Benim göz rengim flaslı fotolarda ortada çıkmış ya, gayet net çıkmış, aynı o renk işte...

Ayrıca senin fotolarına da baktım güzelim, senin göz rengin benimkinden daha açık. Ama rengi yoğunlaşmış diyorlar, sende de öyle durur diye tahmin ediyorum. Ama tam olarak bilemeyeceğim canım, vetman daha iyi bilir yerimseniben

Resimlerde gözbebeğim çok küçüdü ışığa bakıyordum. Normalde pupili baya dar ama renk çok açık ya.. Uzaktan bile hani açık renk göz olduğu belli oluyor. Mellerde öyle bir durum yok. Bilmiyorum cesaret edebilicekmiyim bu rengi kullanmaya..

Umarım kimseyi atlamamışımdır kızlar..
Tekrar teşekkür ediyorum hepinize bayanssulusmile sizin beğenmeniz çok önemli , hepiniz bilirkişi sayılırsınız :sm_cool:

Berrycim ayrıca kapta da çek demişsin resim, onu da birazdan çekeceğim canım

Canım benim yaa bizde burda senin lenslerini bekleyip,sana sesleniyoruz.Oysa seni sınav stresi basmış,çok iyi bilirim.Tabikide sınav herşeyden önemli geleceğini belirliyor.Sana tüm kalbimle başarılar diliyorum tatlı kız.Allah yardımcın olsun,dualarım seninle:Saruboceq:

Lenslerinde hayırlı olsun güle güle kullan.Baktın açık geldi koyultursun canım.

Didem çok çook güzel olmuş gerçekten zaten gözlerin de güzel bence vetmanınkinden çok farklı değil ama tabii ikinizin de gözü koyu sanırım daha açık gözde olmaz bu lens :S Bir de cor gibi duruyor nc tarafı değil mi bu?

Saol canım benim çok teşekkür ederim. Evet biraz bu şekilde kullanıyım eğer rahat edemezsem opti free kullanırım artık.

Valla canım bu lensleri en fazla 10 dk taktım hangi tarafını taktığımı da bilmiyorum. Açık renk gözleri çok daha fazla açar, o nedenle eğer radikal değişikliklerden hoşlanmıyorsanız tavsiye etmiyorum. Bugün çıkarken mellerimi taktım yine. Ben değişikliğe çok çok azor alışan biriyim. İnsanların karşısına birden bu kadar farklı gözlerle çıkmaya cesaret edemedim. :)) Ben de bir alemim yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…