Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sağol burcucum bende seviyorum topazioları :)Kesinlike Hülya Avşar mavisi diyorum ben onlara:)
Bery sanada esmeralda yakışıyor ama topazio daha güzel duracak gibi sende:)

ay bayıldım masmavi. resmen hülya avşar gözü bu. bundan sonra sıra topazioda.anlaşıldı. bu seri bayağı mavi. mavi mavi masmavi gözleri hülya mavi:)

kızlar ben yakın zamanda kaybolucam kendinize iyi bakın kpss ye çalışmaya adam gibi başlamam lazım çok nadir ara ara gelir msjlarıma foruma bakırım mafoldumben

vetman süper, cok gisel :) topaziolari satmaktan vaz mi gecsem acaba ???

pinaxcim satma bence ya eyvahedigeldismile kullanirsin makyajli fln bence sana cok yakisio olumunekankayizsmile

kızlar ben yakın zamanda kaybolucam kendinize iyi bakın kpss ye çalışmaya adam gibi başlamam lazım çok nadir ara ara gelir msjlarıma foruma bakırım mafoldumben
kolay gelsin cnmcm olumunekankayizsmile

Sağol pinaxcım sağol okypetem bunuda şimdi çektim buda flashsız güneş gitti haliyle ortam loş ama hala masmavi:)Burcu canım kolay gelsin:)

vetman koyu gözde daha hos duruyo diyorum da kimse inanmiyo ya, al iste bu fotografta o kadar dogal ki lens oldugunu anlamak cok zor :)

Burcu iyi haberlerle dönersin insallah cnm :))

Ay noluyo ne kadar ilerlemiş sayfalar şimdi de topazio mu başladı ya yapmayın
Ceyda , Vetman ikinizde de çok beğendim gerçekten çok güzel çok dikkat çekici bir renk harikaaa hihoyyyt
Rotin karar vermene sevindim canım seçimler güzel gerçekten ben de cor graphite düşünüyorum ama bakalım charm da olabilir sende göreyim cor u da
Burcu başarılar canım...
Didem niye gelmedi ya :çok üzgünüm:

charm mellerime kavuştum nrterdal arkadaşımızın charm mellerini aldım (vetman yine sabredemedim eyvahedigeldismile )
charm mel süperrrr....charm mı gördükten sonra ben kendi adıma bi daha cor serisi hayatta düşünmem...sadece sol gözümde kayma var...daha önce hiç bi lensimde olmamıştı umarım sorun yaratmaz... charm ı gördükten sonra bi charm daha istiyorum şu an resmen kafamçokkarıştı darısı tüm lens bekleyenlerin başına :lepi:

kızlar çok teşekkür ederim inşallah iyi haberlerle dönerim bilmiyorumkismile

didem nerde kaldı yaa onu çok görmek istiyodum icemintle

Nazlıserap foto isteriz ama yaa böyle meraklandırıp foto koymassan olmazkiiii :)

güle güle kullan.
resim isteriz
bende charm mel bekliyorum. umarım bende çok beğenirim senin gibi..
o kayma ilk günlerde oluyor. lens gözün şeklini alacaktır bir kaç güne kadar.

fotoğraf makinemi şarj edince ekleyeceğim foto =))
buarada nacizane kendi fikrimi dile hetirmek istiyorum
eğer iri gözlü arkadaşlardan lens düşünen varsa cor da kullanmış biri olarak charm ı öneririm yerimseniben
tabi bu sadece benim görüşüm kimse yanlış anlamaz inşallah (nc serisi daha kullanmadım o konuda bişi diyemem)
ceyda ve vetmanın topazioları harika olmuş güle güle kullanın
didemi bende merak ediyorum herkes gibi..nerdesin didemmmm :gitme:

güle güle kullan.
resim isteriz
bende charm mel bekliyorum. umarım bende çok beğenirim senin gibi..
o kayma ilk günlerde oluyor. lens gözün şeklini alacaktır bir kaç güne kadar.

okycim inşallah sende çok memnun kalırsın benim gibi
cor grafitelerimi hiç takasım gelmiyordu ama charm mellerimi biraz önce yeni dededim direk size yazdım ve hiç çıkartasım gelmiyor =)))
fotolarda da inşallah güzel çıkar

Nazlıserap sen cor da hangi rengi kullanmıştın ben de charm mel aldım şimdi de cor düşünüyordum charmın haresi çok belli diye rica etsem bir gözünde charm diğerinde cor la foto çeker misin?

Ay inanmıyorum ben de cor graphite düşünüyordum canım ikisini yanyana resim çeksen çok makbule geçer lütfen...

canım çok isterdim ama cor grafitelerimi sewemediğim için sattım =(

NAZLISERAP neden sevmedin,bende ondan sipariş verecem
sebebini yaz lütfeeeeeeen.boshayallersmile

VETMAN tek kelimeyle süpeeeeeeeer.Harika olmuş güle güle kullan
Topazio yu mutlaka deniyecem,çok merak ediyorum.

BURCUCUM sanada başarılar diliyorum.

MİMSZZZN aldığımda hemen foto eklerim canım.Fikir açısında fotoğraflar çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…