- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.181
Kızlar bende dayanamadım Topazionun cazibesine kapıldım ve kendime gecen haftalarda bir topazio aldım kullanıyorum şu an gözümde dayanamadım şimdi sıcak sıca size topazio fotoğrafı çektim kesinlikle flashsız gün ışığında:))
vetman süper, cok gisel :) topaziolari satmaktan vaz mi gecsem acaba???
kolay gelsin cnmcm olumunekankayizsmilekızlar ben yakın zamanda kaybolucam kendinize iyi bakın kpss ye çalışmaya adam gibi başlamam lazım çok nadir ara ara gelir msjlarıma foruma bakırım mafoldumben
pinaxcim satma bence ya eyvahedigeldismile kullanirsin makyajli fln bence sana cok yakisio olumunekankayizsmile
başarılar canım. inşallah kazanırsın.kızlar ben yakın zamanda kaybolucam kendinize iyi bakın kpss ye çalışmaya adam gibi başlamam lazım çok nadir ara ara gelir msjlarıma foruma bakırım mafoldumben
charm mellerime kavuştum nrterdal arkadaşımızın charm mellerini aldım (vetman yine sabredemedim eyvahedigeldismile )
charm mel süperrrr....charm mı gördükten sonra ben kendi adıma bi daha cor serisi hayatta düşünmem...sadece sol gözümde kayma var...daha önce hiç bi lensimde olmamıştı umarım sorun yaratmaz... charm ı gördükten sonra bi charm daha istiyorum şu an resmen kafamçokkarıştı darısı tüm lens bekleyenlerin başına :lepi:
güle güle kullan.
resim isteriz
bende charm mel bekliyorum. umarım bende çok beğenirim senin gibi..
o kayma ilk günlerde oluyor. lens gözün şeklini alacaktır bir kaç güne kadar.
Ay inanmıyorum ben de cor graphite düşünüyordum canım ikisini yanyana resim çeksen çok makbule geçer lütfen...
canım çok isterdim ama cor grafitelerimi sewemediğim için sattım =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?