- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.221
Eki Görüntüle 44530
İşte kabındaki fotolar..
Flaslı çektim bembeyaz çıktı, flassız çektim kapkara çıktı, en iyi bu ışıkta çekebildim kızlar, umarım anlaşılıyordur.
Evet ortasında sarılık var tabi yine
Bu arada rotincim, dideme eğer rengini beğenmezsen koyultursun demişsin. O nasıl oluyor ki canım ? Bilemedim bilmiyorumkismile
Evet sizlerde belirgin durmuş,bende cor grafitenin pupil boşluğu dar diye o seriyi düşündüm.COR GRAFİTE kullanan yokmu???
olmadı cor grafiteyi elerim vallakaydirigubbakcemile3
didemcim canim bekledigine degmis vallahi, mükemmellllllllllll cok güzel cok begendim bu rengi ben)
COK YAKISMIS :) ilk bakista hazal kayanin bakislarina benzettim ben. Güle güle kullan didemcim sinavin icinde bol sans diliyorum sana. Allah yardimcin olsun :)
Saol canım benim umarım ben de severim :)) Lensin rengi bir iki gün kullanınca oturuyor ya da gözümüz alışıyor. Vetmanda da ilk taktığında renk daha farklıydı bir kaç gün sonra biraz değişim olduğunu söyledi. Yaa ben istiyorum ki sadece rimelle bile bir lensi kullanabiliyim.. Ama bu lens için sanırım makyaj yapmam lazım. Bir kaç gün kullanıyım da fikirlerim netleşir. Şimdilik ne olumlu ne olumsuz bir şey söylemek istemiyorum lenslerle alakalı..
canım tam olarak beğenmeme nedenimi bende bulmuş değilim açıkçası...şöyle ki gözlerim iri ve cor serisi gözlerime gitmedi gözlerimin belirginliği kayboldu corda ama charm cuk diye oturdu...birde grafitenin rengini daha belirgn düşünmüştüm ama bana koyu geldi gerçi flaşlı fotolarda harika duruyor ama flaşlı fotolarda...
charm grafite alsaydım belki de memnun kalırdım lenslerimden bilemiyorum...
yani belkide cor serisi olduğu içinde içime sinmemiş olabilir
ama charm mellerde aradığım mutluluğu buldum =))) hatta kesinlikle charm ice alacağım birara aklım çok kaldı onda da=)))
canımmm bence harikaaaaaaaaaaaaaa olmuşşşşş bayıldım resmen delikafadulden
bence alışınca senin favorin icemint olacak
Evet sizlerde belirgin durmuş,bende cor grafitenin pupil boşluğu dar diye o seriyi düşündüm.COR GRAFİTE kullanan yokmu???
olmadı cor grafiteyi elerim vallakaydirigubbakcemile3
Canım pinaxim benim teşekkür ederim hem sınavım için güzel dileklerine hem de lenslerime iltifatına :)) Şu an önceliğim sınav açıkçası, o yüzden lenslerim moralini bozsun istemiyorum şu an. Hatta 20 sine kadar takmayı düşünmüyorum.. Sadece yarın size resim eklemek için takacağım evde. Bana çok açık geldi canım renk ya ne bileyim..
canım tam olarak beğenmeme nedenimi bende bulmuş değilim açıkçası...şöyle ki gözlerim iri ve cor serisi gözlerime gitmedi gözlerimin belirginliği kayboldu corda ama charm cuk diye oturdu...birde grafitenin rengini daha belirgn düşünmüştüm ama bana koyu geldi gerçi flaşlı fotolarda harika duruyor ama flaşlı fotolarda...
charm grafite alsaydım belki de memnun kalırdım lenslerimden bilemiyorum...
yani belkide cor serisi olduğu içinde içime sinmemiş olabilir
ama charm mellerde aradığım mutluluğu buldum =))) hatta kesinlikle charm ice alacağım birara aklım çok kaldı onda da=)))
DİDEEM bende beğendim,çok yakışmış güle güle kullan canım.
ha canım birde pupil boşluğunu sormuşsun kesinlikle dar değil canım aklında olsun...
Resimlerde durduğundan bir ton daha açık duruyor.
Canlarım alıntı yapmayın olur mu.
Kusura bakmayın şimdilik bu kadar çünkü makinanın şarjı yok yarın akşama atmaya çalışıcam daha belirgin resimler. Çılgınlar gibi ders çalışmam lazım kızlar.
Resimlerde gözbebeğim çok küçüdü ışığa bakıyordum. Normalde pupili baya dar ama renk çok açık ya.. Uzaktan bile hani açık renk göz olduğu belli oluyor. Mellerde öyle bir durum yok. Bilmiyorum cesaret edebilicekmiyim bu rengi kullanmaya..
Saol canım yaa tşk ederim.
Kızlar sınav öncesi moralim bozulmasın diye mi bu iltifatlar acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?