Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

İşte kabındaki fotolar..
Flaslı çektim bembeyaz çıktı, flassız çektim kapkara çıktı, en iyi bu ışıkta çekebildim kızlar, umarım anlaşılıyordur.
Evet ortasında sarılık var tabi yine

Bu arada rotincim, dideme eğer rengini beğenmezsen koyultursun demişsin. O nasıl oluyor ki canım ? Bilemedim bilmiyorumkismile

Valla çok haklısın didemcim ben de pek radikal değişiklikler yapamıyorum mellerimi bile henüz dışarda takamıyorum garip geliyor yeşil yeşil :) Şimdi vetmanın fotolarıyla yanyana baktım da evet onda daha yeşil durmuş sende daha gri sanki ama ışık yanıltıyor olabilir herneyse ben çok beğendim canım güle güle kullan...

didemcim canim bekledigine degmis vallahi, mükemmellllllllllll cok güzel cok begendim bu rengi ben )

COK YAKISMIS :) ilk bakista hazal kayanin bakislarina benzettim ben. Güle güle kullan didemcim sinavin icinde bol sans diliyorum sana. Allah yardimcin olsun :)

Ceydacım bende burdan öğrendim.Bazı solüsyonlar lensi koyultuyormuş,bazılarıda rengini açıyormuş,ben hiç denemedim ama çok kişiden duydum.Opti free lensi koyultuyormuş canım.

Saol canım benim umarım ben de severim :)) Lensin rengi bir iki gün kullanınca oturuyor ya da gözümüz alışıyor. Vetmanda da ilk taktığında renk daha farklıydı bir kaç gün sonra biraz değişim olduğunu söyledi. Yaa ben istiyorum ki sadece rimelle bile bir lensi kullanabiliyim.. Ama bu lens için sanırım makyaj yapmam lazım. Bir kaç gün kullanıyım da fikirlerim netleşir. Şimdilik ne olumlu ne olumsuz bir şey söylemek istemiyorum lenslerle alakalı..

Evet sizlerde belirgin durmuş,bende cor grafitenin pupil boşluğu dar diye o seriyi düşündüm.COR GRAFİTE kullanan yokmu???
olmadı cor grafiteyi elerim vallakaydirigubbakcemile3

canım tam olarak beğenmeme nedenimi bende bulmuş değilim açıkçası...şöyle ki gözlerim iri ve cor serisi gözlerime gitmedi gözlerimin belirginliği kayboldu corda ama charm cuk diye oturdu...birde grafitenin rengini daha belirgn düşünmüştüm ama bana koyu geldi gerçi flaşlı fotolarda harika duruyor ama flaşlı fotolarda...
charm grafite alsaydım belki de memnun kalırdım lenslerimden bilemiyorum...
yani belkide cor serisi olduğu içinde içime sinmemiş olabilir
ama charm mellerde aradığım mutluluğu buldum =))) hatta kesinlikle charm ice alacağım birara aklım çok kaldı onda da=)))

Canım pinaxim benim teşekkür ederim hem sınavım için güzel dileklerine hem de lenslerime iltifatına :)) Şu an önceliğim sınav açıkçası, o yüzden lenslerim moralini bozsun istemiyorum şu an. Hatta 20 sine kadar takmayı düşünmüyorum.. Sadece yarın size resim eklemek için takacağım evde. Bana çok açık geldi canım renk ya ne bileyim..

canımmm bence harikaaaaaaaaaaaaaa olmuşşşşş bayıldım resmen delikafadulden
bence alışınca senin favorin icemint olacak

canım benim yaa cor grafite güzel bir renk ama insanın içine sinmeyince takamıyor beğenmediği lensi. Charme mel beğenmeyen var mı ki? Çok güzel bir renk charme mel ya.. Güle güle kullan cnm beğenmene sevindim

canımmm bence harikaaaaaaaaaaaaaa olmuşşşşş bayıldım resmen delikafadulden
bence alışınca senin favorin icemint olacak

:)))) ben de sende grafite'e aşık olmuştum. sen de onu beğenmemiştin. :) inşallah dediğin gibi olur canım.. 2 hafta kullanıyım da alışamazsam koyulaştırıcam

Hayir tatlim sana öyle geliyo gercekten, cok güzel görünüyo burdan, kasinla gözünle uyumu süper ama seni simdi sinav stresi sarmis onun icin tam olarak lenslerine konsantre olamiyosun bence bi kac gün taktiktan sonra daha cok sinicek icine. Ama simdi bunlari düsünme, hemen otur kitaplarinin basina opuyorumnanaktan

Tüh yaaa bende belirgin diye düşünmüştüm.mafoldumbenNapıyım cayıyım mı???
Burdada cor grafite kullanan yokki sen bana fikir ver canım.boshayallersmile

sevgili DİDEM lenslerine bayıldım tek kelimeyle ne kdr gzl bütünleşmiş kalemli gözle de harika durmuş ben çok seviyorum bu renkleri ama bende böyle durmaz eminim charm mel i de senin ilk sayfalardaki resmine bakıp bakıp özendim ve nc den vazgeçtim charm alacağım :) ama ben de icemint istedim şmdi :) 2sini de mi alsam :S güle güle günlerde kullan inşalah canım, lenslerine hemen alış bence çok güzeller sınavında da başarılar dilerim..

dideemm hayirli olsun aaaaaay sahane renfi ay melden vazgecip yoksa icemint mi alsam simdi hayran kaldim rengine. allahim mavi gri ice cordan sonra yesil gri icemint mi yapsam. cok cok begendim. bence rahat olsun icin tak inan ben de en son disarda bulustum insanlarla herkes kendi gozum sandi. ben de rahatsizdim acaba cok mu belli oluo die soledim lens die sasirdilar. sahane olmus bekledigine degdi cnm ya. cok coks evndm opuyorumnanaktanbayanssulusmile
sinavda basarilar diliorm sana kader arkadasim GRE benim de basimda ben daha sonra giricem ama. kolay gelsin basarilar!! olumunekankayizsmile

Nazlıserap ama cor ile charm ın pupil boşluğu aynı diyordu buradaki arkadaşlar belki göz yanılmasıdır...
Rotincim ben hangi sayfadaydı şimdi bulamıyorum ama daliah ın cor graphiteleri vardı bayılmıştım keşke bulabilsem söyleyecem sana...Youtube a da giremiyorum artık antisansür işe yaramıyor

Saol canım yaa tşk ederim.
Kızlar sınav öncesi moralim bozulmasın diye mi bu iltifatlar acaba diye düşünüyorum

Hayır canım kesinlikle öyle düşünme,birimiz değil,ikimiz değil hepimizmi iltifat edeceğiz.Tabii sana charm melden sonra haklı olarak çok açık gelmiş olabilir ama süper duruyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…