- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.401
didem canım kendı gozun açık yada orta kahve dımı yanılmıyorum?
Slm kızlar uzunca bir düşünme sürecinden sonra, sonunda nc mel aldım elime ulaşınca eklerim resimlerini opuyorumnanaktan
ay cnm hayirli olsun ben de cok merak ediorm resimleri opuyorumnanaktan nc ve charm arasinda kaldim ben de :ecrin_bebek:
yarın öğleden sonra elimde olacakmış canım gelince eklerim resimleri Şeniz
yarın öğleden sonra elimde olacakmış canım gelince eklerim resimleri Şeniz
bugün kalemle far aldım mint için doğmamış çocuğa don biçtim:roflol:delimiyim neyim yeşilimsi far ve yeşilimsi kalem.bayanssulusmile
boshayallersmile
bende mac studio fix pudra aldım çok övüyolardı aldım vallahi kendimi şööle yeniliyim dedim sempatiksalakcinni oda yarın gelcek amma alışveriş yaptım valla kredi kartım çökecek delikafadulden
boshayallersmile
bende mac studio fix pudra aldım çok övüyolardı aldım vallahi kendimi şööle yeniliyim dedim sempatiksalakcinni oda yarın gelcek amma alışveriş yaptım valla kredi kartım çökecek delikafadulden
yakamozcum mac in tüm ürünleri süper bence...
canım bu sabah n.c tarafını çekmek için ters yönden taktım. ama çok yandı gözlerim hemen çıkardım resim çekemedim yani. çok kısa bir süre aynaya bakabildim biraz daha koyu ve ince hareli. dediğim gibi gözlerimi acıttığı için çekemedim resim bir kaç gün sonra yeniden denerim. gözlerim hassaslaşmış olabilir.
sorma bende kozmetik manyagiyim :) beni bir parfümeriye kapatsinlar gece gündüz hic sikayet etmem vallaama aldigim cogu seyi kullanmiyorum ne yazikki :)
Evet pinaxcım mac ın tüm ürünleri güzel gerçekten pigment farlarında gözüm var hepsini birden alacam o kadar güzellerki ışıl ışıl duruyo tüm renklerini almak istiyo insan aman bana kozmetik demeyin kendimi kaybediyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni çekmeceler makyaj ürünleri dolu ben hala alıyorum mac a dadandım şimdide kaydirigubbakcemile3
sorma bende kozmetik manyagiyim :) beni bir parfümeriye kapatsinlar gece gündüz hic sikayet etmem vallaama aldigim cogu seyi kullanmiyorum ne yazikki :)
Yaaaa onun da yorumlarını bekliyoruz kaydirigubbakcemile5 merak ediyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?