Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba kızlar aranıza yenı katıldım uzun süredir lens almayı düşünüorum solotica çewremde bulamadım nasıl we nerden alabilirim bilgi werirseniz sewinirim???şimdiden teşekkürler

büyük resim nasıl yükleniyor
Ayıp ediyorsun hemen gönderiyimm ...
Bir gelsin mintler tüm makyajları denicem.
Verdeleri deneyemedim henüz

yakamozcum mac in tüm ürünleri süper bence...

Evet pinaxcım mac ın tüm ürünleri güzel gerçekten pigment farlarında gözüm var hepsini birden alacam o kadar güzellerki ışıl ışıl duruyo tüm renklerini almak istiyo insan aman bana kozmetik demeyin kendimi kaybediyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni çekmeceler makyaj ürünleri dolu ben hala alıyorum mac a dadandım şimdide kaydirigubbakcemile3

sorma bende kozmetik manyagiyim :) beni bir parfümeriye kapatsinlar gece gündüz hic sikayet etmem valla ama aldigim cogu seyi kullanmiyorum ne yazikki :)

Didemcim ben ıcemintrin tersini taktığımda hiçacıtmıyordu hatta anlamamışım birini ters birini yüz takmışım dışarıda öyle çıkmışım aceleylekaydirigubbakcemile3
Acaba senin numaralı diye batıyor olmasın..

betty cim cor kullanmadım ben ama cor la icemint arasında doğallık açısından bir fark olduğunu düşünmüyorum. Hatta icemintin pupili daha dar gibi geldi ve çok yumuşak kaynaşıyor.

vetmancım biliyorum sen bir sorun yaşamamıştın, bu aralar çok fazla pc deyim ve sürekli lens değiştiriyorum gün içerisinde. Gözlerim acıyor zaten onunla da alakalı olabilir.

sorma bende kozmetik manyagiyim :) beni bir parfümeriye kapatsinlar gece gündüz hic sikayet etmem valla ama aldigim cogu seyi kullanmiyorum ne yazikki :)

Yaa aynı sorun bende de var ben de alıyorum alıyorum kullanmıyorum. Makyajım rimel allık ve glosstan ibaret.

mac pigmentleri n.c mellerinle birlikte görmek istiyorum ozamann hem bana da ilham olur mellerim için zemuszemus

Benide benide delikafadulden bi ayna versinler elime bide kozmetik reyonu hiç sıkılmadan sabah akşam makyaj yapabilirim kaydirigubbakcemile3 çoğu ürünü alıp kullanmıyorum bende görüyorum aa çok güzelmiş diyip alıyorum sonra makyaj çantasına attığım gibi kalıyo orda, bazen çekmeceyi karıştırırken aa bunudamı almışım diyorum kaydirigubbakcemile3 abartıyorum kozmetik işini galiba laelaelaelaelae

Yaaaa onun da yorumlarını bekliyoruz kaydirigubbakcemile5 merak ediyorum ben de

gelince yazarım yorumları hemen canım merak etme sen yerimseniben kapatıcılığının çok iyi oldugunu söylüyolardı bakalım yarın gelince görcez artık kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…