Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım nc tarafını çekip koymayı unutma olurmu merakla bekliyorum

canım bu sabah n.c tarafını çekmek için ters yönden taktım. ama çok yandı gözlerim hemen çıkardım resim çekemedim yani. çok kısa bir süre aynaya bakabildim biraz daha koyu ve ince hareli. dediğim gibi gözlerimi acıttığı için çekemedim resim bir kaç gün sonra yeniden denerim. gözlerim hassaslaşmış olabilir.

yakamozzz canım hayırlı olsun eminim çok yakışıcak o güzel gözleree. şimdiden güle güle kullan cnm. n.c mel soloticanın efsanesi :))

Pinax bilmiyorum artık belki o öyle algılamak istedii kaydirigubbakcemile3

Didemcim teşekkür ederim mel alıp beğenmeyen yok zaten inş. banada yakışır kaydirigubbakcemile2

Akitra pineapples teşekkür ederim kızlar gelince ekliycem hemen resimleri merak etmeyin ... opuyorumnanaktan

bugün kalemle far aldım mint için doğmamış çocuğa don biçtim:roflol:delimiyim neyim yeşilimsi far ve yeşilimsi kalem.bayanssulusmile

boshayallersmile
bugün kalemle far aldım mint için doğmamış çocuğa don biçtim:roflol:delimiyim neyim yeşilimsi far ve yeşilimsi kalem.bayanssulusmile

bende mac studio fix pudra aldım çok övüyolardı aldım vallahi kendimi şööle yeniliyim dedim sempatiksalakcinni oda yarın gelcek amma alışveriş yaptım valla kredi kartım çökecek delikafadulden

kızlar solotica lensler rahat mı? benim bc: 9.1 ondan rahat edemediğimi sanıyodum çoğu lensle ama adore bc: 8.6 olduğu halde cok rahattı. solotica da sorun cıkarmaz dıyorum belkı o nedenle? benım durumumda olan var mı, bc si yuksek olup renklı lens bulamayan :S

Berry kalemle farını bana gönder senin mint gelene kadar ben kullanıyım sositososito
Bu arada neden büyük resim eklemiyorsun sen, genelde küçük resimler ekliyorsun.
Ben de bugün pembe tonlarında bir gloss aldım bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…