- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.421
sevgili yakamoz resimlerini heycanla bekleyen biri var burda bunu bil opuyorumnanaktan bi arkadaş da charm mel almıştı önceki sayfalarda resim koycam demişti ama koymadı hala onu da bekliyorum ühühü yakamoz senin gözlerin ne renkti
Canımcım ben charm almadım nc aldım ama ekliycem yinede resimleri yarın bi gelsin lenslerim çeker eklerim hemencik kaydirigubbakcemile2
Ozaman makyaj tutkunlarıı solotica lensleriyle beraber yapılmış göz makyajları da eklesin lütfenn bayanssulusmile
tamam canım çok sağol yok ben sana demedim zaten başka bi arkadaş almıştı yeni charm resim koycam dedi koymadı adını unuttum onu dedim :) senin göz rengin ne renk peki ?
aa evet Didemcim çok güzel olur, hem eklenen resimler makyaj konusunda bize fikir olur hemde kullandıgımız farklı ürünleri birbirimizle paylaşmış oluruz :1rolleyes:
evet canım benim en çok merak ettiğim hangi göz rengine (lens rengine) hangi renk farın daha uyumlu olacağı. Nasıl daha mavimsi, yeşilimsi grimsi elamsı durur. Bunları öğrenmek istiyorumm. :) mesela icemint siyah gri tonlarla daha grimsi duruyor. bence makyaj resimleri de paylaşalım bu topicde :)
Genelde siyah ve gri tonları lens rengini daha koyu gösteriyor ve gözler daha çekici duruyor özellikle siyah farla yapılan bugulu makyajı yeşil göze ( lense :)) çok yakıştırıyorum opuyorumnanaktan
Ama dediğin gibi hangi far yada göz kalemi renginin lens rengini ne şekilde etkilediğini görmek güzel olur gerçekten bugünden itibaren icraata geçelim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?