- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.361
Ben ıce mınti daha koyu ve mavimsi bekliyodum kızlar ya Dideme olabileceğinin en iyisi olmuş çok yakışmış ama renk çok açık ya...
waaauuuw sexy ha :jeyyar:Kızlarr erkek arkadaşım da gördü lenslerimi. En sonunda cesaret edip taktım dışarda :)) Bu lensleri ilk gördüğünde tek beğenmeyen kişi benim heralde. Çünkü o bayıldı! çok yakıştığını ve çok doğal durduğunu söyledi. Rengini sordum özellikle, arabadayken gri olduğunu söyledi dışarda açık yeşile döndüğünü söyledi :) Aynı zamanda charme mellerin çok masum icemint ın da çok sexi durduğunu söylediii :)) en çok bu kısmı o hoşuma gittip
bence n.c mel kesinlikle :) hem çok güzel hem çok doğal. cor mel sarımsı durduğu için biraz soluk gösterebiliyormuş özellikle açık tenlileri. charme ya da n.c ocre de çok güzel ve doğaldır.
ben bronz tenliyim ve gene karamel rengi saclarim solotica almak istiyorum ama renge karar veremedim sizce ne renk yakisir?? tavsiye istiyorum????? yesilli tonlar mi grili mi mavili mi??? ben yesilimse tonlarla daha rahat ediyo gibiyim belirteyim:)
tatlim quartzo cok guzelmis... bana verdeyi esmeraldayi ve quartzoyu onerdiniz arkadaslar... mel de benim cok hosuma gitti...
Buda flashsız bir gözümde makyaj yok o nedenle kapadım saçımlaflashsız resimler bir ton koyu çıkıyor. Flashlı resimlerde eklicem
bu fotoda harika çıkmış didemcim.güle güle kullan canım.
saol canım benim :1hug: o fotoda çıktığından daha açık renk ama..
ne kadar açık çok merak ettim doğrusu
Flashlı resimlerden daha koyu tabiki ama o resimdekinden 1 ton daha açık. gün ışığında daha çok açılıyor. o çekilen resimlerin hepsi evde çekildi. dışarda çekilmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?