Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

rica ederimm rainbow giallo da çok güzeldir. yalnız giallo dan snra charme meli belki yadırgayabilirsin haresinden dolayı. ama kısa sürede gözün alışır.. ya da n.c de düşünebilirsin melde cnm.

evet giallo da çok güzel ama kalın geliyo bir süre sonra rahatsız ediyo en fazla 6 saat takabiliyorum.bu arada yeni lensin çok yakışmış ve gerçekten doğal güle güle kullan :)

bu arada cor mel ,cor verde yada nc mel,esmeralda hangisi senin ıce lar kadar doğal durur.bir bilen olarak :) abarttım soru işini ama solotica almak için heyecanladım:)

bence n.c mel kesinlikle :) hem çok güzel hem çok doğal. cor mel sarımsı durduğu için biraz soluk gösterebiliyormuş özellikle açık tenlileri. charme ya da n.c ocre de çok güzel ve doğaldır.

önceki yazışmalara bakıyordumda kafam karışıyo sanki verde ve ıce da çok güzell birde nc mel koyu kahve gözde asker yeşili renginde durmaz dimi.

waaauuuw sexy ha :jeyyar:
dısardan böyle tepkiler almana cok sevindim canım :jeyyar:

bence n.c mel kesinlikle :) hem çok güzel hem çok doğal. cor mel sarımsı durduğu için biraz soluk gösterebiliyormuş özellikle açık tenlileri. charme ya da n.c ocre de çok güzel ve doğaldır.

bencede ocre cok tatlı bi renk a.s
photoshopta gözlerimi ocre renginden yaptım ama
bana pek gitmedi biraz acık tenli olmak lazım sanki bilmiyorumkismile

Miss playfull ben bronz tene esmeralda yada quartzoyu çok yakıştırıyorum:)Özellikle quartzo bronz tene çok yakışıyor.
Cadifu benim profilimde fotoğraflara bakabilirsin ama benim gözlerim çok koyu kahverengi .
TceydaT benim gözlerimde ıcemint fotoğraflarıma profilimden bakabilirsin:)
bronz tende quartzo:)

tatlim quartzo cok guzelmis... bana verdeyi esmeraldayi ve quartzoyu onerdiniz arkadaslar... mel de benim cok hosuma gitti...

Son düzenleme:
tatlim quartzo cok guzelmis... bana verdeyi esmeraldayi ve quartzoyu onerdiniz arkadaslar... mel de benim cok hosuma gitti...

Ben meli de önermiştimm hihoyyyt
Eğer daha önce renkli lens kullandıysan radikal değişimlere açıksan açık renkleri seviyorsan QUARTZO.
Ama ilk kez renkli lens kullanacaksan çok dikkat çekmesini istemiyorsan ela-yeşil arası renk veren charme mel tavsiyemm

Flashlı resimlerden daha koyu tabiki ama o resimdekinden 1 ton daha açık. gün ışığında daha çok açılıyor. o çekilen resimlerin hepsi evde çekildi. dışarda çekilmedi.

canım nc tarafını çekip koymayı unutma olurmu merakla bekliyorum

Slm kızlar uzunca bir düşünme sürecinden sonra, sonunda nc mel aldım elime ulaşınca eklerim resimlerini opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…